0 oy
123 göst.
önce Diğer kategorisinde (734 puan) tarafından

image

kizlar 22 günlük bebeğim uyumuyor sürekli kucağımda yanımda uzan ben uyayim diyor kalktigim gibi uyanıyor ne yapcam ne zamana kadar böyle devam edecek kızım uykuyu çok severdi hep uyurdu oğlum öyle değil yanından kalktığım gibi çığlığı basıyor hiç uyumuyor gündüz ancak yanında uzanirsam uyur var mı bu durumu yaşayan 

11 Cevaplar

0 oy
önce (5,862 puan) tarafından

Gazi vardır belki 

önce (734 puan) tarafından
Olabilir bu durumu çözmem lazım evim rezil durumda
Uyanıkken kanguruya koyup iş yapamaz mısın.  Sling de olur
önce (5,653 puan) tarafından
yani a atletini uzerinden cikardigin atlet yada sutyenini koy uyurken bas ucuna hemen. kulagina dogru  gelecek mesefeye. zaten bebek kumildanip donemez merak etme yani birsey olmaz . kokunu hissetsin. sen varmissin gibi daha uzun sure uyur. yani a da yatirmaya asla alistirma. 10 yasina gelse de yaninda ister. birda birtin pist horuyirsundur kadin kocasini birakip cocuguyla uyuyo kocasini atio salona gibi gibi. boyle bir hata asla yapma nacizane tavsiye
Denicem bu dediğini. Evet çok yanlış bir durum bebek yüzünden yatakların ayrılması başka odalarda uyumasıni doğru bulmuyorum ki eşimde izin vermez
Onu sipariş gecicem öyle deneyeceğim dediğim gibi sağlıklı bulmuyorum fakat deneyeceğim yaoacak birşey yok
-Reklam-
0 oy
önce (1,346 puan) tarafından

22 günlük olduğu için olabilir mi :) Daha çok küçük annesi uykuyu öğrenmesi zaman alır. Her bebek de bir değil temas seviyor demek ki

Ama böyle olmaz ki ev göçüyor şuan bir tek çorba ocağa koyabildim oda çığlıklar eşliğinde:(((((
Bazı bebekler böyle temas delisi, yeğenim de öyle gerçi onu annesi öyle yaptı ama :D 1 yaşında hala yapış yapışlar. Ayrıldıkları an çığlık kıyamet :D Kıyafetini koy ya da kanguru tarzı bir şeyle kucağında dursun en azından önemli ev işlerini yapabil diye
Ya çok kötü bir durum işim gücüm yok artık bu veleti kucağımda mi gezdiricem amannn alahhimmmm. Böyle olacağını bilseydim kanguru alırdım sağlıklı da bulmuyorum bu gidişle bezle olanından alicam çünkü bensiz hiç durmuyor
Sling deniyor galiba, olmazsa öyle yap. Gazı var mı bu arada, ondan da çığlık koparıyor olabilir. Gripe Water öneririm gaz için birebir
Gazlı bir bebek değil çok şükür her emzirdikten sonrs gazını alırım altan üstten çıkarıyor birde anlarım gazının olduğunu bak şuan kollarımda uyuyor birakip başka odaya geçeyim hemen gözünü açar
0 oy
önce (16,801 puan) tarafından
Temas bağımlısi demekki yanına elbiseni koy belki avutursun öyle 
Olur mu ki böyle denemek lazım çünkü hiç bırakmıyor beni anne kuzusu sanırım
önce (16,801 puan) tarafından
Kokuna sana alışmış canm dene bakalim
0 oy
önce (169 puan) tarafından
Var canim benim 2 aylik ne gece ne gunduz uyuyor kolik surekli agliyor 
Ağlaması yok çok şükür yeterli yanında olayım kucağımda olsun yada yanında uzanıp emzireyim saatlerce uyur 2 dakika kalksam sanırsın kim vurmuş o şekil ağlıyor
0 oy
önce (678 puan) tarafından
Bebekler anne karnında  platsa ya bağlı oldukları için uyku döneminde hissederler bı salgı anneden geçen doğduktan sonra bu süreç en az 9 10 gün sürekli uyku hallerinde olur daha sonra  bu salgı hormonu yavaş yavaş yok olur bebekte uyku düzeni farklı olur kimi bebek kırkı cikana kadar uyku düzeni olmaz canım ondan sonra yavaş yavaş düzenlemeye baslar tabi bunlar arasında uyku düzenini etkileyen durumlar yoksa gaz olması aç olması durumunda düzelecektir annesi sabır sadece
Amin düzene girer inşallah yoksa perişan olurum doğduğu günden beri böyle kucak istiyor gözleri açık sürekli kızım hiç böyle değildi zor uyandırıp emziriyordum o kadar uyurdu duş aldıktan sonra saatlerce uyurdu bu bebeğim öyle değil 1 saat uyuyor
önce (678 puan) tarafından
Her bebek bir olmaz canım düzene elbette girer zaten yarı kırkı çıkmış dediğim gibi kırkından sonra genelde düzene giriyorlar
İnşallah canım yoksa perişan olurum
0 oy
önce (3,444 puan) tarafından
Valla ayni benim bebegim ..ilk 10 gün..uyut is yap uyanmazdi ..simdi yanindan kalksam hemen uyaniyor ..3 aylik hala daha devam ediyo yani
Yaş nasıl yetiştiriyorsun 2. Sınıfa giden kızımda var onu okulda bırakıyorum
önce (3,444 puan) tarafından
Yetistirdigimi kim söyledi:))Bak mesela su an ev silmek kenarda kalmis bebis uyuta uyuta bos bos oturuyorum..yemegi 2 sate bitiriyorum yanindan ayriliyorum elimi kazana aliyorum hemen uyaniyor
Rabb'im yardımcımız olsun
0 oy
önce (274 puan) tarafından
Elektrik süpürgesi canım ben açıyorum you tubeden uyuyo:D 6 aylık oldu hala uyuturken açıyorum 
Hayatımda hiç açmadım;D biryere oturmaya gidince ninni açıp ayağımda sallıyorum;)))
Bakara süresini açıyorum ben
Elektrik süpürgesi sesi anne karnındaki sesi taklit ettiği için bebeklerin huzurlu uyumasını sağlıyor
Hem tavsiye istiyorsun sana tavsiye veriyorum ben bakara suresini açıyorum diyorsun aç canım o zaman onunla uyusun niye soruyorsun yani
Bebeğim karnimdaykende bakara süresi Meryem suresi dinlerdim sürekli 10 20 dakika açıyorum dinliyor sonra yine yanımda uzan yada kucak istiyir
0 oy
önce (39 puan) tarafından
Benimkide böyleydi 7.aydayiz hala öyle ☺️
Yani düzelmez diyorsun
önce (39 puan) tarafından
Benimki düzelmedi sling aldım her işimi onunla yaptım o orda uyudu ben yemek temizlik yaptım öyle
Bende öyle yapicam sanırım
0 oy
önce (122,340 puan) tarafından
koliklik dogumdan 3 hafta snr baslar bebeginiz kolikmi
0 oy
önce (7,421 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi kokumun sindigi kiyafetimi koyuyordum daha rahat uyuyordu.
0 oy
önce (2,811 puan) tarafından
Bebegim 4 ay 20 günlük hala aynı. Bağımlı resmen cocuk bana, üstüne de dünden beri doğru dürüst uyumuyor moral vermek isterdim ama delirmek üzereyim yanından 1 saniye ayrılalım ağlıyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 255 göst.
0 oy
15 cevap 443 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalanumsu (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu