+1 oy
975 göst.
Diğer kategorisinde (556 puan) tarafından
Kızlar ben şimdi 30 yasindayim

İki oğlum var biri dört biri 6 yaşında 

Şimdi ben yaşım da çok gecmeden bir çocuk daha yapmak istiyorum kız çocuk için 

Ve kordonları bağlatmak istiyorum 

Kız çocuğu istiyorum yalan yok  

Sona diyorum kaşınma boşver iki çocuk yter 

Bu düşünce bir geliyor bir gidiyor sizce mantıklı olan nedir 

Eşimin maaşı 30 bin yıl başı sonasi 35 olacak ama tabi evimiz kira birikimimiz hiç yok y

47 Cevaplar

0 oy
(5,353 puan) tarafından
Bende 31 yaşındayım 6 ve 3.5 yaşında iki oğlum var. Ev kendimizin eşimin kendi işi ama 3. İçin korkuyorum hayat cok pahallı ortam çok kötü insanlar zalim ve cocuklarimizi yetistirmek cok cok zor yoksa inan bende üçüncü kız olsun diye istiyorum 
(556 puan) tarafından
Öyle insanlar kötü tabi
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Bir kızım var.bir oğlum olacak, hamileyim.bu da kız olsun istedim.simdi kızıma kız kardeş olsun diye 3.geliyor aklıma ama kız olma ihtimali garanti değil.o yüzden iki çocuk yeterli şu zamanda bence.
0 oy
(3,870 puan) tarafından

Ablamın ilk çocuğu kız 2,3,4 erkek oldu bir daha birdaha belki kız olur diye diye 6 oğlan doğurdu 

Daha da kesti doğurmuyor:D

(556 puan) tarafından
E o kasnmış:)
0 oy
(773 puan) tarafından
Eğer 3. Çocuğu düşünüyor san evet çok geç olmadan hayata geçir, çünkü yaş ilerledikçe insanın takati kalmıyor bakacak gucude benim de 3 çocuğum var 3. Beklenmeyen bir durumdu ama çok şükür üstesinden geliyor insan ve kardeş çok güzel bir şey.
(556 puan) tarafından
Kısmet canım daha düşüncem
0 oy
(979 puan) tarafından
Ablam da senin gibi diye diye 3 .de erkek oldu şuan tabiki çocuğunu çok seviyor o ayrı ama kendi topuğuma sıktım diyor .evde 4 erkek orman kanunları var evde diyor :) ayrıca eşinin maaşı da günümüz sartlarinda tek çocuk için bile geçinmek için yeterli değil canım .elbet yeter ama kıt kanaat yeter.bu şartlarda üçüncüyü yapmak diğer iki çocuğunun rızkını azaltmaktir imkanlarindan kısmak olur .buda biraz bencillik olur sırf 3.cocuk olsun diye var olan çocuklardan kısmak .birde bunların geleceğini düşün 3 çocuk 3 u de okullara gidecek üniversitesi evlendirmesi amaan hiç başına iş alma bence :)
(556 puan) tarafından
Ama ya kız olursa:)
(979 puan) tarafından
Benim tek çocuğum var yaşım 34 eşimle ikimiz de öğretmeniz gelirimiz iyi sayılır ,ailemden gelecek miras sayesinde bir değil 10 çocuğum olsa hepsinin maddi olarak geleceği garanti herşeyiyle tüm bunlara rağmen ikinci çocuk fikri bile ürkütüyor beni .bu ay adetim geçti olmadı 12 gün gecikti evde 5 tane kaset test yaptım gittim kadın doğuma muayene olup kan verdim aklım gitti ya hamile isem diye korkudan endişeden uykularım kaçtı .Ay asla cesaretim yok tekrar çocuk doğurup bakmaya  .kendi şartlarında cesaretin varsa ve erkek olmasını da gzie alıyorsan yap gitsin güzelim bakacak olan sensin.
Benim 15 aylık bir kızım var .şuan oğlum olsaydı bende kız isterdim belki çünkü kız evlat çok çok tatlı bişey gerçekten :)
0 oy
(50,874 puan) tarafından
erkek olabilir kiz oldu diyelim uc cocuga nasil yeteceksiniz euzu besmele cek kov seytani☺️
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Yap kiz nolcak.d urfada 2cocuk az nufusu dusurme.d.d.d
(3,890 puan) tarafından
Puahah
(556 puan) tarafından
Öncelik seni. Aplaa:)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 605 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy