+1 oy
263 göst.
önce Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi bugün neler yapacaksınız 

Benim bebem uyuyor bu sabah eşime kahvaltı bile hazirlamadim uyumak istiyorum dedim yol ettim geri yattim hastaneden ayrı belediye ayri bizimkiler ayrı aradı hastane haftaya salı kontrole gel diye aradi belediye doğum paketi yollamış onun için aradi annem ablam rutin napiyon nasılsın diye aramış sonra derler sende akıl yok sabahları ruh gibi dikiliyon yat diye fırsatmi veriyorlar :woot: 

Bugün rutin evdeyim 3.4 gibi sağlık ocağına giderim ordan eşimi bekler pazarimi yapar eve gelirim rabbimin izniyle inşallah 

Belediye nin doğum paketi ne oluyor biliyormusunuz ben böyle bir şeye başvuru veya istek yapmadım bi geçen benden raporumun çıktısını istemiştiler onu götürdüm sosyal tesislerde indirim hakkı sunmuşlar diye değerlendirmek istedim hamilemisin dediler evet dedim ama bana böyle bir şey demediler 

image

12 Cevaplar

+1 oy
önce (3,709 puan) tarafından

Gece hiç uyumadım sabah oğlumu okula bıraktım giderkende bir ay önce almış olduğum kitabımı ve kahvemi de yanımda goturdum. Oğlumu okula bıraktım parka geçtim kitabımı okudum kahvemi içtim... Tabi çok duramadim kızım uyanır diye ama kendime ayirdigim 45 dakika bile yetti. Şuan uykusuzluk hissetmiyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem bir hafta on gündür uyku düzenim aşırı bozuldu :angel:

Valla ben de nefes alamadığım için ayni senin dediğin pozisyonda sabah beste anca uyuyordum ama gecicek biraz daha sabır canım benim ♥️
önce (3,398 puan) tarafından
İnşallah cnm inşallah Allah razı olsun ♥️  

Kiz Sabah post açmışsın bende çok takılıyorum buralarda üzerime alinayimmi :)))))))
Yok be kuzum burda çok vakit geçirenler için değil yalan söyleyip kendini farklı gösterme çabasında olan kişiler açtığım birşeydi o :)
Biliyorum cnm takılıyorum buranın doktoru avukati hemşire si bitmez tükenmez açtıkları postlardan belli oluyor artik zaten
Heh aynen anladın beni :)
-Reklam-
0 oy
önce (2,019 puan) tarafından
Günaydın Afiyet olsun bende kahvaltı yapıyorum öğlen misafirlerim gelicek bir yandanda hazırlık yapıyorum.
Afiyet olsun cnm kolay gelsin
0 oy
önce (278 puan) tarafından

Günaydın canım ben de çay içiyorum küçük olan uyanık büyük olan uyuyor ben de uykusuzluktan yıkılıyorum şu anda:'(

Benimde çok uykum var ama bi kere uyandım daha uyuyamam sabah 5 te uyuduk
Ben uyurum yeterki fırsat olsun
Bi ara ben öyleydim cnm bu hamilelik te herşey birbirine karıştı hiç  birimizde düzen  kalmadı
Evet ya oysaki ben sabahlara kadar bebek battaniyesi örüyodum smdi hiç bişey yapamiyorum
0 oy
önce (5,866 puan) tarafından

Buzluktan palamut çıkardık 1 tane 

Bahçeden marul aldık 

Kaynnam biber dolması doldurdu 

Bide karalahana çorbası yapacağız. Karışık bir menü oldu bugün :)

Belediyeye başvuru yapılıyormuş galiba arkadaşım öyle dedi . Bende alacaktım eşim gerek yok diyip kestirip attı. 

Ben başvuru da yapmadim cnm yollamışlar  benimde fazla fazla herşeyim var kod filan geldi  kurye ye vermişler
önce (5,866 puan) tarafından
Sagolsunlar .
önce (1,085 puan) tarafından
Bana hiç vermezler yanasdurmaz:)
0 oy
önce (7,180 puan) tarafından

Oyyyy oyy benim tatlişkom gelmiş <3 

Valla bizim öğleden sonra oğlanın hastane randevusu var. Midesini bozduda :'(  okul çıkışı 2 buçukta ikindi .afiyet olsun sanada .

