0 oy
76 göst.
Aile kategorisinde (3,955 puan) tarafından
Öncelikle herkese merhaba iyi günler. Önceki postuma çok yorum geldiği için toplu cevap vermek istedim. Şimdi hastaneden geliyorum çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne randevu almıştım gittim şikayetlerimi anlattım çocuğum hakkında  her şeyin bilgisini verdim tek tek anlattım orası beni gelişimsel pediatri bölümüne yönlendirdi gittim orayla da görüştüm çocuğumun hal ve hareketlerini takip ettiler 5 doktor vardı odada çocuğuma birkaç şey sordular oğlum hepsini bildi maket üstündeki bebekte duyu organlarını falan sordular hepsini gösterdi alıcı dili çok güzel gelişmiş hiçbir sıkıntı yok dedi doktorlar 0 ekran devam edeceksin dediler bol bol kitap oku onunla konuş sohbet et dediler her ağladığında dediğini yapmayın dedi doktor bu dediklerimi uygula ve üç ay takip et kelime sayısında artma olmazsa o zaman sizi dil terapistine yönlendiririz dediler çocuğumda hiperaktiflik ya da otizm belirtisi adına hiçbir şey yok psikiyatrist bölümüne yönlendirmediler beni. Öyle işte. Ben de bundan sonra daha çok oğlumun üstünde duracağım hiç ekran televizyon telefon izletmeyeceğim kendimiz de izlemeyeceğiz bakalım bu 3 aylık süreçte bir değişim gözleniyor mu konuşmasında hal ve hareketlerinde. Bu arada hırçınlı saç çekmesi vurması oyuncak atması bunlar yaşının verdiği doğal normal şeyler dediler erkek çocuğu biraz daha hırçın olur dediler öyle yani. Bu arada zaman ayırıp postuma cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve lütfen benim düştüğüm hataya düşmeyin çocuklarınıza asla telefon televizyon izletmeyin. Herkese hayırlı günler diliyorum. 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,534 puan) tarafından

Kuzum hatırladım seni, ben de merak ediyordum acaba ne yaptın götürebildin mi diye. Ekrana maruz kaldığı için böyle olduğu çok belliydi, biraz da sınır bilmeme vardı. İnşallah toparlarsınız, başta kolay olmaz ama emin ol ileride iyi ki dersin. 3 senedir ekransız büyütüyorum oğlumu çok şükür diyorum. Övünmeyi sevmem ama ekran konusunda gösterdiğim direnci inkar edemem. Allah yardımcımız olsun <3

(3,955 puan) tarafından
Vallahi canım ben de takdir ediyorum seni helal olsun ekransız 3 sene büyütebildiysen yani maşallah ❤️ ah ah şimdiki aklım olsaydı ben de asla açmazdım TV neyse zararın neresinden dönersek kardır geç kalmış değilim bundan sonra ekransız hayata merhaba diyeceğiz inşallah her şey çok daha güzel olur. Allah razı olsun canım Allah senin de yardımcın olsun. Bu arada evet dediğin gibi sınır bilmeme huyu var doktor da söyledi bu da babasından büyüklerden kaynaklı şımartılıyor onları da net bir dille uyaracağım böyle olmaz çünkü çeken benim sonuçta ve evladım için en iyisini düşünmek zorundayım
(1,534 puan) tarafından
Bizim evde TV yoktu, evlenirken almadık hiç. Tablet de yok. Telefon da öyle düşkün değiliz eşim de ben de. O yüzden başlangıç iyi oldu. Sağda solda gördü izledi ama 5-6 dakika merakı gidecek kadar anca. Kesinlikle sen de neresinden dönersen kârdır. Allah bir işaret verdi korudu evladını kim bilir, sen de ne güzel bir annesin ki o işareti aldın
-Reklam-
0 oy
(3,955 puan) tarafından
Postum yukarı çıksın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
6 cevap 301 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Merva90 (107 puan) tarafından soruldu