0 oy
133 göst.
önce Diğer kategorisinde (646 puan) tarafından
Benim gibi yapan var mı 50 günlük yatarak emiyor ama sadede geceleri enfeksiyon kaparmı acaba Orta kulak iltihaplanması olur felan diye duydum ams korktum birazda

9 Cevaplar

+2 oy
önce (5,339 puan) tarafından
Ben oğlumu 2 yaşına kadar yatarak emzirdim hiç bir sorunda çıkmadı 
önce (450 puan) tarafından
++++ bende 4tane büyüttüm hem çalış hem ev hem bebek ne edem
Maşallah ne güzel valha şimdi yine hamileyim aynı devam edeceğim ☺️
önce (450 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm
Amin canım benim Allah razı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
önce (2,156 puan) tarafından
İltihap olur mu bilmiyorum ama ne olursa olsun yatarak emzirme Allah korusun bir anda uykuya dalarsın çocuk nefessiz kalabilir 
0 oy
önce (162 puan) tarafından
Daha çok tıkanma durumu olmasın diye ön etmiyorlar 
0 oy
önce (592 puan) tarafından
Yatarak emzirmenin degilde. Son ağızda kalan sütun bekleyip enfeksiyon ettiğini duymuştum. 
0 oy
önce (987 puan) tarafından
Bende öle emzirdim sezeryan oldum belimden oturamiyodum full öle emdi cok.sukur bı sıkıntı yaşamadık. Bana çok dediler ama her zaman olmicak diye bişey yok şuan 24 günlük bebeğim var onuda öle emziriyorum 
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Ayy daha bir saat önce bunu dusnuyordum bende yatarak emziriyorum ilk cocugumu oylr büyüttüm sorun olmadı ama yinede olmayacak diye bişey yok bunda olurmu ki diye düşünüyorum bilmiyorum sağlıksız mi ama bana çok rahatlık veriyor 
0 oy
önce (2,482 puan) tarafından
Ben çok korkuyorum geceleri yatarak emzirmekten. Uyuya kalırım diye emzirirken elime telefon alırım veya ışık yakarım. Enfeksiyon olmaz diye biliyorum emzirme teknikleri arasında yatarak emzirmede vardı yanlış hatırlamıyorsam
0 oy
önce (752 puan) tarafından
Valla mecbur yatiyorum en azindan bi o an 10 15 dkka dinlenmiş oluyorum
0 oy
önce (51 puan) tarafından
Ben 2 çocuğumuza 2 yaşına kadar yatarak emzirdim hiç bir sorun yaşamadık kulak iltihabı taş çatlasın 1 kere olmuşlardır.ben çok seviyordum hem anne dinleniyor hem bebek emiyor 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 170 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 36 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Btl33.! (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
3 cevap 38 göst.

403,371 soru

12,082,593 cevap

36,359 kullanıcı

...