Çok teşekkür ederim cnm  

Çok geçmiş olsun ♥️
önce (7,180 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
0 oy
önce (1,423 puan) tarafından

Dün çok yorgun ve yoğundum. Şuan bebemi yatırıyorum .uyusun. sonra ortalık enkaz :D onları kaldırcam..oğlanı okula bırakıp arkadaşıma geçicem. Onu bile unutmuşum. Dün hatırlattı arkadaşlarım..

Günaydın canım 

Bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah
önce (1,423 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim. Postun devamını yeni gördüm :))o kadar yorgunum yani

İstanbul olarak geçiyor canım senin bulunduğun yer kartal dı sanırım. İBB yi ara bilgi al anlat. Çok fazla şeyler var İstanbul doğum paketinde. Hoşgeldin bebeğim paketi.. yani yok yok. Muhakkak başvur al.
Ben Kocaeli de olduğum için getirdikleri bir halta yaramadı hepsini çöpe attım iğrenç kokuyor diye. Sadece çantasını kullanıyorum
Benimki kuryeye bile verilmiş cnm birazdan gelirmiş onlar aradı ama ben başvuru yapmadım evet Kartaldayim
0 oy
önce (10,360 puan) tarafından
Gunaydin balimmm 

Seviliyosun ondan ariyolar :) saglik ocagi takip yapiyo zaten o yuzden mecbur ariyolar dogum paketi konusunda beni aramadilar dogudan sobra esim gitti aldi o da pek bisey degildi zaten 

Sorma aksam basimiza geleni cocuk dun sabah erken kalkti diye oglen taa 3 bucugu geciyodu uyudugunda uyutmasan aksama kadar perisan oluyo mecbur uyuttum 9 da degil 10 da uyuturum dedim kiz zaman gecmedi ya neyse uyuttum 1e dogru da ben yattim islerim vardi sabaha kadar fir dondu yataginda en son burnum akiyo diye kalkti burnu kaniyo biktim bu dertten de uyku sersemi sinirli zaten tampon koydurmuyo koyuyorum sikiyo kendini konu komsu duydu grce gece sesimizi durdurdum sonra da don don sabah ettik sabah yine sam seytani gibi 8 de uyandi ben serdemim sutunu icirdim telefpn verdim yok oyle de durmuyo kalktim artik kahvaltisini vercem sjmdi 
Sağlık ocağı değil kuzum normal kadın doğum uzmani aradı dün haftaya salı günü tekrar gel demişti ama emin olamamış tekrar aradı  devlet hastanesinden aramazlar normalde şaşırdım

Sağlık ocağı beni aramaz takibe gittiğimde bidaki takibin su tarihte diye söylüyor ben kendim takıp ediyorum olurda o gün gitmezsem arar hatirlatir

Biz her gece öyleyiz canim Sabah 5 te uyuduk

Belediye den benim böyle bir talebim olmadı gelsin bakalım ne varmış
Canim durumun farkli senin siradan bi grbe degilsin ondan aramistir oldun iyi olmus

Saglik ocagi bize de oyle yapiyo ama bazen gecikincr ya da vakit yaklasinca ariyolarda belediyeler artik herkese veriyo ben burda neler gordum sepet besige kadar vermisler kat kat kiyafet paket paket bez islak mendil falsn vermislerdi insaAllah sanada oyle bol verirler
Gelsin bakalım ne gelecek üstte de biri öyle yazmış bende merak ettim
Hayirli gelsin :)
0 oy
önce (656 puan) tarafından
Günaydın afiyet olsun bize gün çoktan aydı eşim gece 1 de geldi çocuklar 7 de uyandı 8 de de ben yataktan kalktım kahvaltı hazırladım eşim kamyoncu olduğu için yüklemesi vardı hep beraber kahvaltı yaptık eşimi ise gönderdim bende bir yandan ev işi bir yandan çocuk bir yandan ne yemek yapsam kafasindaym
Kolay gelsin cnm biz Sabah 5 te uyuduk o yüzden şimdi uyuyor
0 oy
önce (2,027 puan) tarafından
Günaydın canım benimde bebeler uyutmadi zombi gibiyim Allah izin verirse misafirliğe gidicem kızlarla beş çayı günü ☺️ 

