0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

Selam arkadaşlar. Fiziki açidan yorulanlar varmi ben mesala şu an baş agrisi cekiyorum bu gun de mide kontrolune de gitim midemde de acilar oluyor rahimimde enfeksyon kulagimda enfeksyon bıktım  artik bu yašimda bunlar fazla geliyor bana:(  daha 20 yaşindayim ama 90 yašinda hissediyorum nasil pisikoljik olarak atlata bilirim bilmiyorum umursamamak mi gerekir yoksa baška yolu varmi ? Sohbetleşleim kizlar

3 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
Göğüs ameliyyati olmuşlum da var o da iyrenç bi süreçdi
-Reklam-
0 oy
(745 puan) tarafından
Kan testi verdin mi canım magnezyum eksikliği B12 eksikliği olabilir buda yorgunluğa halsizliğe sebeb olur 
(73 puan) tarafından
Kan testi verdim  canm pek bi šey yok ama halsizlik yorgunluk bi de bu lanet olasi  baş agrisi
0 oy
tarafından
Allah başka dert vermesin canım onkoloji koridorları insan dolu belki de seni teselli etmeye bu yetmeli ne dersin
(73 puan) tarafından
Evet canm biliyorum öyle dertleri Allah herkese yardimci olsun ama insan hali ben hasta olunca peş peşe oluyorum bazen bunaltici oluyor amaevet Allah kötü dert vermesin
tarafından
Tabii canım öyle düşünüp kendi de iyice hasta yapma yani ne dert çekenler var olsun buna da şükür de biz de öyle yapıyoruz canım benim ben de 27 yaşındayım bir yandan çocuklar bir yandan ev bir yandan kendim hastalanıyorum ama ne yapalım hayat bu işte
(73 puan) tarafından
Evet öyle Allah herkesin yardimcisi olsun:) ama hasta olunca da daha gencsin ne yaşin var da uflaniyorsun diyorlar bu da zoruma gidiyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 424 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
+1 oy
4 cevap 160 göst.

409,646 soru

12,315,194 cevap

38,809 kullanıcı

Kategoriler