+2 oy
1,224 göst.
Diğer kategorisinde (3,894 puan) tarafından

Selamün aleyküm hanımlar nasılsınız iyisinizdir inşallah demin bir post okudum zavallı bir kardeşimiz doğumda çok zorlanmış o da yetmezmiş gibi zalim ebelere denk gelmiş cidden sizde böyle durum yaşadınız mı bende yaşadım kadın bana moral vermek yerine bağırma belki üç gün boyunca böyle acı çekeceksin kötü bişey olmadığı sürece sezeryana almayız seni kalkma dönme diye diye moralimi düşürdü bende dayanamadım çıktım eşime yalvardım ne olur götür beni özele yapamıyorum olmuyor üç gün sürer diyor bana dedim eşim beni görünce çok korktu duygulandı imza attık çıktık yola derken hiç bir özel kabul etmedi devamlı müşteri değilim diye ve bize dediği ancak muayene ederim o da 4000 TL dedi şok oldum taksideydim hem sancım var bağırıyorum istemsiz eşim bide taksici ne yapacaklarını şaşırdı bende sür senin görev yaptığın devlet hastanesine orada doğurcam eşim emin misin dedi evet ne yapalım çare yok Allah büyüktür dedim ama tabi gittik oradaki ebelerde zalim çıktı neden böyleler halbuki moral verseler yaparsın sakin ol biliyorum canın yanıyor ama bebeğin için az sabret deseler kıyamet mi kopar Rabbime şükürler olsun ki kız kardeşim benle doğuma girdi hep moral verdi dayan dedi Allah büyüktür dedi Rabbime sığındım çok şükür zorda olsa doğurdum. Cidden kızlar rabbim merhameti ve vicdanı olmayani ebe doktor eylemesin inşallah, para uğruna gözü dönenlerin şerrinden bizleri korusun :( bundan sonra böyle ebe görürsem direk şikayette bulunacağım :angry:

40 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Hangi şehir ben hiö öyle Bi şey yaşamadım 
(3,894 puan) tarafından
Mardin canısı
(1,288 puan) tarafından
bende izmirdeyim aynisini yaptilar bana
-Reklam-
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Ne kadar zalimler ya aksine doğum sancısı çeken kadına moral verseler duasını alsalar onlar için ne güzel bir nimet ama değerini bilmiyorlar Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah 

