0 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Herzamn arkamdan konuşuyorlar bıktım artık beraber yaşıyoruz bütün işleri benim üzerime yıktılar çamaşırı temzilgi herşeyi iki düsügum stresten artık eşim ailesinin söz7nden cikmiyo napicam bilmiyorum bı akıl verin 

24 Cevaplar

0 oy
(2,069 puan) tarafından
Kaynana ile aynı evde görümce ile aynı apartmanda her saniye bı ayağı bende. Başlarda kavga gürültü full arkamda konusurlardı kaç kez şahit olmuslugum var yüzlerine vurdum kapı dinliyorsun dediler yine kötü ben oldum. Dislandim sonra bana bı aydınlanma geldi koca kütük ayrı evi beceremez boşansam ailem yok arkamda bosanamam  (var ama yok)

En iyi bulduğum çözüm kavgayı gürültüyü ben bıraktım ne deseler he dedim en iyi siz biliyorsun siz mükemmelsiniz yücelttm iyi kötü her günlerinde yanlarinda oldum baktılar bende. Onlara zarar yok pes ettiler sevmeye başladılar bı iş yaptığımda ucundan tutar oldular. Tabi ben dıştan böyleyim ama içten öyle değil ezdirmedim bide kendime vakit ayırdım gezdim keyfime baktım. Ama demek istediğim onlardan tarafmişım gibi olup o iç savaşı biraktm
(28 puan) tarafından
Ben yenilemiyorum sorun burda
-Reklam-
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Bence al eline bir karayemiş sopası hepsini sıra dayağına çek ama önce kocadan sonra kaynanadan en son da görümce olmak üzere anca rahatlarsın 
(28 puan) tarafından
mükemmel cevap ama ben onu yaoamam iste
(1,484 puan) tarafından
O zaman mükemmel bir taktik vereyim hemen şimdi kaynanan ve görümcen arkandan konuşurlarken yanlarına git ve arkamdan mı konuşuyorsunuz de yok diyecekler illaki Hee iyi ya bende şey duydum bir arkadaşımın kaynanası ve görümcesi sürekli arkasından konuşuyormuş kız bir gece cinnet geçirmiş önce kaynanasını sonra da görümcesini yastıkla boğup öldürmüş de bir daha arkandan konuşamazlar iş de yapma o gün niye yapmıyorsun derlerse de üstümde anlamadığım bişey var böyle beynim dönüyor o yüzden yapmıcam bugün de emin ol korkularından hem gece kapılarını kitleyerek uyurlar hemde bir daha arkandan konuşup her işi sana kitleyemezler :))))
0 oy
(252 puan) tarafından
Bizde birik oturyoruz 4 senedir mayısta 5 olacak ama çok şükür hiçbir zararları yok kaynanam yemekte yapar elinden geldiğince temizlik yapar bulaşık yıkar çocuklara bakar yazın köyde kışın 3 4 ay bizimle sonra tekrar köye giderler hatta daha 2 hafta oldu geleli ramazani köyde gecircez diyorlar ben ikisinide seviyorum kayinpederim de çok iyidir 

İlk sene 2 gorumcem vardı birisi çok iyi işten gelir yemek yapardı asla tartışma olmadı evlendi gitti Bi tanesi benden bir yas küçüktü elini ise sürmez ne yemek ne bulaşık.aksama kadar odasında dururdu yediği yemeğin bulaştığını annesi yıkar çamaşırını annesi yıkar asar katlar hicbiseye yardım etmezdi hatta gece uyanır yemek isterse annesi hazırlardi simdi evlendi dışarıdan yemek yiyolarmis kocasıyla çoğu zaman simdi eve geliyo konuşup ediyorum ama numarası yok evinede hiç gitmedim zaten 
(28 puan) tarafından
Senin yine vicdanlri merhametlymis kayınvalidn benim arkamdan konusuyolar o zoruma gidiyo temiz titiz biriyim ve çok güzelimde asla cekemiyolar bende kocamla arami iyi tutma paesindeyim onlar gibi olucam sonunda aynı dili konuscam az kaldı sakın birisiyim.beni sinir hastası ettiler
(252 puan) tarafından
Çok şükür iyiler hiçbir saygısızlığım olmadı hep iyiliğimi konuşurlar çayı bitmeden son yudumda beklerim başında utulerini yapar yatağını toplar yani Bir bebek gibi herseyine koşmaya çalışırım onlarda çok memnun herkese anlatır mesela kayinpederim kendi kızım yapmaz utumu gelinim yapar çok temizdir 2 günde bir çocuklarını yıkar mis gibi kokar diye ama ben asla konuşulmak için yapmıyorum Allah rızası için yapıyorum ne ekersen onu biçersin bu hayatta bende kayinvalide olucam insallah bir oğlum bir kızım var
0 oy
(4,331 puan) tarafından
Nerelisin canısı bebeğin var mı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 246 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (28 puan) tarafından soruldu