Belediyenin paketi baya dolu dolu güle güle kullan inşallah 
Bol sohbetleriniz olsun inşallah cnm
önce (2,027 puan) tarafından
Sağol canım inşallah ❤️
0 oy
önce (2,003 puan) tarafından

Hayırlı günler canım Afiyet olsunn❣️ bi uyuyacak günün varmış açmasan da merak ederlerdi zaten:D

9da işlerim bitmişti çok şükür ezandan sonra sohbet var başka bir şey yok güzel sakin bir gün geçirmek istiyorum☺️

Oo annem ortalığı kaldırırdi busraya ulaşamıyorum birşey var bana söylemiyorsunuz diye geçen uyudum telefonuda sessize aldım dedim uyuyacam ne olursa olsun hastanede çok yorulmuştum o gece oğlumda aşırı huysuzdu bitmiştim annem hastanelik olmuş Büşra beni aramadan durmaz benim telimi acmamazlik yapmaz uyumaz birşey var diye ağlamış fenalaşmis aradım konuştuk inanmadı görüntülu aratti evi göster diyor tam bir kaos olmuştu
önce (2,003 puan) tarafından
Ayy kıyamam kız anneler rahatsızlığımız olmasa bile öyleler ben de hep duştayken ararlar çok uzun değik ama kaç kere arıyor açmayınca hemen dertleniyor
Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah ♥️ iyiki varlar
0 oy
önce (2,752 puan) tarafından

Aleyküm selam canım 

Afıyet olsun gece geç yattım ssbah 7.30 da çocukları hazırladım vs derken 8.30 da yolcu ettim yatayım dedım ama şu an aşırı sinirliyim hep yapıyo sabahın 9 unda evı kaldırıp indiriyor sankı Allah'a havale ediyorum güya uyumaya çalıştım başım zonkluyor :angry:

Yaa böyle olsa keşke ama yok inadına yapıyo pislik bezdirdi artık akşam gece sesleri hiç kesilmiyor evde üç kişi var ama duysan sankı 10 kişi var illallah ettim daha
Uyar cnm
Kaç kere uyardık kaç kere eşim çok sinirli adamla kavgada etti korkuyorum bişe olur diye kadın sessiz tip gıbı duruyo ama asla öyle degıl eşimde uzak dur dedi kadından herşey beklenir yazın ıkı kere parkta yolumu kesti ondan sonra kıyamet koptu o günden berı sakın kalmaya çalışıyorum eşim normalde asla sabır etmez evden cıkcaz diye sabrediyoruz canları cehenneme
Allah yardımcın olsun inşallah işin gerçekten zormuş
Amin canım hamilelerin duası kabul olur dua et benım için
0 oy
önce (1,482 puan) tarafından
Birisi atmıştı buraya Adan Z ye herşeyi göndermişlerdi o pakette beşik bile vardı bence basvurabilirsin hem sağlıktan dolayı verebilirler bugün sabah berbat başladım güne annemle kavga ederek yine benim oğluma kendi annesi gibi davranıyor ben yabancı biriymisim gibi börek içi hazirlicam fırına vericem evi dünden misledin bugün oğlumla etkinlikler yaparız parka indiririm günüm böyle geçer 
Benim yerime basvuru yapmışlar cnm kuryeye verilmiş öyle dediler kod filan geldi bakalım
önce (1,482 puan) tarafından
Güzel günlerde kullanın canim
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 428 göst.
14 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 454 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Papatya__ (741 puan) tarafından soruldu
0 oy