Ben geçenlerde kanamayla hastaneye gittim yatışım yapıldı erken doğum riski varmış ilaçla önlediler hemşireler çok iyiydi Allah razı olsun dedim hep dua etfim onlara moral verdiler hep kendimi çok iyi hissettim
(3,894 puan) tarafından
İşte keşke iyiler olsa da hayır duamızı alsalar ama böyleleri ancak ah ve beddua alsınlar
0 oy
(922 puan) tarafından
Bende yaşadım canım ilk dogumdu birde ona rağmen ebe bana dedi konu kadarını beklemiyordum dedi iki kinmada bebeğim doğmuştu dikişler de ebe yanlis yaptı başka bir doktoru çağırdı şişlik oluyor gelip bakarmisiniz diye o doktor gelince de içime baktı parça bırakıp dikmiş ebe bu sefer karnımı bastirarak çıkartmaya başladı çok canım yandı elini tuttum sadece dedim ki yavaş yapın yeni doğum yapmışım onun kadar sancı canımı agritmadi baktım sinirli bı şekilde bana baktı işime karışma dedi neyse bende bıraktım tekrar dan parçaları çıkarttığını sandı tabi ama icim de kalmış o sekikde dikti iç kanamasi geçirdim ertesi günü amaliyat oldum 1 hafta hastanede kaldım 
(3,894 puan) tarafından
Kıyamam sana yaa şuan nasılsın iyisindir inşallah bide şikayet ettin mi
(922 puan) tarafından
Kız normalde akşam 7 de doğum yaptım doğumdan sonra kaç defa kontrol ederler demi o kdr bayilmama rağmen bir kişi bile gelip alttan kontrol etmedi dediler tansiyonu düşmüş fazlasıyla dinlensin filan oturamiyorum diye de alttan iğne yaptılar rahatlar diye hiç rahatlamadim sabah profesör doktor kahvaltıdan sonra geldi bakmak için ebeler söylemiş rahatsız diye direk dedi amaliyat i ayarlayın filan parçalar içimde şişmiş ya o yüzden baygınlık yaşamışım birde oturamadim ondan sebep dikislerim de gevşemiş o şekilde alttan uyusturup amaliyat yaptılar 5 gün boyunca sızıntı oldu 3 gün dikiş attılar çok kötü geçti ilk gebeliğim şükür ikincisi öyle olmadı bilen birine denk gelince gerçekten sorun yasamiyorsun ben doğumda ebelere sıkıntı yasatmadim doğumum gayet rahattı ama dikislerim de sıkıntı yaşattılar
(3,894 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın o acıyı zalimler umursamazslar çok ne yazık ki
(922 puan) tarafından
Aynen öyleler malesef amaliyat eden profesör doktora da söyledi bizimkiler şikayet edicez diye uğraşmayın yoğun bakimda nasıl kadınlar yatıyor sizin hastaniz yine kurtuldu filan dediler hepsi birbirini hastanede doktorlar destekliyorlar malesef ki
(3,894 puan) tarafından
Ayn öyle Rabbim iyilere denk getirsin inşallah
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Bende devlet hastanesinde doğum yaptım çok şükür iyi insanlar çıktı karşıma pandemiden dolayı kimseyi almıyorlardı yanımıza ama kendileri güzel ilgileniyorlardı 
(1,288 puan) tarafından
isim verseydin keske
(3,894 puan) tarafından
Ne güzel
(1,497 puan) tarafından
Beykoz devlet hastanesinde yaptım doğumu
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ay ilk dogumum gekdi aklima cok kotuydu ebeler hep azarladilar neler neler yaptilar valla hatrlamak bile korkuttu beni.cok cani kimi ebeler gercekten.kocanin altina yatarkende bizemi sordun diye kiziyorlardi.
(3,894 puan) tarafından
Şeref..sizler yaaa diyecek bişey bulamıyorum kınama Allah sanada yaşatır derler
(2,481 puan) tarafından
Gercekten insan dicek bisi bulamiyor ve ilk dogum yapan birine bile nasil ikinmasi gerektginj napmasj gerektigini bile anlatmiyorlar.ben tuvalette kendim doguruyormusum bilmiyordm ilk dogumumdu kafasi cikti bebegin o sekil doguma aldilar beni yoksa asla doguma almiyorlardj hatta dogumhanede catala giderken dusmutm beni birakmislardj orda kahve icmeye gitmislerdi doktr gelince doguma mudahale etmislerdi yoksa asla yok azarlayip duruyorlarsi ki bu anlattgm yasadklarimin 3te 1i dusun
(3,894 puan) tarafından
Ahh bee keşke şikayet etseydin gülüm
(2,481 puan) tarafından
Ettik canm hatta cok sikayet eden olmus yeni acilan sehir hastanesine ordan hic bir ebe alinmamis doktrlarida secerek almislar hatta
(3,894 puan) tarafından
İyi olmuş ohhh
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Bizim komşuyu da azarlamislar ne bağiriyorsun .Onu çocuğu yapmadan önce düşünecektiniz demişler.İnsan değil bazıları ya.Yer İstanbul 
(3,894 puan) tarafından
İşte bazıları cidden sağlıkçı olmayı hak etmiyorlar
0 oy
tarafından
Istanbul goztepe Süleyman Yalçın şehir hastanesinde doğurdum 

