+5 oy
870 göst.
önce Aile kategorisinde (3,458 puan) tarafından

Saçlar gitti nasıl olmuş hanımlar bilerek baya kısa yaptırdim hastanede kolaylık olur diye

Kenarları makinaya vurduk full kesildi 

image

22 Cevaplar

+3 oy
önce (12,045 puan) tarafından

Kiz karnin nerde ya buşüüüü :) saclar guzel olmus bu arada

önce (3,458 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun Samsun'da bunun ameliyatıni yapan dr var ben yillar önce olacaktım babam olmuştu o ara kızım vefat etti oğluma hamile kaldım öyle böyle derken geçen sene olmak nasıp oldu hemen hemen 2 yil olacak
önce (1,377 puan) tarafından
Canım şuan halen samsun'da mı ismi nedir
Evet cnm samsun da Recep aktimur yutup tada video lari var
önce (1,377 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
Rica ederim cnm şifa olur inşallah
-Reklam-
+3 oy
önce (2,509 puan) tarafından
Aman aman yalan söylüyorcular, dedektifler gelmeden kaç bacım jdjsjs bebiş belli olmuyor diye 
Lazım lazım
önce (1,193 puan) tarafından
Omurmete büşra hanımda o yalan söylüyorculardan yalnız kendisi postuma gelip öyle birşey olmadığını uydurduğumu falan söyleyemlerden halbuki beni hiç tanımıyordu:)) kendine yapılınca tabi hoşuna gitmiyor
Yoo hoşuma gidiyor kim ne derse desin umrumda mi olur sizede öyle bir şey dediysem eminim ki bir açığını yakalamışımdir yorum yaparken isimlere dikkat etmiyorum o yüzden hangi post hatırlamıyorum
önce (1,193 puan) tarafından
Açıkmı sen benim ne açığımı yakalayabilirsin ben buraya 3 5 günde bir ya girerim ya girmem beni tanımıyorsun değişiksin gerçekten hoş şeyler değil zaten
Tamm ben değiştiğim cnm iyi geceler uzatmaya gerek yok :)))))
+1 oy
önce (1,058 puan) tarafından

Ben şok ilk dikatmi çeken göbeğin nerde:angel:sacalrinda guzel cnm tabi kolay olur senin için nasıl rahat ediyor musunuz kısa saçla

Çok rahat cnm temizliği de kolay oluyor
+1 oy
önce (1,815 puan) tarafından

Büsracım senı cok seviyorum yanlısı anlama ama dinimizce kadınlarının sacının erkek kadar kısa olması doğru degıl en az boynuna gelmesi lazım diye duymuştum ama sadece bilgi verdım kalsın kırılmasın ama sana yakışıyor bacım guzele ne yakışmaz ben bole Bı kasım yapsam akarsa durağında kı ali kemala benzerim sen yapmıssın cool olmussun:D<3

Bilgi için teşekkür ederim cnm bunu bende duydum bi nevi erkeğe ozenmek gibi olduğu için ama doğruyu  söylemek gerekirse sağlık sorunlarım var ve ben düzenli dus alamıyorum şimdi doğumda 2 ameliyat aynı anda olacak ve en az 10 gün yaticam o yüzden suan mecburum

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ düzgün ce yazıldığı zaman inan hoşuma bile gidiyor dini bilgiler ama boş yaptıkları zaman ters tepki alıyorlar
önce (892 puan) tarafından
O zaman sen de düzgünce yaz, bizim de hoşumuza gitsin. Kendine hak gördüğünü, başkasına çok görme. Üslubun çok kırıcı samimi olmadığın kişilerin paylaşımlarına karşı. Benden yaşça küçüksün ama hep bi bilmişlik taslıyorsun. Ben senin paylaşımlarını görünce mutlu oluyorum ne güzel keyfi yerinde, ağzının tadı yerinde diye. Ama sen paylaştığımız sorularda bizleri yargılayıcı dil kullanıyorsun.. öyle olunca sen de ters tepki alırsın.
önce (1,815 puan) tarafından
Kime dedın canım bana mı?
Bana demiştir %99.99
önce (892 puan) tarafından
Büşra'ya dedim..
+1 oy
önce (6,086 puan) tarafından
Güle güle sağlıkla kullan canım 
Teşekkür ederim cnm
0 oy
önce (524 puan) tarafından
Güle güle kullan şaçını senin için baya kolaylık olur
Teşekkür ederim cnm
0 oy
önce (3,307 puan) tarafından
Sıhhatler olsun güle güle kullan canım. Ben uzun saçlı haline denk gelmedim sanırım bu model sana çok yakışıyor öncekini görmediğim için belki bana öyle geliyordur. ☺️ ama yine de kısa saç herkese yakışmaz, sana yakışıyor. ☺️
Teşekkür ederim cnm
0 oy
önce (313 puan) tarafından
Güzel olmuş canım zaten sana kısa saç çok yakışıyor
Teşekkür ederim cnm bende çok beğeniyorum
önce (313 puan) tarafından
Evet canım yüz yapın müsait kısa saç için
0 oy
önce (5,994 puan) tarafından
Yakışmış ;))) 
Teşekkür ederim cnm
0 oy
önce (2,274 puan) tarafından
Bence güzel olmuş rengide güzel yakışmış güle güle kullan yatan hastalar için sabunlu saç boneleri oluyor saçı güzel temizliyor saçın çok kirlenirse öğle bir şey alabilirsin
Bakayım cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun uzun süre yaticam ben en az 10 gün
Rica ederim Bende şimdi baktım tek olan 59 tl uni babyde yapmiş bu üründen tekli yada onlu ambalaj diye
Bende Trendyol da tanesi 30 a buldum isterse 100 olsun 3 tane alıp çantaya koysam yeterli
Yorumlarına bakarsın hangisini kullanılanlar memnun sa ona göre alırsın temiz olur hiç olmadı saçların vücut temizleme havlusu da oluyor yetişkinler için ona bak istersen
Vücut temizleme havlusu stok yaptim cnm karnımdaki torbayı değişirken de kullanıyoruz o yüzden koli ile aldık
0 oy
önce (89 puan) tarafından
Çok yakışmış canım hani göbek hani bebek:)))))
Saklamış Kendini :)))))
0 oy
önce (342 puan) tarafından
Gözlerinin rengi ne maşallah çok güzelsin. Kaşlarına da boya kullansan var ya süper olursun 
Kaşlarımı almamda boyamamda cnm bi yilda bir ortasını kardeşime yoldurum oldu bitti

