0 oy
757 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından

Gelin evinden nefret ediyorum resmen sadece gösteriş için çekilen ve katılan gelinler var çoğu olayda kurgu. Tek başarıları zengin koca bulup eğlenen kadınların kendini gösterme çabası yarışmanın ödülünden kat kat fazla değer eden eşyaya ve altına sahipler keşke böyle görgüsüz insanlar yerine orta halli insanlar katılıp gerçek ihtiyaç olan biri alsa.

Sizin en sevmediğiniz gündüz kuşağı programı var mı? 

38 Cevaplar

0 oy
(346 puan) tarafından
valla hiçbirini izleyemiyorum canim çalışıyorum çünkü denk gelirsem arada bakıyorum gelin evi gelinim mutfakta bide o gelin gorumceliyi çok sevmiyorum bende 
-Reklam-
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Müge Anlı hariç hepsi ☺
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Müge anlı.haric hepsinden nefret ediyorum hele Didem aslan görünce bayılma shissi geliyor yapmacık 
0 oy
tarafından
Kayinbabama sormak lazim emekli en iyi o bilir ben cocuk icin aciyorum arada yoksa hic aklima gelme tv 
0 oy
(7,741 puan) tarafından
Hepsi ayrı rezil. Tüm programların toplumun ahlakı için kapatılması lazım.
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Tv benım ıcın akşam izlenen birşey asjsjsjsjsjsjs sevmiyorum ızlemem hıc bırını canım
0 oy
(17,979 puan) tarafından
Herkesin herkese saçma sapan bağırdığı leş programların hepsinden bugün kanal değiştirirken Esra Erol'a denk geldim kadının biri adama ben senin için dört çocuğumdan vazgeçtim diyordu marifetmiş gibi. Songül Karlı programını da kaynanam izliyor programın amacı ne ben hala çözemedim. 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Hiç birini izlemiyorum anca dizi izlerim onuda öyle sıkı izlemem gidip gele gidip gele bakıyorum 
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Seda Sayan tam bir düzmece tiyatro onlar yazıyor oradakiler oynuyor millet yorum yapmasın diye instagramda yorumları bile kapatmışlar kim izliyor onuda anlamıyorum 
0 oy
(4,049 puan) tarafından

Gelinim mutfakta bide gelin evi iyyyyy gösteriş ve kurgudan yalandan ibaret :sick:

0 oy
(350 puan) tarafından
TV izlemeyen ben guruptan ayrıldı 
0 oy
(2,358 puan) tarafından

Kadir ezildi nin programi Bna samimi geliyor cnm digrrkerine hic bakmıyorum :)

0 oy
(3,348 puan) tarafından
Ay benim takiplestigim bir kız vardı o katılmış bu hafta o var hatta hahaha İremdi ismi asla izlemiyorum 
0 oy
(271 puan) tarafından
Bizim burada bir komşu var 3te 3 spordan tut Esra Erolun izdivaç programına kadar katılmadığı program kalmadı bu eskiden çıkan kıyafet giyim yarışmaları falan hepsine katıldı her birinde farklı hikaye ajans oyuncusu gibi bir şey olmuş bu programların alayı.sahte kurgu o insanların çoğu da oyuncu! Hatta böyle birkaç kişi daha ifsalanmisti adamin katılmadığı yarışma kalmamıştı insanlar bunları bile bile hâlâ m.l gibi izliyorlar 
0 oy
(829 puan) tarafından
Now TV gelin görümce, yemek dışında her halt var. Bide resmen belli iyun ve kurgu olduğu milleti ***** yerine koyuyorlar. Yemek programı ile alakası yok , oradakiler zaten evli değil gorumceleri olsun . İsteyen istediğini görümce yapıyor. Adı bence saklabanlar programı olsa cuk otururdu.
0 oy
(14,611 puan) tarafından

Bursalı akrabamız katıldı 1. Oldu hiç de kurgu değil olduğu gibi anlattı :)

0 oy
(2,945 puan) tarafından
Hicbirsey izldmiyorum ne gündüz kuşağı ne akşam kuşağı :)) 2 tane bebem var TV acmiyoruz işte arada fırsat bulunca elime telefon alıyorum 
0 oy
(702 puan) tarafından
Müge anlı nın dışındakiler hepsi çöp hiç izlemedim izlememde mügeyide izlemiyorum piskolojim kaldırmıyor. 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 518 göst.
28 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Amerikanbebesi (3,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 497 göst.
+1 oy
6 cevap 308 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 477 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,463 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler