0 oy
753 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından

Gelin evinden nefret ediyorum resmen sadece gösteriş için çekilen ve katılan gelinler var çoğu olayda kurgu. Tek başarıları zengin koca bulup eğlenen kadınların kendini gösterme çabası yarışmanın ödülünden kat kat fazla değer eden eşyaya ve altına sahipler keşke böyle görgüsüz insanlar yerine orta halli insanlar katılıp gerçek ihtiyaç olan biri alsa.

Sizin en sevmediğiniz gündüz kuşağı programı var mı? 

38 Cevaplar

+6 oy
(20,453 puan) tarafından
Kanal d varya gelinim mutfakta ay kaynanam bi izler soluksuz kendi gibi örümcek beyinliler fjfjfj
-Reklam-
+3 oy
(562 puan) tarafından
Müge anlı dışında hepsi aynı pohun laciverti
+2 oy
(12,615 puan) tarafından
hiçbirini izlemem. rtük başkanı gündüz kuşağı programlarının fişini çekecez demiş zaten. iyi olur 
+2 oy
(763 puan) tarafından
Esra Erol aşırı samimiyetsiz yalan uzattıkca uzatıyor 
+2 oy
(3,938 puan) tarafından
Kadir ezildi disindakileri sevmiyorum 
+1 oy
(4,685 puan) tarafından

Gelin evi 

Gelin görümceli olan 

Didem arslan 

Aslında hepsi galiba :woot:

(540 puan) tarafından
Gelinim Mutfakta var birde resmen gelinler olmazsa TV programı konusu yok
(4,685 puan) tarafından
Aynen öyle :) kaos olunca daha çok izleniyor ya
+1 oy
(4,097 puan) tarafından
Hepsini sevmiyorum :D 
+1 oy
(2,727 puan) tarafından
Yemekteyiz hariç diğerleri çöp 
+1 oy
(3,137 puan) tarafından
Yemek programların hepsi gelinli görümceli proğramlar kimse yemek beğenmez eşya beğenmez sanırım sadece Müge Anlı samimi geliyor bana
+1 oy
(1,983 puan) tarafından
Gündüz evde olmadığım iicn hiçbirine maruz kalmiyorum  şükür 
+1 oy
tarafından
En sevmediğim diyerek hiçbirine ayrımcılık yapamam, birini bile sevmiyorum. Hatta genel olarak TV yayınlarını sevmiyorum. Alayı popüler kültürün kölesi olmuş durumda, çok nadir yayın vardır ki toplumun ahlakını bozmaya yönelik yada bozmakta payı olan yapımlar olmasınlar. 2 yıla yakın zamandır genel olarak televizyon izlemekle çok aram yok, evde tek olduğum zamanlarda televizyonu çok ama çok nadiren açardım hani arkada çalan sesine dahi tahammülüm kalmamış durumdaydım. Evlendim geçen sene Eylül sonu, eşim tvyi uyduya bağlamıştı, kendi başımayken 3 5 kere TV kanallarını açtığımdan şüpheliyim. 5 ay sonra başka eve taşındık, televizyonu uyduya bağlamadık bile, 7 ay sonra gene taşındık, gene televizyonu uyduya bağlamadık. İlla bişey izleyeceksem sıkılıp ya belgesel türü şeyler izliyorum internetten, ya skeç falan izliyorum 
+1 oy
(926 puan) tarafından
Esra erol :(
+1 oy
(912 puan) tarafından
Hiç TV izleme huyum yok şükür de böyle programlar çok saçma geliyor bana bi kaç kere Instagram da videosuna denk geldim ben zevkime göre döşemişim evimi niye biri eleştirme hakkı bulsun ki kendinde ne münasebet :D
+1 oy
(3,084 puan) tarafından

Hiçbirini izlemem prim kazandırmam:getlost: eskiden Kadir ezildi izlerdim sonra onuda bıraktım.nimete eleştiri yapan programları sevmiyorum. 

+1 oy
(202 puan) tarafından
Kesinlikle gelin evi gelin görümce sana değer üçü de izlenecek gibi değil keşke kapatılsa gelinler canavar gibi 
+1 oy
(7,464 puan) tarafından
Gelin evi 

Gelinim mutfakta 

Gelin gorumce bilmem ne 

Magazin programlari 
+1 oy
(4,140 puan) tarafından
Sabah bir müge anlıya bakarım sonra sen anlat Karadeniz başlıyor onu izlerim biraz 
+1 oy
(13,050 puan) tarafından
Hiç gündüz kuşağı kültürüm yok evde de olsam tatil de olsa o tv sadece akşam açılır netflix vs. Gündüz de bazen kıza çizgi film.
+1 oy
(565 puan) tarafından
Hepsi berbat. Yarışıyorlar rezillikte
0 oy
(9,587 puan) tarafından
İzleyecek doğru düzgün bişey yok ya pek açmam gündüz 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 516 göst.
28 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Amerikanbebesi (3,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 497 göst.
+1 oy
6 cevap 307 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 477 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,344 cevap

37,599 kullanıcı

Kategoriler