0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (629 puan) tarafından
Kzılar boyun düzleşmesi sırtımda var ve  göğsümde ağrı yaparmı yaşayan varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Benim her yerim de ağrı yapıyor bacım valla. Kol bacak sırt bel başka bir yerim kalmadı zaten 
(629 puan) tarafından
Daha dört beş ay önce gittim kalpten doktora sırtım bile uyuşuyor mesela senelerdir var bende bu ilerledi sanırım yani sağa sola dönerken bile o sırt ağrısını anlatamam berbat Bi ağrı
(1,706 puan) tarafından
Anlıyorum seni bende de var canım ama çözüm yok maalesef benim sana sunacak
(629 puan) tarafından
Anladım canım saolasın fizik tedavi gördün mü
(1,706 puan) tarafından
Bebeğim var göremedim. Ayrıca devletin vermesi lazım fizik tedavi özel biraz pahalı canım..

Kardeşim de fizik doktoru olacak halbuki. Staj görüyor. Ama bana da çok kızıyor. O yğzden ona söylemeye çekiniyorum. Bir sürü egzersiz yolladı eşek gibi hiç birini yapmadım
(629 puan) tarafından
Yaa bana verdi bende görcem belki işe yarar
-Reklam-
0 oy
(4,039 puan) tarafından

Evet yapıyor cnm bazen ve uşütünce ağlatacak kıvama getiriyor 

(629 puan) tarafından
Evet göğsüme vuruyor korkuyorum sol taraf olduğu için  koluma bile vuruyor
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Bende hem fıtık hem düzleşme var. Geçen sene beni mahvetmisti. Bütün vücudum ağrıyordu yemek yapamaz hale gelmiştim. Sonra ilaçlar fizik tedavi derken toparladım baya. Yazın hiç agrim yoktu havalar soğudu yine basladi. Sıcak tutmaya çalışıyorum. Hele ki terlediysem soğuk yere çıkmıyorum yoksa hemen alıyor kaslar sıkışıyor. Bide telefona çok bakmamak lazım baya etkiliyor 
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Malesef bendede var o kadar kötü bir durum ki sırtımda sankı çuvallarca yük tasıyormusum gibi oluyo artı bende beyincik sarkması da var ıkısı birbirine karıştı resmen
(629 puan) tarafından
Evet benimde öyle koluma göğsüme vuruyor
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Bende yapıyo sanki sol tarafım felç olmuş gibi kopuyor. Feci ağrı vuruyo
(629 puan) tarafından
Evet bneim de özellikle sol tarafta  zaten o tarafta var  acaip kolum göğsüme vuruyo ağrı
(1,788 puan) tarafından
Göğsüm kolum boynum sırtım çok feci kopuyor resmen. Ellerim uyuşuyor zaten kolumda sinir sıkışması var buynumda düzleşme göğsümde kist hepsinin ağrısı birleşiyor heralde. Fizik tedaviye yönlendirdi doktor henüz gitmedim eğer git geçmesse gel iğne yapcam dedi
(629 puan) tarafından
Ya allahım şifa versin hangi tarafınıza oluyor solmunsağ mı bide ne zamndır bende 4 senedir var ya geçmiyor da uyuşma ağrı  kolda sıkışma bende de var
(1,788 puan) tarafından
Amin cnm sanada şifa versin. 1 yıldan fazla oldu sol tarafımda önce ağrı oluyordu sol kolumda sonra göğsüm ağrımaya başladı sonra ellerim uyuştu. Şimdide iyice arttı hacamat yaptırınca biraz rahtliyo sonra yine başlıyor ağrı. Bakalm fiziğe gitcem gibi görünüyor
(629 puan) tarafından
Ay aynı ben bende yaptırıyorum hacamat işe yarardı ama şimdi dahada ilerledi benim üç dört senedir böyle ya çok zor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 56 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MutluanneMutlubebek (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 74 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Alyakus (2,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.
0 oy
9 cevap 181 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_3838 (67 puan) tarafından soruldu

406,230 soru

12,179,840 cevap

36,674 kullanıcı

...