0 oy
183 göst.
önce Aile kategorisinde (20 puan) tarafından
önce tarafından kapalı
Bnsnkskskdkmdmememdhdhdhsjsmdkdd
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
önce (162 puan) tarafından
Ben şuan gebeyim ve bende de var kah ağlıyarak kah gülerek geçip gideceğine inanıyorum ama ilaç kullandığını söylemene gerek yokki 
önce (20 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
..mmmmm
Lustural psikiyatrinin parolu gibi bişey sen ortadan kaldır asıl kullanması gerekenler onlarda işte onların hasta ettikleri kullanıyor
önce tarafından düzenlendi
Gerçekten öyle.
Kusur arayan önce kendine baksın
-Reklam-
0 oy
önce (14,634 puan) tarafından
Bırak konuşsunlar canım kendini nasıl hissediyorsan öyle yap 
0 oy
önce (224 puan) tarafından
Kim ne diyor diye sakın ama sakın es geçme sen iyi olacaksınki evladinda iyi olsun. Kullan benim kardeşim de de aynı problem vardı kullandı bıraktı düzenli bir şekilde dualar okuyor istersen sende takvasi iyi olan bıriyle görüş sana okunması gereken dualardan ayetlerden öğretsin inşaallah duzelirsin. İlaçlarla iyiysen kullan bacı kimsenin sözüyle kendini ihmal etme
Haklısıniz, teşekkür ederim ❤️
0 oy
önce (5,228 puan) tarafından
Okb nin altında yatan patolojik bir travma vardır. Canım onu bulup çözemediğiniz sürece ilaçlar ile devam etmek zorundasın malesef. İlaç ve terapi ile tedavi planlaması yapmak gerekiyor. 
0 oy
önce (6,048 puan) tarafından
Ablam bir dönem yaşadı bunu bir dönem diyorum çünkü şuan büyük bir yol kat etti psikiyatri ilaçları ile değil psikolog ile ablamda temizlik bağımlılığı vardı ama hayatı ona zindan edecek seviyedeydi öyleki boyun ve bel fıtığı ilerlemişti ama kendini durduramıyordu evi sabah öğlen akşam süpürüyordu tuvaletleri bilmem kaçkere yıkıyordu artık deterjan kullanmaktan astım olunca psikologa gitti 1 senenin sonunda gerçekten çoğu şey azaldı mesela şuna buharlı makine kullanıyor deterjanı bıraktı ve evi sadece 1 kere süpürüyor. Psikolog seanslarında neler yaptılar bilmiyorum açıkçası ama çokk iyi geldiğini söyleyebilirim. Şuan devam etmiyor terapiye ihtiyaç duyduğunda tekrar devam edeceğini şuan için iyileştiğini düşünüyoruz hepimiz 
Ne güzel darısı başıma olsun inşallah. En yakın zamanda bir psikologla gorusucem..
0 oy
önce (270 puan) tarafından
Ya bende aynıyım 3 sayısına takıntım var. Mesela manavda sebze meyve alırken yada makarna alırken 3 ve 3 un katları şeklinde alıyorum mesela 3 elma 6 armut 9 patates gibi. Evden çıkarken çok zorlanıyorum kendimden emin olamıyorum sürekli ocak kontrol ediyorum evden çıkıyorum geri giriyorum tekrar kontrol ediyorum. Sonra evden uzaklaşınca acaba anahtarı aldım mi kapıyı çektim mi düşünceleri geliyor komşuyu arayıp kontrol ettiriyorum. Bir başka sorun da hasta olmaktan aşırı korkuyorum oğlum da olur diye aşırı pimpirikliyim sürekli el yıkıyorum hasta olunca. Bunun gibi bir sürü şey. Artık evden çıkmak istemiyorum tüm bunları düşünmekten sıkıldım. 
Ailenizdeki bir kisi de var mı peki ? Genelde çocuklukta yasanan travmalardan kaynaklı diyorlar ama Genetik olduğunu düşünüyorum. Maalesef ki şok sıkıntılı bir durum, sizi en iyi ben anlarım :( Sanırım psjikolog desteği almak şart..
0 oy
önce (2,414 puan) tarafından
Benimde buna benzer bir sorunum var bende kitlediğim kapıya yüz kere bakarım kitledimmi diye, kapıyı kitlediğimi biliyorum ama yinede gidip bakıyorum ve bu olay beni çıldırtıyor özellikle geceleri yapıyorum tam yatıyorum sonra acaba kitledimmi diye gidip bakıyorum 
0 oy
önce (3,844 puan) tarafından
Terapi ile geciyor mu bilmiyorum ama terapi deneyebilirsiniz. Ayrica dalga gecenler kendilerine baksin. Bedeninde bir organ bozulup iyilestirmek icin nasil ilac kullaniyosan beyinde bozulan ve iyilestirilmesi gereken bir organ. Kimseyi umursama sagligin herkesten her laftan daha onemli. Ilerlerse kimse sana saksak yapmayacak.

İlgili bir soru bulunamadı

403,370 soru

12,082,519 cevap

36,359 kullanıcı

...