+1 oy
270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından
Selamünaleyküm daha önce yazmıştım fikir almstim , ozletle eşimden şiddet gördüm ailemin yanindayim pişman oldu tedavi olacağım gel dedi hatta ne istersen yaparım dedi ne istersen , düşündüm taşındım birçok kişiyle konuştum ve boşanmaya karar verdim . Oğlum 4 yaşında hakkımızda hayırlısı olsun , bu yazıyı buraya hatıra olarak yazmak istedim ilerde okurum , bugün icimde karar vermis olmanın rahatlığı ve boşanacak olmanın üzüntüsü var Rabbim feraha çıkarsın 

9 Cevaplar

0 oy
(18,114 puan) tarafından
Afetme canım barışma bir insanın Yedisi neyse yetmişinde de öyle olur. 
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından

Hakkinda hayirlisi olsun canim don lastigi gibi uzatmanin bir faydasi yok aksine sana ve evladina zarari olur

Rabbim karsina guzellikler cikarsin <3

0 oy
tarafından
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah ❤️ 
0 oy
(3,616 puan) tarafından
Arkanda duran bir ailen var eşin daha öncede şiddet uygulamış defalarca sonra pişman olmuş söz vermiş ama yine yapmış bir kere sözünde durmamış sözünden dönene güvenme derim oğlunu sağlikli bir ortamda büyüt ileride eşine saygı duyan bir birey olsun sen çalışır evladına bakarsın 
0 oy
(735 puan) tarafından
Bi yapan bidaha yapıyor bidaha yapıyor affettikçe daha fazlasını yapıyor çocuğun az da olsa büyümüş belki bidaha hamile kalacan ondan sonra çok pişman olursun neden affettim die niyetim seni boşanmaya sebep etmek değil ama bildiğimi söylüyorum gerisi size kalmış 
0 oy
(926 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı gönlüne göre olsun 
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Arkanda ailen varsa hic düsünme bunu acı bi sekilde tecrübe etmis biri olarak söylüyorum şu an her yerim mor şiş acı icinde kıvraniyorum gram yaptigindan utanc dahi duymuyor o yüzden istedigi kadar söz versin devamı mutlaka gelecektir tek cocuk varmis hem sonra
0 oy
(764 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlım versin, evladınla senin yolunuzu bahtınızı açık etsin. Kararlı ve gururlu duruşun için tebrik ederiö
0 oy
(553 puan) tarafından
Allahım senın Yolu'nu hep cıceklendırsın kızın ve sana güzel bıt gelecek nasıp olsun inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 127 göst.
+2 oy
5 cevap 235 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,599 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 633 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 500 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu