0 oy
31 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,495 puan) tarafından
Kızlar bugün adet oldum aşırı derecede ağrım var ağridan ağlıyorum doktor ağrı kesici içme dedi kesiyormus miyom oluşturuyormuş, bende de adet duzensizligi vardı doktor ağrı kesiciyi yasakladı o yüzden ama şimdiye kadar hep ağrı kesici içtim şuan içemiyorum ne yapsam ağrıya iyi gelir belim ve karnım felâket ağrıyor 

3 Cevaplar

0 oy
önce (751 puan) tarafından
Sicak su torbasi yapardim ben
-Reklam-
0 oy
önce (132 puan) tarafından
Bende de eskiden kist vardı. Mide bel yumurtalık aynı anda ağrırdı bende çözümü fön makinesinde buldum. Çekerdim 3 lü prizi takardım fön makinesini. Girerdim yorganın içine tutardım yatağın içine fönü... Sıcak çok iyi geliyor. Ya su torbası yada fön. Ben fön tavsiye ederim ayaklarından beline karnına kadar ısındınmı 1 saate düzelirsin. Ama fönü kullanırken havalandırmasına dikkat etmek gerek kapanmamalı hava alıp verdiği yerler. Belki fikir olur. Geçmiş olsun
önce (1,495 puan) tarafından
Teşekkür ederim hemen deniyorum
önce (132 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
önce (4,115 puan) tarafından
Adaçayı cok iyi geliyodu bana zaten adet sancılarını dindirici ozelligi var 
önce (1,495 puan) tarafından
Papatya çayı denedim işe yaramadı
önce (4,115 puan) tarafından
Canim papatyanın öyle bi ozelligi var mi bilmiyorum ama adacayinin var. Kaslari gevsetir rahatlatir. Hamileyken bu yüzden onerilmez mesela.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 40 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 41 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2121erva (1,370 puan) tarafından soruldu

403,348 soru

12,081,735 cevap

36,355 kullanıcı

...