0 oy
385 göst.
önce Aile kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar biz biraz maddi sıkıntı çekiyoruz kira falan zor geçiniyoruz gezme tozma zaten yok fırsati olmuyor eşimin. Dün konuşuyorduk konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama bana dedi zengin olsam böyle olmicam ona göre hareket edecem hak ettiğin şekilde gibi şeyler dedi niye şimdi de öyle yap ozaman ne alakası var para ile dedim söyle ne yapacan dedim söylemiyordu üstüne gittim düşünerek cevap veriyordu küs kalacam bişey yapsan uzun süre konuşmam o tür şeyler dedi bende herkes kalbinin ekmeğini yer sen böyle kötü düşünürsen karın için Allah hiç vermez sana dedim güvenimi sarstı bir iki defa daha demişti param olsa ozaman görürsün diye ki bende sabreden yokluğu anlayan biriyim aylardır bir ayakkabı alması için bekliyorum olmadığı için sikmıyorum sabrediyorum ama güvenimi sarsıyor abartıyor muyim yanlı mi düşünüyorum sizce 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (11,384 puan) tarafından
Heh işte öyle düşündüğü için rabbim onun kazandığı paraya ne bereket verir ne bir lokma arttırıp kenara koyabilir.
-Reklam-
0 oy
önce (752 puan) tarafından
İşte yine hata biz kadınlarda sana zengin olursam görürsün diyor sende ayakkabı istiyorsun oyaliyor bekliyorsun ustelemiyorsun gerçekten eşin iyi niyetini haketmiyor çıldırmalık olay ne yapacakmış zengin olup çakacaksın ağzına bi tane bidaha konuşuyor mu bakalım öyle erkeğin cins olanıda hiç çekilmiyor valla 
Sen iyi niyetli bi kadinsin canim benim ama esin bi gram haketmiyor hic görmediğim bilmedigim kocana bilendim boyle erkekleri öldürmek dövmek istiyorum kiymet bilmez bunlar
önce (50 puan) tarafından
Valla bilmiyor canım ne kıymet biliyor ne başka bişey. Teşekkür ederim canım ♥️
Allah hep yardimcin olsun gonlune gore versin tum sorunlarin cozulsun insallah canim hamilelerin duasi kabul olurmus❤️❤️
Canım benim yaaa♥️ Allah razi olsun balım çok teşekkür ederim Rabbim sanada çok kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla mutlulukla al kucağına bebeğini inşallah ♥️
Allah razı olsun canim benim ❤️❤️❤️
0 oy
önce (1,351 puan) tarafından
Bosver olmaz zengin :)))))(
0 oy
önce (487 puan) tarafından
Beklemiceksin işte benim ayakkbim yok para ver diceksim
Öyle yapicam canım degmiyorlar gerçekten
0 oy
önce (5,339 puan) tarafından
Direk sorsaydın ya ne *** yiyeceksin açık konuşsana böylelerinin afedersiniz ağzına sıçacaksın
Valla bende yiyebildigim kadar yiyicem zaten birikim mirikim de olmuyor
önce (5,339 puan) tarafından
Yap Valha böylelerine insanlık yapılmaz zaten
0 oy
önce (65 puan) tarafından
Boşuna demimişler kadın para yokken erkek para çok anlaşılır diye senın eşinde öyle şimdi para yok sana birşey demiyorum olunca görusuruz demiş adeta Rabb'im herkesi kıymet bilen merhametli insanlara denk getirsin
Amin canım Allah razi olsun
0 oy
önce (1,088 puan) tarafından
Rencide etmek yada tiye almak için söylemiyorum fakat türk erkekleri durumu düzelince ilk karsini bosayip yeni bir hanım almak istermiş bir filmde duymusdun bu repliği yaşananları da tanık olduk çevremizde ..✓.naçizane fikir sadece bir fikir✓
Oda o anlama getiriyor demek çok üzücü
0 oy
önce (272 puan) tarafından
Körün gözü açılınca ilk bastonunu kırarmış, boşuna dememişler kadını yoklukta erkeği varlıkta tanırsın diye. 
0 oy
önce (237 puan) tarafından
Yani ben zengin olunca eski ben olmayacağım farklı bir kişi göreceksin ve üstüne kuma bile yada başka kadina bile gidebilir karakteri bozulmuş kocanizin demek şuan bulsa parayı ilk satacağı ve tekmeyi vuracağı kişi siz olacaksınız Allah vermesn boylelerine para Mara ve ayakkabıya ihtiyaçim var de bekletme ve bekleme kiyemtiniizi bilmyr 
Aynen güven kalmıyor ilerde herşey yapabilir diye çok zor ya insanın kocasina guvenememesi öyle yapacam hemen alacam
0 oy
önce (494 puan) tarafından
Sen zengin olda.  O zamn dusunuruz de hhahaha.  Bide ben soyle dusunuyorum erkek her ne kadarda comert olsada sevsede.  Maddi gucun yoksada erkeklere acimamak lazım.   Çünkü erkek kendini kullandirtmayi seviyor erkek yatirim yaptigi kadini El üstünde tutar.  Sen şimdi olsun sonra diye gecistirdigin şeyleri gidip başka kadınlara yedirtir.   Diye sözleri çok okudum.   
Valla artık güvenim kalmıyor içim soğuyor ilerde herşey yapabilir diye
0 oy
önce (1,424 puan) tarafından
Kadını yoklukta erkeği varlıkta tanırsın diye söz var ama seninki daha olmadan belli etmiş kendini

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 276 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Merveee YE (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 495 göst.
25 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,082 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 24 göst.