0 oy
28 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (107 puan) tarafından
Kizlar cocugm 2 yasinda ve geceleri burnu kaniyor  yaz aylarinda bu durum başladı dışarıya cikiyir gunestendir dedim ama bugun yine gece kanamis yastik yorgan kan içinde kbb mi goturmeliyim yoksa  cocuk doktoruna mi başına boyle bisi gelen varmi  bende öyleyim bu arada burnumdan kan akara küçükken iki defa yaktirdim ama halada bazen akar ama sadece yaz aylarinda akar kışın degil bu genetik mi acaba benden mi cocuga gecti diyorum bazen 

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,451 puan) tarafından
Benim kayinvalidem oyleydi ayni ..her gece yastik batiyordu kanla resmen ..doktora gitti .. damarları incelmis dedi doktor ..yaslilarda ve cocuklarda görülen bir seymis bu oyle demisti soktir ..tedavi oldu artik yok boyle bir sey ..rabbim sifa versin 
önce (107 puan) tarafından
Bnmde vardi tedavi oldum yakma islemi yapildi  ama  tekrar devam ediyor yani fayda etmedi ama kizimda bu durum olmasi beni üzüyor
-Reklam-
0 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Pek bilgim yok sen bir doktor götür istersen.

Benim kardeşim de çocukken hep burnu akardı 

Ben de hamileyim bugünlerde burnum sık sık kanıyor.

Kan çok olmazsa burnum kanıyor dün kalktım yine yastık kan olmuş

3 hafta önce acil gittim burun kanadığında gel kanama durdururuz dedi başka türlü bilmiyoruz dedi
0 oy
önce (483 puan) tarafından
KBB ye goturmeslin benim oğlum öyle kuruyor içi kanıyor 
önce (107 puan) tarafından
İnslh bir sorn yoktu az akiyodu simdiye kdr ama bu sefer yastign yarisi kan jcindeydi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
4 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 79 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zeynnpp (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
3 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hirakusunannesi (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu

403,351 soru

12,081,764 cevap

36,355 kullanıcı

...