0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
İyi geceler kızlar ne zamandır aklımda soracam unuttum benim oğlanı bir ay önce sünnet ettirdik pipisi derinin içinde kalıyor herkes kilodan dolayı diyor hani derisini aşağı çekip öyle temizliyorum parmak ucu kadar tek pipisi görünüyor ve bebeğim ayına göre de kilolu beş ay 11 günlük bu normal bir şey mi zamanla geçecek mi o pipi deriden dışarı çıkacak mı doktora götürecem çocuk doktoruna mı başka yere mi diye bilmiyorum da 

2 Cevaplar

0 oy
(3,700 puan) tarafından
Yeterki yapışmasın sen ona dikkat et zamanla düzelir benim oğlanın iki kere yapıştı açtık çok canı yandı oğlumun pipisi içe kaçıyordu şimdi yeni yeni düzeliyor ama pipisinin altında biraz parça kaldı onuda üç yaşında tekrar sünnetle alacaklar 
(67 puan) tarafından
Yapışıklık nasıl oluyor peki nasıl anlarım acaba keşke buraya da anlık tek fotoğraf atilabilse kolay kolay atmam kimseye zaten de ama içim içimi yiyor hep içine kaçıyor derinin içinde işte ben elimle aşağı çekiyorum çıkıyor dışarı temizledikten sonra geri içerde kilodan dediler hep
(3,700 puan) tarafından
Yani nasıl anlatacam bende bilmiyorum, hani pipinin başı varya onun etrafında halka oluyor biraz boşluklu işte orası boşluk olması lazım boşluk yoksa yapışmış demektir
(67 puan) tarafından
Ooo ozaman bizimki yapışmış bak şimdi kesinleşti bu çünkü ben temizlerken eşim bile dedi hani çıkıntısı niye yok mantar şeklinde oluyor ya o kısmı yok işte ya ben biliyordum hep normal dediler kilolu dediler yarın çocuk doktoruna götürecem
(3,700 puan) tarafından
Üroloji doktoruna yada çocuk cerrahına götür diğeri boş ben genelde ürolojiya götürüyorum
(67 puan) tarafından
Onlara şuan randevu almak çok zor ben yarın ilçedeki çocuk doktoruna göstereyim ona göre digerleirne randevu alırım zaten yapışıklık falan varsa anlar düzeltilmesi için de diğer bölümlere bakarım ya sünnet olduğundan beri hep söylüyorum ama eşim hep kızdı yok bir şey diyip durdu sonra kendisi kuruntu yaptı her baktığında vala ne zormuş ya içim içimi yiyor adım gibi emindim yapışıklık olduğundan deriyi çekiyordum aşağı ama öyle çok sonuna kadar yapmıyordum bunu bir ay oldu ya keşke aklıma takıldığı günden beri goturseydim hiç sıcak suya oturt demedi sünnet olduğunds üç saat sonra pasumani çıktı adam bir şey olmaz dedi ne bileyim sonra dedi biraz uzun kesecem hani bırakacam biraz olması gereken bu aslında dedi sonra eşim sormuş demiş erken boşalma sebepleri oluyor tam kesildiğinde ya ben hiç istemedim 30 senelik sünnetçi işte eski usul geldi bilmiyorum hiç de içim rahat etmedi benim
-Reklam-
0 oy
(5,074 puan) tarafından
Kiloluda olsa sunnet sonrasi ara ara masajla deriyi asagi cekmen lazim. Yapisiklik olmamasi gerek. Bazi cocuklarin yapisi oyle olabiliyor. Benim iki oglumda bebekken sunnet oldu hemde kilolulardi oyle bi durum yasamadik. Kasiklar oturunca duzelir ama icin rahat etsin istiyosan cocuk cerrahina ya da cocuk urolojiye gotureceksin. Cocuk doktoru da anlayabilir diye tahmin ediyorum.
(67 puan) tarafından
Yarın götürecem ya arkadaş yazmış yapışıklık nasıl olur diye sordum da kesin yapışıklık var zaten çünkü o çıkıntı oluyor ya hani mantar şeklinde anlatabildim mi bilmiyorum orası yok pipi dümdüz ve ben kime sorduysam herkes normal dedi bana
(5,074 puan) tarafından
Nasil yani duz? Cikinti yer yok mu tam anlayamadim. Benim oglanlarinda duz gibi ama kesik oldugu belli o zamanla oturuyo. Yani buyuk oglan 7 yasinda oldu normal suan. Ilkte o mantar gbi durmuyo basi. Kucugu 18 aylik kesildigi belli ama oyle kalin mantar gbi degil. Yapisiklikta o kesik yerden alttaki deriye yapismis oluyo
(67 puan) tarafından
Götürdüm canım dün doktor dedi çok az yapışmış kilodan dolayı derisi de içe gidiyo o yüzden dedi kendi eliyle az açtı sende hep banyoda yap dedi dünden beri her bez acmada yaptım düzeldi gibi o çıkıntı yer belli etmeye başladı evet herkes diyor küçükken çok belli etmez büyüdükçe o görüntü oluşuyor ama ben az çok anlamıştım yapıştıgını şükür o da çok azdı zaten kesik yerden deriye yapışmıştı canım
(5,074 puan) tarafından
Gecmis olsun iyi ki goturdun kimseyi dinlemeyip :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,446,732 soru

23,765,460 cevap

315,651 kullanıcı

...