0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Gorumcemim cocuklarina hediye almak istiyorum 2 tane 7 yaşında 1 tane 5 yaşında hoşlarına gidecek değişik bı şeyler kıyafet dışında oyuncak da pek düşünmüyorum. Çocuk eşarpları var onlar hoşuma gitti ama 

4 Cevaplar

0 oy
(2,846 puan) tarafından

Ben hiçbir çocuğa kıyafet almam, çocuğun giydiği haram derler :D Mucit Panda diye bir site var oradan aklını ve el becerisini kullanabileceği hediyeler alırım genelde

(1,498 puan) tarafından
Çocuğun giydiği haram ne demek?
(2,846 puan) tarafından
Yani hızla büyüdükleri için aldığın biraz ziyan gibisinden. Halk arasında öyle bir deyim var. Giydiği haram yediği helal diye.
(1,498 puan) tarafından
Vayy ilk defa duyuyorum
(1,622 puan) tarafından
Evet giydiği öyle gerçekten kendi çocuğuma alırken bile tereddutte kalıyorum olur mu olmaz diye çocuk kıyafetten anlamaz zaten sevinecek bı şey lazım.o sayfaya bakarım mutlaka değişik bı şeyler arıyorum çünkü
-Reklam-
0 oy
(6,234 puan) tarafından

aynn hicbi cck kiyafet sevmez:) esarp diyoaun diye soyleyecegimden vazgectim.3) benim kiz mesela bayiliyor vocuk makyaj paletlerine. anasinifina iki sene gitti bir ve suan 2 sinifta  .5 yastan beri ilgisi var yani buna bayiliyor. ama suslu egzantirik kalemlere de bayiliyor baslikli tuylu  falan o tarz bisey ile suslu bir not defteri alabilirsin 7 yasa. 5 yasa da. kum boyama tarzi birsey olabilir etkinlik

(1,622 puan) tarafından
Gorumcemim biri çarşaflı da cocoguuna da ufaktan asiliyorlar baya ufaktan hatta ufak eşarp gördüm cicili bicili hoşuma gitti
(6,234 puan) tarafından
anladim canim o yuzden makyaj paletini demedim. ole biseyse cocuklara isim yazili seccadeler var isim işlenmis . fiyat nekadar bilmiyoum da esarp da olur o tarz bise de okur
0 oy
(15,854 puan) tarafından
Çanta yada toka olabilir. 
(1,622 puan) tarafından
Olabilir teşekkürler
0 oy
(13,386 puan) tarafından
Çanta peluş kulaklık kalemlik panduf bardak 
(1,622 puan) tarafından
Olabilir seçim yaparim iclerinden teşekkürler

İlgili sorular

0 oy