0 oy
363 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (1 puan) tarafından
13 yasindayim reglim gecikiyo gecen ayda cok gecikmisti simdide gecikmenin 8. Gunu acil yardim edermisiniz

11 Cevaplar

+1 oy
(584 puan) tarafından
Canım benim korktuğun çekindiğin bir durum yok di mi? Öyle bir durum varsa özelden yazabilirsin. Onun haricinde hormonel bir bozukluğun yahut tehlikesiz ufak çikolata kişilerin olabilir. Doktora gidip muayene olmanda fayda var. 
(5,493 puan) tarafından
İlk senesiymiş
(584 puan) tarafından
Aa tamam canım konuştunuz heralde siz
-Reklam-
+1 oy
(2,725 puan) tarafından
Gram inanmıyorum sana diğer postun kapandı yenisini açtın hele 13 yaşında olduğuna hiç inanmıyorum buraya soracağına git annene söyle seni doktora götürsün biz müneccim değiliz nerden bilelim 

böyle postları akıl sağlığı yerinde olmayan birinin açtığını düşünüyorum aklın sıra bizi kekliyor yani utanmıyorsunda ,Allah bilir kaç yaşındasın da yani amaç ne hoşuna mı gidiyor 
+1 oy
(1,291 puan) tarafından
Reglinin derdine düşeceğine derslerinin derdine düş. 
0 oy
tarafından
Kizim swn burayi nerden buldun daha kucuksun duzene oturmamistir normal 
tarafından
Mervecim 13 yasinda kizin gecenin 1inde elinde telefon ne ariyor .. gündüz neden sormadi sorusunu
tarafından
Bu da bi sorun tabiki de daha onemlisi kucucuk cocuk adet gecikmesini niye dert ediyo basina bisey mi geldi de korkuyo
(1 puan) tarafından
Sagol
(1,472 puan) tarafından
Fake hesap olabilir pek inandırıcı gelmedi bana bu uygulamayı bulup yazmasi
(5,986 puan) tarafından
ya alay etmek için açılmış bir post ya da geçen  bi postta benim dediğim gibi 12:13 yaşındaki çocuklar cinsel hayatı aktif olabiliyor şu dönemde Allah esirgesin
0 oy
tarafından
Sen 13 yasindasin burda ne isin var allah askına

.nerden buldun burayi 

Hamile degilsen domtora git abicim
(1 puan) tarafından
Sadece soru sordum sen erkeksin senin ne isin var asıl
tarafından
Ben niye erkek oluyum ?
(1 puan) tarafından
Abicim diyon
tarafından
Alemsin ya...sana abi diyom burda normal 13 yasinda kız cocugu gece 1de soru sormaz ..erkekler cok gelip gece boyle sorular soruyor kimseye guven yok ondan abi diyom
(2,725 puan) tarafından
Kadın olduğuna gram inanmıyorum erkek olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlıyamam
0 oy
(127 puan) tarafından
13 yaşında bu programı hamile olup duymayanlar bile var inşallah başına bı iş gelmemistr devir çok kötü başka bişey den supheleniyosan direk doktora git inşallah hamile değilsindir rabbim yardimcin olsn bu yaşların bı daha geri gelmez hayatını karartıp hataya düşme kardeşim benmde kız evladım var insanın aklına herşey geliyo 
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Ya arkadaş yaşın kaç başın kaç ne işin var senin burda. Buralara gelip soru soracağına bir kadın doğumdan randevu alıp doktora git annenle beraber.. Hormonsal bişeyler olabilir. Kötü düşünmek istemiyorum umarım başına bişey gelmemiştir şimdiki gençler niye böyle ben anlamıyorum ya. 
0 oy
(293 puan) tarafından
Oldunuz mu adet 
0 oy
(798 puan) tarafından
Gecikebilir 1 haftadan bir sey olmaz hatta bazen aylar bile gecebilir. Bazen stresten kaynakli bazen baska bir sorun olabilir. rahatsiz hissetmiyorsan doktora gitmek icin acele etme. En azindan 1 ay bekleyebilirsin
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Tabi canım kesin 13 yaşındasın ve yeni adetin gecikti diye buraya girdin gece bizde yedik ya sen kesin erkeksin dalga geciyorsun 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Ben 13 yaşındayken adet gecikmesi ve neden geciktiğini bile bilmezken senin bunu böyle bı uygulamada sorman neyse 

He he he 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 181 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
27 Nisan 2024 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Berivan ada (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
12 Nisan 2024 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Kdrrrata (53 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,092 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...