Cok teşekkür ederim
Hiç almiyo musun alınmış gibi duruyor
Almıyorum cnm dokunmuyorum
İyi yapıyorsun valla ne güzel kaşların var maşallah. Ben bıraksam orman olacak.  İsterdim öylece göze batmadan dursunlar
0 oy
önce (420 puan) tarafından
Güzel kadınsın saçların uzun daha çok yakışır ve rengini değistir bir de burnundaki piercingi çıkart canim 
Ben bu şekilde beğeniyorum  o yüzden böyle kalması iyi

Pirsing ile ilgili post açtığımı hatırlamıyorum neremi değişeyim diyede sormadim
0 oy
önce (1,491 puan) tarafından
Oo güle güle kullan canım nasıl ferah ferahtir şimdi kız cidden sen nasıl bu kadar zayifsin ya maşallah sana tü tü tü 
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun hamile olduğumada kimse inanmıyor ya bu yüzden
Gerçekten öyle hiç hamile gibi durmuyordun bide 34 haftalıksin demi maşallah valla ben 36 haftalıkken duba gibiydim ☺️☺️
33+2 yim cnm
34 sayılıyorsun işte artık ☺️
0 oy
önce (928 puan) tarafından
Guzel olmuş abla 
Teşekkür ederim cnm
0 oy
önce (7,433 puan) tarafından
Tarz olmuşsun yakışmış ama biraz büyük göstermiş sanki seni. Kaç yaşındaydın 
29 cnm normalde de yaşımdan büyük duruyorum
0 oy
önce (226 puan) tarafından
Bence Bu Kadar Kısa Kestirmemeliydin Az Uzun we Küt Şekli Daha Guzel Olabilirdi Önceki Halini Bilmiyorum Ama Dediğim Gibi Az Uzun Olabilirdi 
Hastane de böyle daha rahat
0 oy
önce (53 puan) tarafından
Saç renginle göz rengin çok hoş. Yakışmış canım 
Teşekkür ederim cnm
0 oy
önce (2,153 puan) tarafından
Ayy vallaha en iyisinı yapmıssın hastane işleri bebiş gelince frlan okadar rahat edersin ki zaten hızlı uzuyor bu kadar kısalık tam yerinde olmuş vallaha canım göz açıp kapayana kadar uzar zaten uğraşmamış olursun bende kestirmek istiyorum ama çok uzun yıllar böyle modeller kullandım birkerede heves ettim uzasın diye ama bakaım nereye kadar sabredecem :)) 
Tamda bunlar için kestirdim bacim sabrede bildiğin kadar sabret
önce (2,153 puan) tarafından
Aynen öyle en iyisi yapmıssın zaten boyamak zorundaydın galiba öyle biliyorum başında rahat etmiştir
Aynn cnm ama daha boya yapmadım şuan kaşıntı varla Yok arası kaşıntı sıklaşınca boyuyacam ki yaralari yaksin faydası olsun şuan keyfi olur boyarsam
0 oy
önce (163 puan) tarafından
Güle güle kullan canım çok güzel olmuş kız odegilde hızma deliğin hastanedeyken kapsnmazmi ben iki gün takmayim çok zor takiyorum hizmani çanta ya köy dogumdan hemen sonra tak olmadı oda acıyla aklına gelirse 
Teşekkür ederim cnm

Valla emin ol gelir ilk deldirdigimde enfeksiyon yapti her delmede yaşıyorum o yüzden kapanmamasi lazım
önce (163 puan) tarafından
Yanında bulunsun hizman doğumdan gelince hemen tak hatirlatirim ben sana sen bı dogurda saciyin rengine bayiliyom benim bu kocamın sarı aşkı bitirdi beni
Çok teşekkür ederim cnm benim adamda bu rengi çok seviyor bende çok yakıştırıyorum

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 668 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
29 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde melikeili (522 puan) tarafından soruldu

403,561 soru

12,090,452 cevap

36,383 kullanıcı

...