+1 oy
117 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar şimdi biz eşimin ailesiyle deblex evde yaşıyoruz yemeğimiz bir sadece bazen çok problemler yaşıyorum bende başta bunlars mesafeli davrandım yani yanlarin gidip oturmam fazla konuşmam zaten kendim sessiz sakin birisiyim kaynatamin kardeşi geldi bizde kaliyo amca okadar iyiki ama oturmadim hick yaninda beni yanına çağırdı cook cekimsersin bukadr çekingen olma gel otur konuş gül falan falan tabibenim kaynanam ve görümce min nasıl yılan olduğunu bilmiyo benim arkmadan konusuyolar hicbiseye ellirini sürmüyolar bende sinirleniyorum soğuyorum buyuzden gelen misafir beni sorguluyo ve eşimde onlar haklıym8s gibi amcasını tasdikledi bıktım bunlardan ya ayrı eve cikamıyoruz 

1 cevap

0 oy
(5,552 puan) tarafından
Neden çekimsersin ?? Bende ilk öyleydim kaynanam sürekli arkamdan konuşurdu sonra bende açıldım aralarına katıldım şu bi kaç aydır önceki yıllara göre bana daha yakın davranıyor
(77 puan) tarafından
Bende öyleyim.cok cekingenim ama birinin samimiyetine inandığım an çok şen şakrak bir insanım kendilerini soguttulat arkamdan neler neler konuşmalar kiyaft almama karısmalar daha bir sürü şey
(5,552 puan) tarafından
Oo ben bana çeyizde aldıkları elbiseleri giyiyorum onu bile beğenmiyorlardı :D çok takılma yeni gelin aldılar o burunlarındn getiriyor akrabaları birde bana yakınlaştılar şimdi
(77 puan) tarafından
Aynı evde yaşıyorum ve yabancı gibiyiz gelen insanlara da benim arkmdan atıp.tutuyolar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 163 göst.
24 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lavanta (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (28 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 226 göst.
+3 oy
15 cevap 493 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,994 soru

23,687,838 cevap

310,697 kullanıcı