0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (1,811 puan) tarafından
Eltim eşiyle beraber hastaneye gitmiş  ,oğlumu yatırıyordum telefonum çaldı kapıdayız kapıyı aç hastaneden geliyoruz yol üstü sana gelelim dedi. yol üstü değil bize baya uzak hastane   Bi haber verme tenezzülünde bulunmadı açıkçası evim dağınıktı gelip Bi kahve içip gitti siz olsanız ne düşünürdünüz

9 Cevaplar

+1 oy
(4,612 puan) tarafından

Hic bir şey düşünmezdim mutlu olurdum sevip sayıp kahvemi içmeye gelmişler ne kadar güzel birşey 

(1,811 puan) tarafından
Evim dağınıktı onlar konuşan insanlar
(4,612 puan) tarafından
Konuşsun o onların ayıbı benlik bir durum yok ağzı gevşek insan evin bal dök yala da olsa konuşacak bir şey bulur
-Reklam-
0 oy
(592 puan) tarafından
Kımdi canm mısafırın
(1,811 puan) tarafından
Eltim yazmıştım otomatikman silinmiş
(592 puan) tarafından
İnsana göre degişir ama eltılee arkadan konuşur günahını almıyayım ama bilerek aramamış
0 oy
(245 puan) tarafından
Gelenin kim olduğuna ve samimiyetime bağlı eğer samimi olduğum arkadaşım ve ya ablamsa gayet normal ama samimiyetimiz yoksa hiç hoşuma gitmez
(1,811 puan) tarafından
Kız eltim yazmıştım aslında silnmiş
(245 puan) tarafından
Elti olsa da samimiyete bağlı kimileri kardeş gibi oluyo eltisiyle benim 1 tane eltim var hen benden yaşça büyük hem de başka şehirde o yüzden pek bisey diyemiycem
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Dedikodumu yapacak biriyse cok sinir olurum bir bahane bulup istemezdim. Kendi ailemse sorun etmem geldiklerinde bebeğin var derler üste yardimci olurlar cunku
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Çok geliyor başıma hastaneler hepsi çevrende çocuk hastanesi 5 dk yürüme mesafesi yanında dış 15 dk uzagimda devlet hastanesi sürekli olur ve 2 erkek anasiyim 4 yaş 2 yaş hiç toplu olmaz gelirler kahveleride kendileri yaparlar :))) yani çok takmam sayelerinde nefes alırım evin haline takilmiom artık toplasan ne olcak arkamdan savaş cikio gozlerinin önünde beğenmeyen gelmesin 
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Şahsen ben açmazdım kapıyı ev dağınık çocuğu yeni uyutmuşum insan olan haber verir habersiz gelen kapıda kalır 
0 oy
tarafından
Gecen esimin izin gunuydu yattik yattik kalktik brn kahvalti hazirlayana kadar oglan salonu dagitti oyuncaklari falsn dokmus kahvalti yaptik birer kahve ictik cocuk biraz oksuruyodu bi saglik ocagina gittik geldik saat 12 cuvari salon mutfak yatsk odasi oylece daginik esim namaza cikti geri kapi caldi brnde bisey unuttu sandim esimin halslari gelmisler 4 senelik rvliyim 3 kere gelmis insan degiller kaynansma gidiyolarmis bans ugramislar onu bari aramislsr yoldayiz diye bana onu da yapmadilar sok oldum Allah’tan icli kofte vardi onu kizarttim cekirdek falan koydum kahvaltidan cay vardi isittim kofteler kizarasiya mutfagi topladim yatsk odamin kapisini kapattim kusura bakmayın hsberim olsa hazirlikli olurdum dedim gayet guzel agirladim sinir oldum mu oldum ama elimden gelrni de yaptim sayet bi laf edecek olurlarsa da kaynanam 30 senelik gelinleri hemde kuzenleri brn el kiziyim 7 kat yabanciyim hwpsini gec cocuklutum cat kapi evime geldikleri icin once kendi ayiplarina baksinlar 
0 oy
(252 puan) tarafından
Hem bu yüzden hemde çocuklar oynamadığı için oyuncakları kaldırdım birer oyuncak koydum 2 günde bir değiştiriyorum çok sıkılırlarsa hepsini döküyorum yatmadan mutlaka topluyorum evleri sürüyorum mutfak hep toplumdur bulaşık çıktığı gibi yıkıyorum habersiz gelen olmaz ama olurasada oyuncak olur hatta çocuklu gelen olursa toplamam bile gelince oynasınlar diye 

Hiç başıma gelmedi kapıdayım aç diyen olmadı bide herkese neredeyse 10 dk uzakta oturyoruz gelmeden arıyorlar mutlaka evdemisiniz diye hatta biz arıyoruz gelin oturalım diye de uzak diye kimse gelmek istemiyo eski oturduğumuz yerde gelen oluyordu eşimin akrabalarından sürekli 
0 oy
(4,392 puan) tarafından
Sürekli yapıyorsa **** olurum evde değilim derdim hatta ama ilkse ya da çok nadirse gayet guleryuzlu agirlardim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 354 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 851 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kimsesiz34 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 791 göst.
12 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazuraz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 924 göst.