0 oy
40 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,454 puan) tarafından
Kızlar iyi günler öncelikle. 

Bugün diş ağrısı için doktora gittim. Doktor ağzını aç dediğinde açarken çat diye çenemden ses geldi ve ben bunu senelerdir yaşıyorım. Bir şey yerken esnerken ağzımı açarken o sesi duyyorum bazen takılıyor bile çenem.  Doktor duyunca tuhaf oldu sen diş için geldin ama senin başka sıkıntı var egzersiz falan yap dedi. Sonra röntgen çekildi diş için çeneme de bakmış ben egzersiz dedim ama seninki ilerlemiş cerrah görmesi gerek dedi. Bulunduğumuz şehirde de yokmuş . İllaki gitmem gerekiyor.  Ama kafamdan çıkmıyor ben bu kadar sıkıntı bir durum olduğunu sanmıyordum yaşayan bilen birisi var mı bu durumu beni aydınlatsanız çok da anlamadım ne olduğunu

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,540 puan) tarafından
Ben yaşıyorum cnm çenemde disk kayması var dediğin gibi esnerken birşey yiyip içerken ses gelir gece plağı yaptırdım gece uykumda diş gicirdattigim için oluyor dediler onda da bı fayda etmedi ameliyat düşünüyorum çenemin tek tarafı şiş hep 
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Dişlerini istemsiz sıkmaktan oluyor bendede var maalesef, çene çıkığı diyorlar bazı durumlarda cerrahi müdahale olabiliyor 
0 oy
önce (879 puan) tarafından
Çene çok önemli canım. Ben 16 sene önce damdan düştüm ve çene eklemlerim kırıldı. Acil kırığı görememiş 1 sene sonra ağzım kapanmaya başladı. O şekilde çene cerrahına gidince baktılar ki kırık var. Ameliyat oldum platin taktılar. Büyük geldi , tekrar Ameliyat oldum çıkardılar vs derken 5 defa Ameliyat oldum ve şimdi ağzım 3 cm açılıyor. Bir dişim vs agrirsa cektirmem imkansız. Gittikçe kapanmasa buna şükür. O yüzden istersen ilk önce plastik cerrahisine git. 
0 oy
önce (5,664 puan) tarafından
Kızımda var çene darlığı ve geceleri sıkıntı yaşıyordu. Özelde yaptırdık biz canım 90 bine.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bebem88 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
16 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulay 1990!74 (68 puan) tarafından soruldu

403,346 soru

12,081,620 cevap

36,355 kullanıcı

...