0 oy
178 göst.
önce Aile kategorisinde (14 puan) tarafından
Kaynanaya iyi bir ders nasil verilir?

Kirildigini ve hatasini bilmesi icin

6 Cevaplar

+1 oy
önce (99 puan) tarafından
Kız ne hata anlatması tövbe estağfurullah haşa melek gibi insanlara :) ben haklı olduğum davamda bı anda haksız olduğumu gördüğümde anlatma çabasına hiç girmedim he dedim geçtim. Kız karşısında suçlu bile oldum ne diyon sen :)
önce (14 puan) tarafından
Telefonlarini acmasam iyi olurmu
önce (99 puan) tarafından
Konuyu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Bizim kavgamız büyüktü eşim de beni savundu hakliydik ikimizde ama suçlu durumuna düşünce konuşmadık 3 ay boyunca ben onları aramadım onlarda beni aramadı ama bı sure sonra eşimi aramaya başladılar. Sonra sonra barıştık ancak eskisi gibi değilim. Haftada bir ya ararım ya aramam. Ne yaparsak yapalım atsan atılmıyor satsan satilmiyorlar. Eşinin ailesi sonuçta eninde sonunda konuşuluyor. Konuyu bilmeyin e bir şey diyemeyeceğim canim
-Reklam-
0 oy
önce (1,119 puan) tarafından
ne yapsanda anlamaz ben ne yaptim ne soyledim hoş melek gb insan keyfmden engelledm zaten neyse milllete saf bana sinsi olunca ne yapcam baska gormuyorum duymuyorum gitmiyorum
önce (14 puan) tarafından
Telefonlarini acmasam ,mesela aradiginda acmasam geri dönmesem ne dusunur
önce (1,119 puan) tarafından
sorarsa tel cocukta gec farkettm rahatsiz etmek istemedm dersin yalan cok hep onlar mi yalan konusucak
0 oy
önce (548 puan) tarafından
Şöyle ki bir gün kaynanamla kavga ettik haklıydım ve beni çok kırdı bende ağızımı normalde tutan biriyim ama tutamadım ve bağırdım kalktı gitti haklıymış gibi kayınpederim eşimi aradı ve eşim olayın doğrusunu anlattı ama neredeyse 1 ay olmuştu ki kızımın resmini o sunu bu sunu kaynanama ne atıyoruz ne arıyoruz en son torununu özlediği için arayıp tamam haklısınız gelin artık torunumu özledim dedi yani bazen birşeylerden onları mahrum bırakmak etkili oluyor ve biz küstükten sonra kızım yürümeye başladı videosunu bile atmadık o zaman dayanamadı zaten o gün bu gündür benle laf dalaşına girmez tamam kızım istediğin olsun der susar ahahaha
0 oy
önce (3,718 puan) tarafından
Yeni evli misin bilmiyorum ama fazla samimiyet hiç bir zaman iyi değildir mesafe en iyi ilaç 
0 oy
önce (10,361 puan) tarafından
Ben spguk yaparim mumkun olmadiginca konusmam bazen oyle seyler yapti ki yuzune bakmadim o konusursa cevap verdim baskada muhattap olmadim 
0 oy
önce (162 puan) tarafından
Anlamaz ki tek tek anlatcan yoksa hayatta anlamaz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 68 göst.
0 oy
22 cevap 238 göst.
6 saat önce Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elifsununannesi (782 puan) tarafından soruldu