Resmen özel gibiydi ebeler çok anlayisliydi
(3,894 puan) tarafından
Ne güzel valla
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Lütfen genelleme yapmayın çok iyi ebelerde var. Benim kardeşimde ebe mardinde inan tüm gebeler dua ediyo doğumdan sonra nöbetine denk gelseydin keşke 
(3,894 puan) tarafından
İşte böyleleri yüzünden masumlara suçu olmayanlara bağırıyorlar herkes bir değil ki
(9,916 puan) tarafından
İşte oyleleride sonra diyordu ebeler kötü ne yapsın ebe senin cabalanman lzm
(3,894 puan) tarafından
Valla kendi adıma konuşayım beni nst ye bağladı sancım var gelmiş şey diyor bağırma dönme hareket etme ayağa kalkma yani kısacası gebersen dahi sesin çıkmasın diyor ben kibarca bakın sizinde işiniz zor biliyorum ama elimde değil ne olur izin verin bari biraz yürüyeyim yoksa dayanamam hakkınızı helal edin ama bağırmamak elimde değil dedim bana yok yürüyemezsin madem normalde zorlanacan özele gidip sezeryan olsaydın ya belki burada üç gün boyunca sancı çekecen mecbur acil birşey olmadığı sürece sezeryan yok dedi anlayacağın beni çok korkuttu zaten ilk doğumum hiç bişey bilmiyorum bir odada tekim yanlızim ağrım var bu denir mi doğum yapacak kadına
(9,916 puan) tarafından
Bende ilk doğumda çok çektim kızımın kafası gelmişti beni o şekilde o odadan yürütüp koridoru geçirip doğum odasına aldı çatala çık dedi. Halada kızımın kafasının 2 yanı çukur. Dediğin gibi o kdrda söz dinler anlayisliydim. Allah merhamet koysun kalplerjne
(3,894 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim ne diyelim rabbim dahada beterinden korusun
0 oy
(795 puan) tarafından
İki doğumda okadar güzel insanlara denk geldim ikiside aynı doktor yaptı tabi avntajim.ozel hastane olmasi
(3,894 puan) tarafından
İyiymiş canısı
0 oy
tarafından
Ben rusyada dogum yaptim ilk dogumumdu. ..ruscada bilmiyorum..

Dpgum yaptigim hastaneye hic gitmemistim ilk defa dogum yapicagim gun gittim kimse beni tanimiyordu ..ebeblerim o kadar iyiydiler ki ..doktorum da oyle..iyiki oyle doktorlara denk gelmemisim ..insanin en savunmasiz oldugu zaman ..bir kisi kotu davransa dogumum berbat gecerdi eminim bundan ..ama iyi gecti cok sukur
(3,894 puan) tarafından
Çok şükür canısı
0 oy
(2,390 puan) tarafından
İlk kızım da o ebelere bende denk gelmiştim travma kaldı bende ikinci doğumum da ebelerim çok iyiydi hatta beni doğum yaptıran ebe geldi ayağımın dibine oturdu bana morel verdi doğumum çok kolay geçti sayelerinde devlet hastanesin de doğum yaptım ama ilk kızım da resmen travma kalmıştın
(3,894 puan) tarafından
Ah ah bizi biraz anlasalardi ne olacaktı
(2,390 puan) tarafından
Şikayet etseydiniz keşke. Bu nasıl muamele böyle diye
(3,894 puan) tarafından
Eşimin çalıştığı yer idi zaten eşim burada çalışıyor dedim o zaman birazda olsa bana ilgi gösterdiler ama bende onlardan rica ettim Allah'tan kız kardeşim yanımda idi bişey diyemediler pek ama ilk an bana kızıyorlardi
0 oy
(1,970 puan) tarafından
O postu keşke olumasaydim.benm.ilk doğumum da öyle.ebeler vardi ilk doğum nasıl ikinacagimi bile bilmiyordum göstermek.yerime üstüme bağırdılar su istedim vermediler baya işkence ettiler 3 kez şişman bir ebe üstume zıpladı doğum olsun diye 

Şuan hastanedeki ebeler iyi gözüküyor inşallah doğumda kötüleri yene gelmez
(3,894 puan) tarafından
Ben gizlice bir yudum içtim valla :D
(7,714 puan) tarafından
Bende içmiştim emindim normal dogacagina (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) ama hiç bir doktor hemşire onun sorumluluğunu almaz . Ben kürtaj olduğumda bile 4 saat önce bir yudum içtim dedim diye en son beni aldılar işleme
(3,894 puan) tarafından
Ooo gerçekten mi
(1,970 puan) tarafından
Benm normal dogumdh ondan su içmek istedim çok stres yaptım boğazım hepsi bagirmaktan yırtıldı kanıyordu ben kanımı yutuyordum ağzımdan kan geldi su istedim doğur sonra su iç diyorlardı dalga geçer gibi su şişesini gösterip saliyorlardi  
Geç doğum yaptım diye uğraştılar diye dikişlerim bitene kadr kızımı öyle giydirmeyip biraktilar ve dikişleri dikmek 2 saat sürdü gece 2 de doğum yaptım 4.30 da içeri alındım

