0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (2,646 puan) tarafından

Lisede tam bir kitap kurduydum. Ama yaşıma ağır gelecek kitapları çok fazla ve art arda okuduğum için midir nedirse bana ağır gelmişti sanırım ve sogumustum okumaktan. Sonra yıllarca bir kitabi bile çok zor bitirecek hale gelmiştim. Özellikle telelfona cok bakmak halı hazırda olan DEHB semptomlarımı arşa çıkarmıştı resmen. Şimdi biraz zorlayarak da olsa tekrar okumaya başlıyorum kizlarrrrr. Çok heyecanlıyım

Asiri ağır olmayan hızlı akan eğlenceli kitaplar seçeceğim bu süreçte. Bakalım insaallah tekrar okumayı sevebilirimmmm

Çok heyecanlandım o yüzden sizinle paylaşmak istedim :D akşamları da Rise of Kingdoms oynuyorum skdjsjsjs instagramdan bayağı bi uzaklaştırdı bunlar beni. Daha iyi hissediyorum artık.

image

5 Cevaplar

+1 oy
(1,427 puan) tarafından

Canıım tebrik ederim, her ne olursa olsun küfür bile olsa oku ahaha :D Okuyan kadınlar her zaman kendini çok güzel ifade eder, algısı gelişir karşısındakini iyi anlar. İletişimi kuvvetli olur. Ben de sesli kitap dinliyorum Storytel'den, 2-3 ayda 9 kitap bitirdim. Öyle iyi oldu ki. Normalde bu kadar sürede 9 tane basılı kitap asla okuyamam.

-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Ne mutlu size :) hangi türde okumayı seviyorsunuz 
(2,646 puan) tarafından
Ya inanır mısın bunu bile bilmiyorum. Dediğim gibi geçmiş zamanda kişisel gelişim ve felsefe tabanlı kitapları çok seviyordum ama şimdi nefret ediyorum görmek bile istemiyorum :D şu an bilimkurgu tarzında bir kitaba başladım
İlgi çekici bir şey film izliyor gibi hissediyorum o yüzden okuması da kolay geliyor. O yüzden şu an bu tarzlar daha yakın geliyor sanırım
(195 puan) tarafından
O zaman Dan Brown kitaplarını öneririm film izler gibi oluyor hatta okuduktan sonra izleyebilirsin de bazılarının filmi çekildi gayet iyiler.
(2,646 puan) tarafından
Teşekkür ederimmm araştıracgim
0 oy
(3,928 puan) tarafından
Bende çok özledim kitap okumayı ama küçük bir canavarım var fırsat bulamıyorum 

Fırsatım olduğu zaman da burdan iki kardeşimle grubumuz var oraya giriyorum kitapları saldım iyice 
(2,646 puan) tarafından
Benin de kizim hiç müsaade etmiyor ama 1 sayfa olsun 2 sayfa olsin alışmışken bırakmamak için çaba harcıyorum bakalım
(604 puan) tarafından
Aslında bebeğim buraya girmesek sosyal medya detoksu yapsak bak alım oluruz en fazla benim iki saatim telefonda geçiyor
(2,646 puan) tarafından
Burası benim çok vaktimi almıyor aslında ama instagram mahvediyor günümü gervekten ondan uzaklaşmaya calisiyorum
(3,928 puan) tarafından
Bende eskisi kadar girmiyorum hatta neredeyse hiç girmiyorum buraya artık ☺️ ama sosyal medya detoksu şart gerçekten. Aslında rutin yapabilsek alışkanlık haline gelse vakit kalırda ben tutturamıyorum bir türlü
0 oy
(18,548 puan) tarafından
O kadar okumak istiyorum ki

Kitap olsun Kur'an olsun 

Ama kızım bırakmıyor malaesf 

:((.

O uyurken de bırakmadığı ev işlerini yapıyorum bitmeden uyanıyor zaten
(18,548 puan) tarafından
Bende ckk özledim anlayacagin❤️
(2,646 puan) tarafından
Ben işleri mümkün olduğunca kız uyanıkken yapmaya çalışıyorum o uyuyunca bi de iş görsem iyice kafayı yerim herhalde yaaaa
0 oy
(604 puan) tarafından

Yaaa bu mutluluk postunu bizlere açtığın için kendim adıma çok çok teşekkür ederim ☺️ ☺️ senin için ben de çok mutlu oldum. 

Ben de çocuğumu uyuttum yemekleri ocağa koydum kahve içiyorum

image

(2,646 puan) tarafından
Kahve günümüzün en önemli parçası gibi yaaaa şu işler bitse de cocuk uyusa da sessiz sessiz bi kahve içsek diye dakika saniye sayıyoruz resmennn
(604 puan) tarafından
Çoğu vakit onu dahi bulamıyorum ki

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 132 göst.
+1 oy
16 cevap 468 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Laplusbelle (2,962 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 949 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hafizseymaaaa (24 puan) tarafından soruldu
0 oy