0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Kasintidan yatamıyorum nasıl hastalık bu **** olmuşum bu ikinci olusum 1ci bu kadar değildi ikincisi acayip ya allahim geceleri dahada beter ediyor insanı zor yatıyorum cildiyeye randevu aldım ilk defa gidicem ilk kini atlatmistim gene yakalandım çok pislik bi hastalık ilac içiyorum hiç fayda etmiyor Allaha yalvarıyorum şuan her yerim kaşınıyor yara oluyor

5 Cevaplar

+1 oy
(1,881 puan) tarafından
Gecenin bu saati bu postu görmem tesadüf olamaz diye düşünüp çok uykum olmasına rapmen uzun uzun yazıcam kesinlikle sabret ve uygula lütfen başka çözümü yok sirke mirke ne varsa denedim yok nafile. Bana abimin 6 aylık oğlundan bulaştı abimlerdede varmış ama onlar bi kremle kurtulmuş bende o kremden aldım ama kokusu iğrençti 3 kutu alıp 3 gğn uygulamam gerekirken pes ettim bi gün yapıp. Ve işe yaramadı.. 4 ay sonunda eşimede bulaştı sirke denedik çok sıcak su ile banyo denedik fayda etmedi bi gün oğlumun bacağındada benzer bişey gördğm ve o gün o kremi yapmaya karar verdik. Üç kutu bana üç kutu eşime bi kutuda oğlum için yazdırdım( 5.5 yaş ve oğluma alerji yaptı 1 gün yaptık ona) cuma gece sürdük yattık banyo yapmadan cumartesi gecesi sürdük tekrar üstüne. Ben o gece kaşıntıdan öldüm sinirden ağladım yıkamamak için zor tuttum kendimi beş dk bile uyumadım. Pazar gcesi tekrar sürdük o gün kaşıntım olmadı pazartesi öğlen yıkandık. Bak yazdırırken doktor yıkayıp tekrar sür derse sakın öyle yapma bazıları öyle öneriyor ama öyle işe yaramıyor. Sonra doktora tekrar gidip ziver hap yazdırdım onu doktor kiloya göre adet veriyor ben 3 eşim 4 oğlum 1 içti mesela bi hafta donra tekrar içtik. Allahıma şükürler olsun kurtulduk 2 haftadır tık yok. Yaşayan bilir çok zor benim oğlum temas bağımlısı bizimle uyumayı sever ben bırak onunla uyumayı elini bile tutmadım tam 6 ay. Birde dediğim gbi krem çok pis kokuyo ve bulaşıyor gözden çıkardığın kıyafetleri giyceksin ben salona yatak hazırladım oplumun eski halısı vardı atıcaktım onu kanepeye serip ğstüne çarşaf serdim öyle uyuduk kokusu çıkmıyor bi bulaştımı. Ama kurtulmak istiyorsan bu kremden başkası fayda etmiyor. İsmi wilkinson pomat
(4,328 puan) tarafından
Eşime bulasmadi hiç oğlumla bende var o da arada bi kasiniyo ama öyle ilk bulastigi gibi kasintimiz yok 4.5 aylik bebegim var ona bulaşır diye korkuyorum cocugumu mecbur kalmadıkça kucağıma alıp sevemiyorum
(1,881 puan) tarafından
Bebeğe bulaşmasın her ilacı kullanamıyor benim yeğenim 1 yaşında şuan 2 aylıkken annesinin sorumsuzluğu yüzünden bulaştı hala çekiyor yavrum bende ona kıyamayıp ayağını kaşıdım ondan da bana geçti. Oğlun içinde aktarda bü karılım bar resmini atıyım onu al biz oğlumu onunla iyileştirdik sende wilkinsonu kullan
(4,328 puan) tarafından
Oğlum da yok şu an bazen hafif kaşıntı oluyo cildi çok kurudu ilaçlardan kızımı da kendimden mümkün oldukça uzak tuttum sürekli üstümü değiştirdim onun battaniyesini değiştirdim oturduğum ya da yattığım yere yatirmadim emzirme ve gaz cikarma dışında hiç kucağıma almadım çok şükür bu zamana kadar sıkıntısız geldik inşallah bulaşmadan atlatırız
(1,881 puan) tarafından
İnşallah ya çocuklarımızı sevemiyoruz bu hastalık yüzünden lanet şey yıl oldu 2025 bi iğneli tedavisi nasıl bulunmaz anlamıyorum
(4,328 puan) tarafından
Oğlum gözümün önünde sabahlara kadar kasindi ağladı üstelik onun ki dirençli uyuzdu ilaç etki etmiyodu neler çektik aylarca bi ara geçti gibi oldu benim deri değiştirdim resmen 2 ay falan hiç kasinmadim  sonra yine başladı ama ilk bulaştığı gibi değil bu çok çok hafif o yüzden **** mu değil mi bi türlü emin olamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sirke canım biz beyaz sirkeyle yıkanmış tık her gün evede kaç şişe spreyle sıktım Allah bilir üç ayda zor gecmisti varya kullandığımız ilaçları hiç saymıyorum bile Bir de hamileydim ben o kadar kötüydü ki anlatamam sana
(382 puan) tarafından
Bir iki defa sürdüm sirke yikanmadan ama çok kötüyüm Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı şuan yatamıyorum heryerim kaşınıyor
(382 puan) tarafından
Bazen hastane de iğne yaptiriyom 3 günde bi arayla dayanamıyorum oda 1 gün iyi geliyor ya
tarafından
Kremini kullanmıyor musun canım Bir de ağızdan alınan hapı var gebelik varsa kullanamazsın tabii ilacı da kremi kullanırsın yazdır cildiyeye
0 oy
(461 puan) tarafından
Annemlerde oldu asla geçmedi aylarca kullanmadıkları ilaç kalmamıştı , en son eczane bir karışım yapıp verdi su gibi onunla hemen geçti ama özel karışım olduğu için üzerinde isim vs hiç bir şey yok keşke olsa size atardım aşırı iyiydi
(382 puan) tarafından
Cildiyeye gittilermi hiç
0 oy
(640 puan) tarafından
Canım eczaneye git özel karışım yaptır kükürtlü bir haftaya geçiyor 
0 oy
(1,881 puan) tarafından

image

Bunuda oğluma kullandık.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.