O kadr acı çektim biraz motel verip gosterseydiler sakın olsaydilar bende olurdu stres yapmazdım canımı çok acitilar Altan muanede rllerini zorla yukarıya götürdüler bebek iki kez kaçtı tekrar döndüler suda önceden patlatiklari için içimde kurudu kaldı gelmiyordu öldüm bittim

Berbat doğum geçirdim o iki ebeyi hemşireyi stajeri hepsini Allah'a havale ediyorum suanki gebeligimde kontrolde çok iyi doktor hemşire ve ebeler var kaç kez konuştum lütfen siz gitmeyin doğumda siz olun diye o kadr ilgililer
(7,714 puan) tarafından
Bacım kanatacak kadar nasıl bağırdın çok şaşırdım açıkçası . Doğumda bağırmak hiç istenmeyen bir durum bebeği de strese sokuyor aslında biraz sakin olup sancı geldiğinde nefes alıp verebilsen o an bagirmadan atlatsan süreci iyi yonetsen yarı yarıya zaman azaltirdin . Rabbim herkesin karşısına merhametli insanlar çıkarsın ben başıma ne geleceğini bilmediğim için özeldi doğum yapmak istedim sırf özel muamele görmek adına böyle kötü insanlarin şerrinden Allah'a siginirim vicdansız merhametsizler
 İki doğum yaptım ikisinde de dikiş 5-10 dk sürdü bebeğin kontrolu bitmeden ben odamdaydim . Çok üzücü boyle hikayeler rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel doğumlar versin
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Bende ilk dogumda sancilanip gittim suni sanci verdiler .

Ebe inanılmaz iyi birisiydi . Arkadaş gibiydi devlette buarada. Bebek kaka gibi gelir  bezin var yapabilirsin falan dedi bana. Sonra sezeryana alındım normal doğmadı 
(3,894 puan) tarafından
Allah ondan razı olsun
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Kütahya şehir hastanesindeki personellerden memnun kalmıştım gerçekten naif davrandılar. Temizlikçisi, hemşiresi, hasta bakıcısı, doktorları iyi insanlardı. Sonradan halimi hatırımı sormaya bile geldiler hep. Valla bu durumlar biraz şans işi 
(3,894 puan) tarafından
Temizlikciler iyidi sonradan gelenler de öyle ama beni doğurtan ebeler hariç
(1,282 puan) tarafından
Bilmiyorum belki bende normal doğum yapsam azar yiyebilirdim. Kimsenin sağı solu belli olmuyor.
(3,894 puan) tarafından
Ne yazık ki merhameti olmayan daha çok
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Ben doğu gorevindeydim. Özel hastane yoktu oğlum 36 haftalık beni dogumhaneye aldılar meğer dogurmuyormusum suni sancı verdiler. Öğretmen olduğumu duyunca bana çok güzel davrandilar meyve suyu falan bile ikram ettiler. Tekli odaya aldılar beni ama oralı kadınlara hakaret ettiler bağırdılar çağırdılar. Yapıp yapıp doguruyorsunuz kesin sesinizi falan dediler. Eşime dedim imza at gidiyoruz burdan. 15 gün sonra doğurdum ölümden döndum ama asla unutamam yani
(3,894 puan) tarafından
Vay vicdansızlar vay
0 oy
(143 puan) tarafından
Vallaha canım benim ebem hemşirelerim çok iyiydi. Allah razı olsun onlardan düşün ki ebe bana dedi ki parmağımı tut istediğin kadar sık 15 dakika sonra hersey bitecek yavrunu düşün annesi diyerek telkin veriyordu..
(3,894 puan) tarafından
Ne güzel sana iyisi gelmiş cidden ben ise ağlaya ağlaya Allah'tan yardım istedim
0 oy
(31 puan) tarafından
Beni doktor dogurtmustu surusuyle de asistan hemşire ne ararsanız odada bı yığın insan temizlikcide dahil ben yarı baygın doğurdum ettim dikiş atıyorlar duymuyorum bile  üç tane doktor böyle vakaa incelemesi yapar gibi  güzel güzel valla eskisinden iyi oldu maşallah iyi diktin diyor biri, oburu estetik oldu diyor ,öbürü bı terimler bisey bişey diyor baya incelediler hayır o halimle kendim merak ettim banada bı gostersenize ne kadar iyi olmuş olabilir dedim gulduler öyle bı anı.

