0 oy
129 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (4,032 puan) tarafından

Kızlar günümüz var bende ikinci sıradayım bu ay bende yani . Kahve günü yapıyoruz . Kahvenin yanına ne yapabilirim pasta, tatlı tarzı geçen ay ki komşumuz baklava çikolata falan koymuştu. Size sorayım dedim pek bilgim de yok çay olsa döktürürdüm. :D

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,419 puan) tarafından
Fincan tatlısı falan olabilir canım kahve olunca fazla bir şey yapılmaz gibi lokum, draje falan filan 
önce (4,032 puan) tarafından
Evet öyle abartı olmuyor teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (750 puan) tarafından
Kıbrıs tatlısı - kuruyemiş 

Islak kek- jelibon& lokumcuk 

Ağlayan pasta - havuc topu 

Sade soda & su & meyveli soda gibi gibii
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
önce (4,320 puan) tarafından

Çikolatalı kedi dili tatlısı yapabilirsin vişneli etimek tatlısı yapabilirsin bunlar güzel duran tatlılar yanına bir çeşit tatlı bi çeşit tuzlu kurabiye çerez lokum çikolata koyabilirsin gösterişli dursun dersen meyve tabağı yap bide yeter madem kahve yanı fazla bile ☺️

Kahve sunumu içinde ben buz küplerine meyve elimde ne varsa vişne kivi kuru gül vs koyup su ekleyip donduruyorum o şekilde kahve yanında sodanın içine koyunca çok hoş duruyor tavsiye ederim onu da ☺️
Ya çok teşekkür ederim ☺️ kedidili aklımda onu yapcam inşallah
0 oy
önce (420 puan) tarafından
Tramisu kahveyle güzel oluyor yanına da biseyler eklersin cerez kuru yemiş gibi
O da olabilir teşekkür ederim
0 oy
önce (254 puan) tarafından
Kahve gunu ne yaa bir insan kaç fincan içebilir ki kahveyle atıştırmalık ikramlık yiyemem ben şahsen illa çay olacak. Ki çaycı da değilim ikramlık yanına çay gider. Kahve daha çok iç kalk anları gibi yanılıyor muyum? Öyle bı kaç saat oturulacaksa kahve götürmez ki o kadar saatı mutlaka yanına çay demlenecektir diye düşünüyorum :)
önce (12,030 puan) tarafından
Yoo bizde kahve goturuyo valla hep yapiyoruz :) gun olarak degilde. Masaya hazirlarim mesela. Neskafe genelde daha iyi gider turk kahvesi hemen bitiyo cunku. Bazen 2.kahveyi iceriz yer icerken. Bak asagiya kiydum
Öyle karar alındı maksat gün yapmak yoksa kahve içen birisi de değilim o kadar
0 oy
önce (4,069 puan) tarafından
Çikolata bence kahvenin yanında olmazsa olmaz hurma koyabilirsin çerez kahveye kakaolu tatlıları çok yakıştırıyorum ıslak kek ağlayan pasta browni tarzı şeyler yapabilirsin
Aynen canım kakaolu tatlı tarzında birşey yapacağım büyük ihtimalle çerez falan da koyarım
0 oy
önce tarafından düzenlendi

Ay ben olsam hemen hoop alirim ekler :D ben kahve yaninda herseyi seviyorum ya maksat muhabbet olsun. Kahve muhabbetini çok seviyorum ya. Kuruyemis ekler meyve kuru meyveler minik cikolatalar cips bile koyarim valla hepside yenir. Dur atayim sana :angel: şekerparede olur

image

image

image

image

image

Fitil lokum olur tartolet guzel olur. Kedidili pasta yapabilirsin oda guzel oluyo
Ya com teşekkür ederim zahmet edip fotoda atmışsın fikir oldu bana da ekleride çok severim kedidili de yapabilirim ❤️☺️
Rica ederim canim. Brn kahve sohbetini çok severim ya :))
Bende çay sohbetini çok seviyorum kahveyle pek aram yoktur daha doğrusu türk kahvesiyle diyeyim Nescafe yi falan severim :)
Kiz zaten turk kahvesiyle bu kadar sey yenmezki. Sen nescafe yap :))

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 66 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gozdeh (10,891 puan) tarafından soruldu
+4 oy
3 cevap 69 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.

403,353 soru