+1 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (4,669 puan) tarafından

image

Selam kızlar naber neler yapıyorsunuz ♥️ 

Anlık fotoyla geldim bı keyif kahvesi içiyorum bugün hiç bir iş yapmayacağım dün dip köşe her yeri temizledim balkonlar banyolar dahil halıları bile kaldırıp temizledim her yeri bittim aksam da bebemi yıkadım uyuyup kalmışız :D

Bugüne çamaşır ve yemek dışında isim kalmadı :D

Neyse siz neler yapıyorsunuz ♥️ 

Menü de neler var :D

Benim menü :

Mercimek çorbası 

Kuru börülce yemeği 

Bulgur pilavı 

Yoğurt 

Turşu 

Bu günlerimize de çok şükür <3

13 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
Kahvaltı yaptım bu gün ilkkez hacamat yaptıracağım çok heyvanlıyım:)) ay birazda korkuyorum ama bu gün altın günmüş vücudumun şifa bulacağına inanıyorum
(1,267 puan) tarafından
Susam,  3 saat önce falan yaptırdım şuan iyiym aslında ama cnm öncesinde kan değerlerime baktırdım ben eşinde baktırdımı kansızlık falan varsa etkilemiş olabilirmi acaba
(1,267 puan) tarafından
Ecrin büşra Amin cnm sağol
(4,383 puan) tarafından
Onunda kan değerleri iyi aslında canım FMF hastası benim de eşim atakları çoğaldı bi arkadaşı yaptır faydası olur demiş de hacamatı yaptığı günün ertesi günü yani bugün yine karnı ağrıyo atağı var sanırım ☹️
(1,267 puan) tarafından
Allah allah elbet başka bir sebebi vardır belki bende ilkdefa yaptırdım şuan iyiyim ama benim hormon değerleri bozuktu rahimde çikolata kisti vardı nasıl gelir bilmiyorum iyi geleceğine inanıyorum
(4,383 puan) tarafından
İyi gelir insallah şifa olsun size de
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından

Mide bulantisindan sabah serumlandim eve geldim bulantim gecti dolaptaki yas pastayi gömüyorum:D

Niyetimm de birazdan patatesli börek yapmakk bakalimm :)

(4,669 puan) tarafından
Kolay gelsin canım :)
0 oy
(18,125 puan) tarafından

Ohh mislemiş evi tabi kahve höpürdetirsin:D 

Afiyet olsun 

Benim buzlukta kuru biber ve patlıcan dolması var hazır onu çıkarıp pisiririm yanına yoğurt tamamdır

(4,669 puan) tarafından
Ohh mis :D afiyet olsun gel beraber içek kahve
0 oy
(3,685 puan) tarafından
Bende çamaşırları astım evi sil süpür yaptım çilekli kefirimi içtim kızım kucağımda uyumasını bekliyorum. 1 den sonra oğlumu okuldan almaya gidicem. Menüde Tarhana çorbası 

Bezelye yemeği

Bulgur pilavı

Ayran

Fırın sütlaç var 
(4,669 puan) tarafından
Afiyet Olsun canım
0 oy
(4,620 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bereketli olsun inşallah çok güzel güneş var tadını çıkartıyorum 

Evimi cekicem eşimi bekliyorum gelsinde öyle yapayım diye 

Bugün salı pazara gidersem hamsi alicam gitmezsem pırasa yemeğim var yanına makarna yapıcam  

image

(4,669 puan) tarafından
Afiyet olsun canım dikkat et kendine ♥️
(4,620 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️
0 oy
(1,958 puan) tarafından

image

Mısır  çorbası

Patates kızartması

Hoşaf

Dönerli pilav 

Salata pogaca

(4,669 puan) tarafından
Afiyet olsun
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende eşime biraz ciğer yapacam o kadar benle kızım kafamıza göre takılıyoruz
(4,669 puan) tarafından
Ssgol canım kolay gelsin sana
(3,823 puan) tarafından
Saolsin canım yedi topladım şimdi oturup dinlenecem valla
0 oy
(5,847 puan) tarafından
İşlerim bitti csmasırlar yıkanıyo asılacak namaz kılıcam patlıcanları soydum suya koydum.. Bu işler biterse bır kahve içerim çocuklar gelmeden☺

Menüde musakka pilav salata var 
(4,669 puan) tarafından
Afiyet olsun içtin mi kahve :)
(5,847 puan) tarafından
İçtim canım içtim☺
(4,669 puan) tarafından
Afiyet olsun ohh :)
(5,847 puan) tarafından
Saol canım❤
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Bebeğimi uyuttum. 

Spor yaptım ara verdim devam edeceğim

Menü;

Mercimek çorbası

Nohutlu pirinç pilavı

Havuç tarator
(4,669 puan) tarafından
Afiyet olsun ♥️
0 oy
(7,211 puan) tarafından
Dünden tarhana çorbam sabah kızımın beslenmesinde yaptığım börekten var eşim akşamcı bugün yemek yapma onlardan atıştırır giderim dedi kızçem nugget istiyor buzluktan onu kızartırım banada salata yeter fazla bile kahve içiyorum 
(4,669 puan) tarafından
Afiyet olsun bereketli olsun :)
(7,211 puan) tarafından
Sağol kuzum ❤️
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Afiyet olsun :) 

Ben de bira önde kızımı yıkadım şimdi uyuttum ve mutfağa geçip yemek hazırlıklarına başlamam gerekiyor :) 

Menüm mercimek çorbası,tantuni, turşu :) 
(4,669 puan) tarafından
Ayy bugün herkes mercimek çorbası yapmış :)

Afiyet olsun
(2,366 puan) tarafından
Soğukta iyi gidiyo limonlu ooohhh :D
(4,669 puan) tarafından
Aynen canım benim kızda bayılıyor :D
0 oy
tarafından
Oh afiyet olsun sorma bizim duzen bozuldu normalde bugun temizlik gunumdu her yer les gibi pamuklar ucuyo ama esimin vardiya sistemi degisti full gece napcam bilmiyorum onu ise yollayip temizlik yapcam insaAllah konu komsu bisey demez su saate kadar hic bi is yapmadim bi evi havalandirdim o kadar bi de makarna yaptim dunden mercimek corbam vardi yeter onlar cocugu uyutunxa ortaligi da topladim bakalim nasil olacak bu duzen 
(4,669 puan) tarafından
Aa sürekli gece mj ?? Niye öyle benimki haftada bir dönüyor
tarafından
Canim esim kargo şirketinde ozel guvenlik olarak calisiyo kucuk bi depo hafta ici gunduz calisanlar var gozetirler diyerek gunduz vardiyasini kaldirdilar 3 kisi calisiyolardi biri cikmisti yerine birini almadilar esimle arkadasi donusumlu calisacak yani o da soyle olacak pazartesi carsamba cuma cumartesi pazar birisi gece calisacak digeri sali carsambs gece cumartesi pazar gunduz calisacak 2 haftada bi hafta sonu gunduz calisacak yani berbat bi sistem ama ekmek parasi napalim
(4,669 puan) tarafından
Evet ya zor bi sistem Allah kocana sabır versin
0 oy
tarafından
Afiyet şifa olsun canım ellerine kollarına sağlık 

Evde yoktuk şimdi vardık aldıklarımı yerleştirdim balık aldim onları da temizleyip akşama yapacam inşallah 
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım:)

Afiyet olsun kolay gelsin:)

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
8 cevap 257 göst.
+3 oy
10 cevap 299 göst.
0 oy
5 cevap 199 göst.