0 oy
97 göst.
Aile kategorisinde (572 puan) tarafından
Kızımı sezeryan doğurdum ve zar zor 3 ay emzirebildim sütüm ne yaptıysam artması mama + meme devam ettik en sonunda kendi rahatsızlığım ve meme reddiyle sonlandırmak zorunda kaldık. 

Şimdi 27 haftalık hamileyim suan kafa olarak daha rahatım ilkinde 3 ay ağladım emzirme travması oluştu suan psikolojik olarak iyiyim rızkı varsa içer yoksa bi sekile büyür diyorum ama yine de merak ettim 

Her gebelik ya da her bebekte süt aynı mı olur kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
(298 puan) tarafından
Benim ikisinde de olmadı valla 
(572 puan) tarafından
Hımmmm sağlık olsun…
-Reklam-
0 oy
(13,552 puan) tarafından
Aynı olmaz 

Sık sık emmesı önemli bence

Kızımda dördüncü ayda sütüm vardı kilo alimi düşük diye mama takviyesi yazdı dr 

Bir yaşında bıraktı emmeyi bende zaten düşünüyordum ayırmayı 

Oğlumda 4 aylık olunca diyete başladım ona rağmen hala sütüm bol 11 aylık olacak 

Fark şu oğlum memeye düşkün çok emiyor sanırım o da büyük etken 

Sağlıcakla kavuşun inşallah ☺️❤️
0 oy
(423 puan) tarafından
İlk bebeginde deli gibi sütü olan arkadaşım ikinci bebeginde emziremedi sütü olmadı yani o emzirme sıklığına bağlı vücuda bağlı olarak değişir bence en önemlisi sık emzirmek ve b bol sağmak özellikle ilk baslarda damarlar acildiktan sonrası kolay inşallah bol su dinlenmek uyku çok güzel süt yapıyor 
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Benim ikisinde de sütüm oldu ama malesef kızım emmedı 6 ay sagarak verdim ondan sonra oğlum oldu şükür 2 yaşına yakındı emdi
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Olmayabilir oladabilir. Sizin yapmaniz gereken bol bol emzirmek. Sut ancak cok sık emzirilirse artar. Yani mamayi cok emzirmeyi az yaparsaniz az emecegi icin sutte artmaz. Ilk aylar ozellikle 2 saati asmadan emzirin gece ve gunduz.
0 oy
(320 puan) tarafından
Evet olur ben de ilk kızıma mecbur mama verdim ama ikinci kızım şuan masallah bir yaşında emiyor ilk kızım 5 aylıkken bıraktı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 125 göst.
+1 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
10 cevap 122 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 65 göst.
6 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (423 puan) tarafından soruldu

404,745 soru

12,124,302 cevap

36,483 kullanıcı

...