+1 oy
412 göst.
Aile kategorisinde (771 puan) tarafından
Kızım anaokuluna başladı öğretmen veli gurubuna bı nevresim atiyo bı tencere tabak atiyo bı kıyafetlerini atiyo almak isteyen varsa bana ulaşsın diye bı gün yazcam hocam dolap filan indirin burası ne alaka ikinci el sitesimi biz atsak hemen tepki gösterir lütfen ders harici konuşmayın diyo bide elindeki ürünleri aldığı sıfır fiyattan satıyor mağaza fiyatiyla çok saçma geliyo bana ya bizene senin ürünlerinden 

13 Cevaplar

0 oy
(189 puan) tarafından
Velilermi öğretmen mi atiyo cnm
(771 puan) tarafından
Öğretmen atıyor cnm habire
(189 puan) tarafından
Uykusuzluktan gözümde görmüyor yatmadı çocuklar
(189 puan) tarafından
Napcakmis millet onun eskilerini ay yazın biriniz
(14,674 puan) tarafından
Kıyamam ya Allah kolaylık versin ❤️
(771 puan) tarafından
Kız daha yeni evli sanırım modası geçmiş ceyizlerini Elden çıkarmaya çalışıyor
-Reklam-
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Tövbe çok şaşırtıcı 
(771 puan) tarafından
Dimi bende diyorum öğrencilerden çok onun ürünlerini görüyoruz
0 oy
(14,674 puan) tarafından
MEB şikayet et kanıtlı ama işte ceza alır muhtemelen 
(771 puan) tarafından
Sessize aldım gurubu birde bı havalı sabah günaydın derim cevap vermez çıkışta görüşürüz derim bazen hiç kimseye cvp vermiyo üstten üstten bakiyo
(14,674 puan) tarafından
İlkokul mu ? Benimki anaokulunda öğretmenimiz o kadar şeker ki ilk defa tanıştım kendisiyle eşimin akrabasıymış eşim tanıyormuş zaten çok sağolsun akraba olmasa bile bütün velilere ve çocuklara aynı özeni gösteriyor
(771 puan) tarafından
Ana okulu cnm ilk günden beri herkese üstten bakiyo mecbur kalmadıkça konuşmuyor aslen buralı benim memleketten gelmiş taini geçen gün kızımı almaya gittim eşinle nerden tanıştınız diyo nasıl guvendinde geldin sorun olmuyormu falan filan sana özel hayatımı anlatmak zorundamiyim sanane dicektim yine sustum
(14,674 puan) tarafından
Ayy işte onlar da öğretmen oldukları için herşeyi anlatacağımızı sanıyorlar valla öyle yapan birisine ne selam veririm ne iyi günler derim çocuğu alır çıkarım
(771 puan) tarafından
Bı kaç defa günaydın iyi günler dedim cevap almadım bidaha söylemedim çocuğu bırakıp alıyorum hiç muhatap olmuyorum
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Çok saçma. Gruba yaz eğer devam ederse müdüre söylersin 
(771 puan) tarafından
Okul ilk açıldığında aidatla ilgili birşey yazdım hemen velileri yazmaya kapattı sonra açtı ürünlerini atmaya başladı ergen gibi
0 oy
(18,695 puan) tarafından
Yaz benc3 de. Bu nasıl iş. 
(771 puan) tarafından
Aşırı saçma ya
0 oy
(245 puan) tarafından
Koysun ne zararı var ki size isteyen alır 
(771 puan) tarafından
Koysun da cnm durumuna koysun ikinci el uygulamalarına koysun veli gurubu ne alaka öğrencilerle ilgili durumlarda dahi kimsenin fikrini almıyor dicegini diyo konu kapandı diyo ergen gibi
(245 puan) tarafından
Değişik o zaman ya uyarın belki koymaz daha
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Çok saçma çocuklar dışında başka birseyle meşgul olmak istemuyoruz deyin gruba 
(771 puan) tarafından
Bana kinlenir kızıma karşı tavrı değişir diye korkuyorum
(1,416 puan) tarafından
Kötü bir laf değil aslında daha iyimser bir şekilde söyleyebilir siniz yada yüzüne söyleyebilirsiniz
0 oy
(590 puan) tarafından

Daha neler alanda vardır yalakalık yapmak için :D

(771 puan) tarafından
Bazıları fiyat soruyo bı kere nevresime verdiği fiyata baktım mağaza fiyatiyla ayniydi alan enayidir yani
0 oy
(16,850 puan) tarafından
Çok çok saçma. Okul idaresine söylemek lazım aslında ama bilemedim 
(771 puan) tarafından
Bende rahatsız oluyorum kanitida var ama işte bana tavır koyar çocukla ilgilenmez diye sesimi çıkarmıyorum
(16,850 puan) tarafından
Valla ben gider derdim idareden biri baksın uyarsın bu ne
(771 puan) tarafından
Müdürde yancı cnm öğretmenle arasını bozmaz suçlu duruma düşürürse bide
(16,850 puan) tarafından
O zaman ekran görüntüsü ile cimere şikayet et WhatsApp grupları olması bile tuhaf zaten amacı dışında kullanılması daha tuhaf
0 oy
(3,324 puan) tarafından
Cimere şikayet et canım kanıt da var elinde, uygulamalar varken velilere ürün satmakta şaka gibi 
(771 puan) tarafından
Yani kendi watsap durumuna atsa yakinlarina atsa anlarimda veli gurubu ne alaka ya
(3,324 puan) tarafından
Yani yaptığı sacmalik
(771 puan) tarafından
Bütün velilerde eşleri asgari ücretle çalışan insanlar o markalarin fiyatiyla alamazlar zaten
(3,324 puan) tarafından
Anladım canım düşünce olsa atmaz gruba ama biliyor ki yağcılık yapıp alan olacaktır diye atıyor olabilir, sende birsey yazma bu sefer biri şikayet eder senden bilir.
0 oy
(989 puan) tarafından
Bence uyarın
0 oy
(11,254 puan) tarafından
yaptığı şey doğru değil 
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Ahahhahsh hayatımda daha komik bir şey duymadım. Öğretmene gayet çıkışın ve şikayet edeceğinizi bildirin o ne seviyesizlik ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
20 cevap 696 göst.
0 oy
11 cevap 147 göst.
26 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,745 soru