eskisinden iyi olmuş dedikleri için eve gidip ilk ona baktım

alakasız oldu ama doğum değince aklıma ilk gelen:))).

ikincisi 48 saatte dogurmam  ben yalavirirken imdaat diye çay kaşığı sesleri geliyordu  çay iciyorlardi sinirlendim çıktım odadan olecem bak dogurtun beni diye bağırdım geri sokup üzerime lambayı kapattılar

karanlıkta comelttiler böyle kal bı sure aşağı insin bebek dediler ben daha dogrulamadim 5 DKK falan gelen de yok  zorla yatağa geçtim falan valla 48 saat işkence  çekip 5 DKK da doğurdum.cok parmakla baktıkları içinde iki ay enfeksiyon ilacı kullandım.
(3,894 puan) tarafından
Ayyy çok geçmiş olsun kardeşim yaa rabbim bı daha öyle duruma solmasın :(
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bende o zalim ebelere geldim beni normal doğuma çok zorladılar 9 tane ebe girdi doğuma bastirmalarina dayanamamisim artık bir ara doğumda kalbim durmuş ben geri gelene kadar kızım çıkım sırasında beni beklemiş ben geri geldiğimde ağzımda maske vücudumda kablolar bebek dogmadi ikinmaya devam et dediler bebeğin doğdu ve ölü doğdu hortum sokup geri getirdiler yoğun bakımlarda yattı beyin kanaması geçirdi sırf çıkım sırasında fazla beklediği için raporları var hangi kadın doğum doktoru görse niye sezeryana almamışlar diyor beyin akanamasi gecirdogi için yurumeyecek konusmayacak dediler çok şükür fizik tedavilerle yürüdü konuşuyor her şeyi erken yaptı doktor biraxda sen ugramiisin dedi kızımın beyninde kist kaldı beyin akanamasi yüzünden o hayla takip ediliyor 
(3,894 puan) tarafından
Kıyamam kuzuma yaa geçmiş olsun kardeşim şikayet ettin mi
(3,603 puan) tarafından
Edemedim canım yani ebe çok olduğu için adlarını bilmiyordum üstüne İzmir'de deprem olmuştu baş hekim oraya gitmişti ailesi ölmüştü bide korona olmuştuk yani hepsi üst üste gelmişti
0 oy
(360 puan) tarafından
Bende vajinumus var öyle böyle yendim ama gel gelelim başkasının dokunmasına tahammülüm yok neyse yendim onu da takı ebenin biir sen git sezeryan ol dedi halbuki herseyim uygundu olurdu asla hakkım helal değil 
(3,894 puan) tarafından
Sezeryan doğum mu yaptın
(360 puan) tarafından
Evet o an bende zaten istiyordum yapamam diyordum ama sonra çok pişman oldum keşke başka hastaneye gitseydim
0 oy
(7,714 puan) tarafından
Doğumda bağıranlara hiç anlam veremiyorum :) bir de kardeşini doğuma nasıl aldılar hayret muayene odasına bile almıyorlar bir çoğu eşe bile izin vermiyor USG sırasında görmesine sanki canları çıkacak adam yavrusunu görse 
(3,894 puan) tarafından
Benden başka doğuran yoktu kız kardeşim benim doğurmama yakın çıkardılar bide bağırmamak elde değil istemsizce oluyordu
(7,714 puan) tarafından
Allah düşürmesin ben tum muayeneleri devlette doğumu özelde yaptım sırf bir şey yaşamamak adına ama hiç bagirmadim ağladım sadece ağrıma sizima . Doğum masasında nolur beni kurtarın hiç cikmayacak gibi hissediyorum diye ağladım geliyor geliyor az kaldı dediler çok şükür de geldi kurtuldum . Doğum yapacak olanlara rabbim yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 561 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (3,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.