0 oy
132 göst.
önce Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından
İkiz kızlarım var Şubat'ta 3 e girecekler . Bir kızım 3 aydırlı bez kullanmıyor. Yemesi normal ve telefonu çok aramıyor. Ama diğer kızım asla yemek yemiyor mama mama diye sürekli ağlıyor abur cubur yemek istiyor sürekli ve inanılmaz telefon bağımlısı kisitladim günde 1 saatten fazla baktirmama ya çalışıyorum. Telefon için oyunlar oynarım bir sekilde susturuyorum bazen fakat abur cubur konusunda asla susturamiyorum yemek yemiyor doğru düzgün artık sinir krizi geçireceğim. Evimde olmadigim için ağlasın da diyemiyorum şuanda annemgildeyim bir kaç ay daha burda kalmam gerekiyor ve ben ne yapacağımı şaşırdım. Yarın dan itibaren abur cubur ve telefon kısıtlaması yapacağım ama sürekli ağlayınca ailem rahatsız oluyor ver diyorlar. Özellikle yeme konusunda ne yapabilirim . Artık çıldıracağım. 

4 Cevaplar

0 oy
önce (450 puan) tarafından
Bence evine geçinceye kadar idare et düzenleri olmadığı için böle sen kural koyunca agliycaklar ve cekineceksin biraz sabır et
önce (40 puan) tarafından
Geçen akşam 10 ağlaya ağlaya babamı bakkala gönderi danone yemek istiyor şeker yemek istiyor evde bisküvi var yemedi balık kraker var yemedi cici bebe var yemedi illah tatlı şeyler olacak bir paket danone yedi sonra oturdu yemek yedi sebege döndük iki lokma yesin diye .  İştah açıcı yazdirsam acaba faydası olur mu eşimde uzakta kızıyor bana verme ağlasın dursun diye ama olmuyor kendi evimde olayinca rahatsız olurlar diye gönlünü mecbur yapıyorum şaştım kaldım ya
Ah cnm benim sabır et onlarda mutlu olsun diye ellerinden gelen bu katı biri olsa sustur der döner arkasını şükret cnm az daha sabır
Bize katiydilar torun olunca kiyamiyorlar üstüne üstlük kızınca bana kızıyorlar ay ayy inşallah düzene girer kuzum ya
Girerler cnm biraz iradeni baskın tutarsın vermezsin dikkat dağınıklığı yaparsın odak noktasını değiştirir ağzına sokarsın bir kaç gün Zorluk olur unutur
İnşallah kuzum inşallah
-Reklam-
0 oy
önce (1,383 puan) tarafından
Kızım  2.5 yaşında maalesef oda aynı böyle. Gun içinde beni deli etti. Hiç busey yemiyor 
Sabah kahvaltı yapmadı akşama kadar mama mama diye diye ağladı offf kafayı yicem iki lokma yiyince çok mutlu oluyorum ama çok nadir
0 oy
önce (4,137 puan) tarafından
Net olacaksın ve vermiceksin çocuk bu ağlar çok normal ailene de söyle nasıl ki siz benim kötülüğümü istemiyosanız bende çocuğumun kötülüğünü istemiyorum beni bunaltmayın de. Çocuk senin kararlı tutumunu görünce susacak acıkınca yemekten başka yol olmadığını görecek ve yemek yiyecek bir iki gün aç kalması günlerce abur cuburla doymasından iyidir bence
Kesinlikle haklısın o zararli şeyler yedikçe ben üzülüyorum dedim bir daha bunlara birşeyler alıp gelmeyin yarın yemekten başka birşey vermiyecegim iştah açıcı şurup falan yazdirsam fayda eder mi ki artık vicdan azabı çekiyorum çok üzülüyorum yaa
Bence iştahında bi sorun yok canım iştahı olmayan çocuk onu da istemez biraz zor olacak ama sen ailene ve çocuklarına karşı kararlı olmak zorunda kalacaksın eğer başarırsan iki üç güne çocuğun yemeye alışacak. Benim oğlum da 3 yaşında bu zamana kadar hep 9 da yatar biz öyle çay içerdik misafirlik de gördükleri hariç evde abur cubur olmaz hiç bilmez istemezdi şimdi bakıyorum acıktıkça dolapları kurcalıyor yemek için birşeyler arıyor hemen çorbasını yemeğini yapar koyarım ama o an da dursun doysun diye abur cubur versem alışıp gidecek
Haklısın inşallah kolay olur  ya sağlık konusu önemli  keşke hiç yemese ama arada yiyordu iyice abarttı artık dakika başı mama mama dedikçe kriz geliyor
Ağlayınca verdiğinizi bildiği için daha çok ağlyor canım bide valla bence 3 yaş krizleri çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun çözülmücek birşey değil kendini hiç üzme sadece iki üç gün dayan geçecek inşallah
0 oy
önce (3,178 puan) tarafından
Telefonu tamamen çıkar, abur cubur konusunda benimde oğlum yazın malesef çok alıştı sürekli sürekli istedi yeme konusunda geri düştü asla yemek istemiyordu bir kahvaltısı guzeldi. Bende abur cuburu kestim evde bulundurmuyorum markette gidersek 1 tane seçme hakkı var onu alır yemesi düzeldi eski duzenimize döndük. Sana tavsiyem abur cubur alma ağlayacak taviz verme eğer sussun diye verirsen baş edemezsin malesef
Aynen öyle ya evimde vermiyordum maalesef anneanneler dedeler dayanmıyor alıyorlar otoriter falan kalmıyor ya telefonda mecbur bir yere gidersek veriyoruz dursunlar diye televizyona hiç bakmıyorlar telefonda biryerler de ay çok zor ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 260 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 256 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (166 puan) tarafından soruldu
+1 oy
48 cevap 907 göst.