0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Hanımlar 16+4 haftalık hamileyim. Bugün karnım sürekli kasılıyor, ayaktayken de sanki bebek çıkacakmış gibi de aşağı bölgeme aşırı baskı yapıyor. Bugün bunlar sürekli oldu, en çokta kasılma beni tedirgin etti, çünkü oğlumda erken doğum riskim olmuştu onda da sürekli kasılma yaşıyordum ama bu hamileliğimde çok erken değil mi. Sizde de var mı böyle bişey. Acile gitmeyi düşündüm ama ne dicem şimdi lekelenme kanama olmayınca doğru düzgün ilgilenirler mi bilmiyorum, ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

4 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Post yukarı.              
-Reklam-
0 oy
(311 puan) tarafından
Bende aynı şeyleri yaşıyorum ama gitmiyorum. Çünkü gerçekten yapılacak bişey yok. Ağrı kesici istesen öyle bir ağrı değil. Düşük tehlikesi yok her şey yolunda kanama yok doğum sancısı gibi ikiye bölmüyor ama ağrı sancı oluyor işte . Bunları yaşamak gerekiyor deyip kötü bir durum sezmedikce gitmiyorum. 
(158 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Kızım da 6 7 haftalık civarı karnım kasilmaya sertleşmeye başlamıştı doğum olana kadar da böyle devam etti 40+2 de doğurdum:))
(158 puan) tarafından
Keşke öyle olsun da , erken gelmesin bebisler
0 oy
(4,170 puan) tarafından
16 veya 18. Haftalar da tam hatirlayamadım zamanını ama bende de olmuştu uzandığımda bebek belli yerde toplanır taş gibi olurdu doktor magnezyum yazmıştı magnezyum eksikliğinden oluyormuş bizim ki ondandı seninde görünmende fayda var erken doğum riskin varmış ilkinde sonuçta 
(158 puan) tarafından
Bunun ilacı olduğunu bilmiyordum, teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
18 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 478 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Merve_01 (59 puan) tarafından soruldu