0 oy
42 göst.
önce Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Ya kızlar ne içsem benı rahatlatır bitki çayları ise yarar mı gerçekten etkili birşey arıyorum artık...

Regl günümde çok sinirliyim çok. 

lafta değil gerçekten sinirden oturup ağlıyorum

kendıme tahamullum yok oğlum diyor anne kasların çok çatık aslan olsa sen'den korkar bunu çocuğum diyor bana. 

kendıme hâkim olamıyorum.... Ne yapsam bu sinirlilik halim azalır gerçekten elımde değil bır anda parlıyırum. 

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,166 puan) tarafından
Papatya çayı iç derler ben hiç içmedim sen iç istersen :)) 
önce (227 puan) tarafından
Palatyaylada kavga ederim ben
-Reklam-
0 oy
önce (1,506 puan) tarafından
Allah CC güzel isimlerinden ya halim çek canısı manası yumuşaklık sahibidir o kullarına karşı 
Bunu yapacağım inşallah Allâh râzı olsun
önce (1,506 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim
0 oy
önce (41 puan) tarafından
Bende öyleyim son doğumdan sonraki regl dönemlerimde daha çok arttı özellikle ondan öncesinde bu kadar değildi her şey gözüme batıyor valla ne yapsam da geçmiyor 
Geçmiyor valla ne yapsam kendimi bağırırken kaslarım çatık buluyorum
0 oy
önce (10,442 puan) tarafından
Bi care bulursan bana da soyle bugun basimctuttu benim yumurtlama donemimde de hayiz donemimde de ofke patlamasi depresyon mutsuzluk bas agrisi musallat oluyo bugun de yumurtlama gunum sukur sakinim ama dunden beri vasjm catliyo niye gecmedi falsn deyince anlattim ondan diye sinirli olmaktansa basim agridin dedim aman aman aynen dedi bi keresinde tuttum saclarimi ensemde kestim bi keresinde kayinbabamla tartismaya girdim (hakliydim ) simdi esim diyoki hasta oldum deyince markete gidip cikolata alayimds sakinles diyo gecen burda birine anlattim bi dahaki ah cikolatani ben aliyim bacim dedi :) 
Bende öyleyım acaip bır şekilde tatlı isteği var sütlaç yaptım sabah öğlen sufle yaptım akşamın a irmik tatlısı istedi canım.. Yedıklerum cıkolataları araya katmıyorum bile.  Yani kendı kendımı döve bilirim o derece sinirlilik var
önce (10,442 puan) tarafından
Niye boyleyiz acaba
0 oy
önce (10,943 puan) tarafından
valla biraz zor ya özellikle bir de yorgunluk, uykusuzluk varsa tahammül sınırı kalmıyor. papatya çayı iç düzenli ama belki yarar bir de gerçekten çikolata yemek bana iyi geliyor 
Acayip bır şekilde uyku hâli var.. Ikı çocuk olunca valla iş güç bitmiyor kız kardeşim geldi artik yanıma dünden berı bende yardımcı oluyor...
Canım dün üç çeşit tatlı yaptım sufleyi cıkolata kasık ile beraber yedım güya diyetteyim... Kendı kendımı dövecek bır haldeydim dün

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 169 göst.
16 saat önce Diğer kategorisinde Poncikk (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.

403,525 soru

12,089,504 cevap

36,380 kullanıcı