0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (317 puan) tarafından
Merhaba oğlumda bugün başlayan ishal kusma var. Azönce uykusundan uyandı. Öyle bir kustuki nasıl bir kusma çok korktum. Bugün doktorada götürdüm. Yaşayan var mı aynı durumu? Buzamana kadar ilk defa yaşadık bunu

5 Cevaplar

0 oy
(522 puan) tarafından
Daha iki hafta önce önce çocuk sonra biz geçirdik 
(317 puan) tarafından
Nekadar sürdü. Neler yaptınız? Bizde kardeşimde vardı. Hala geçmedi şimdi oğlumda.
(522 puan) tarafından
Doktora gittik ilaç artı serum
-Reklam-
0 oy
(428 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm benim oğlumda yazın oldu berbattı bu sayfada gördüm nane çayı çok iyi geldi hemen kusması bitti kesinlikle hemen dene ben sade içmez diye biraz bal koydum içine Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 

https://www.instagram.com/reel/C9u5d4lIZ22/?igsh=bGdmOXBreGdkZ2o0
(317 puan) tarafından
Sağolasın amin. Daha geçen gün dedim buzamana kadar hiç kusması olmadı diye. 3,5 yaşında insan gerçekten bazen çağırıyor.
0 oy
(18,697 puan) tarafından
1 haftadır neler çekti yavrucuklarim. Serum yediler hep. Bence bekleme git doktora feci bı salgın var. Hastane bu hastalarla dolu
(317 puan) tarafından
Çok fena uykusunda ağlıyor kıvranıyor. Kusarak uyandı. Gram uyku girmiyor gözüme.. Uyanırsa hemen götürecem
(18,697 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin yavrucuga arkadaşım dün söyledi bana da. Kayısının cekirdeginden 1 2 tane veriyorum ishali kesiyor dedi. Ama kusma dshw kötü. Sen her halükarda götür doktora
0 oy
(516 puan) tarafından
Yaşadık daha bikaç gün önce kızımda gece başladı 4-5 kez kusunca hemen acile gittik iğne yaptılar geçti. Bi gün sonra bende hastalandım serum taktılar öyle düzeldim salgın var 
(317 puan) tarafından
Sizinki kısa sürmüş. Kardeşimde var günlerdir geçmiyor. Kaçtane serum yedi. Ondan oğluma geçti. Ne kötü şeymiş. Uyandığı zaman hastaneye götürecem acı acı uyurkende kıvranıyo
0 oy
(7 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi sıvı kaybı yaşadı onu başka hastaneye götür bi virüs varmış ishal kusma ateş yapıyormuş adl virüsümüydü neydi oplum mahvoldu kusmaktan biz yatış yaptık değerleri düştü diye 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
20 Eylül 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu

404,748 soru

12,124,314 cevap

36,483 kullanıcı

...