Selamün aleyküm hanımlar nasılsınız iyisinizdir inşallah demin bir post okudum zavallı bir kardeşimiz doğumda çok zorlanmış o da yetmezmiş gibi zalim ebelere denk gelmiş cidden sizde böyle durum yaşadınız mı bende yaşadım kadın bana moral vermek yerine bağırma belki üç gün boyunca böyle acı çekeceksin kötü bişey olmadığı sürece sezeryana almayız seni kalkma dönme diye diye moralimi düşürdü bende dayanamadım çıktım eşime yalvardım ne olur götür beni özele yapamıyorum olmuyor üç gün sürer diyor bana dedim eşim beni görünce çok korktu duygulandı imza attık çıktık yola derken hiç bir özel kabul etmedi devamlı müşteri değilim diye ve bize dediği ancak muayene ederim o da 4000 TL dedi şok oldum taksideydim hem sancım var bağırıyorum istemsiz eşim bide taksici ne yapacaklarını şaşırdı bende sür senin görev yaptığın devlet hastanesine orada doğurcam eşim emin misin dedi evet ne yapalım çare yok Allah büyüktür dedim ama tabi gittik oradaki ebelerde zalim çıktı neden böyleler halbuki moral verseler yaparsın sakin ol biliyorum canın yanıyor ama bebeğin için az sabret deseler kıyamet mi kopar Rabbime şükürler olsun ki kız kardeşim benle doğuma girdi hep moral verdi dayan dedi Allah büyüktür dedi Rabbime sığındım çok şükür zorda olsa doğurdum. Cidden kızlar rabbim merhameti ve vicdanı olmayani ebe doktor eylemesin inşallah, para uğruna gözü dönenlerin şerrinden bizleri korusun bundan sonra böyle ebe görürsem direk şikayette bulunacağım
Bende ilk dogumda sancilanip gittim suni sanci verdiler .
408,339 soru
12,267,608 cevap
37,512 kullanıcı