0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından
Kurana geçince ne gibi etkinlik düzenleniyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,989 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benım kızım Kuran'a geçtiğinde Kuran'a geçen biriyle daha birleşip pasta yaptırdık evden bişelerde hazırladık çocuklara ayrı ayrı hedıyeler aldık kızım arkadaşıyla tüm duaları birlikte okudular çok güzel olmuştu Salavatlar getirildi 
(2,989 puan) tarafından
Evet canım hoca kaç kişilik pasta olduğunu söyledi ben ve bır veli Birleşip yaptırdık ne yapacağımıza hoca karışmadı ben velıyi arayıp konuşmuştum şöyle böyle yaparız dıye beyaz bır elbıse giydirdim tüllü beyaz bone aldım resim atayım ıstersen
(314 puan) tarafından
Bakayım bi sorun olmazsa
(2,989 puan) tarafından
Attım canım
(314 puan) tarafından
Masallah güzel olmuş
(2,989 puan) tarafından
Saol canım
-Reklam-
0 oy
(6,240 puan) tarafından

Parti yapılıyor. Pasta alacaksınız ıvır zıvır bisiler haziayacaksiniz yada diğer veliler falan . Öyle kutlanacak. Kizmi erkekmi cocuk

(314 puan) tarafından
Erkek hoca mı istiyot yapmayı
(6,240 puan) tarafından
Evet cocuklarda hevesleniyor  . Kız çocukları beyaz elbise giyiyordu erkekler farketmez. Bizde yaptık   . Zaten hoca bilgi verir size
(314 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim dönem sonu gecer die düşünüyorm bakalkm hayırlısı
(6,240 puan) tarafından
Geçer inşallah.
0 oy
(10,672 puan) tarafından
Bizde soyleydi gosteriden bahsediyosan once hep birlikte Rabbi yessir duasini okuturduk cocuklara sonra her cocuk bi sure okurdu sonra hep bir agizdan 32 farzi soylerlerdi ben karsilarina oturup hareketleri yapardim karismazdi en sonda her cocuk peygamberimi ogreniyorum kitabindan bi sayfa okurdu hangi en sonda kurana gecen cocugun ortaya cikartir pastasini keserdik hafiz olurum insaAllah derdi herkes hediyesini verirdi biz o arada pasta ve yemekleri ayarlarken buyuk hoca sohbet verirdi kisa bi sonra ikramlar bu kadar 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 228 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,766 soru