0 oy
25 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (10 puan) tarafından
Şansımı bi deniyim dedim güzel olmuştu ama Salça ev salcasi o yüzden çok tuzlu oldu bildiğim için tuz atmadım yinede tuzlu oldu açıyım diye su koydum yine gitmedi tuzu bu sefer rengide açıldı ne yapsam tuzu gider acaba yardımcı olurmusunuz bana

1 cevap

0 oy
önce (18 puan) tarafından
Çekilmiş Ekmek içi koyabilirsiniz belki tuzunu çeker yada elinizde varsa bi kaç biber daha közleyip ekleyebilirsiniz o şekilde de tuzu gidebilir 
önce (10 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim tarifte ekmek içi kullandım sonrada kullandim ama tuzu gitmedi malesef
önce (18 puan) tarafından
Kapya biber kullandınız mı acuka yaparken bazı tarifler de sadece salça ile yapılıyor bence kapya biber eklerseniz tuzunu giderir diye düşünüyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 56 göst.
0 oy
4 cevap 113 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 6,930 göst.

403,359 soru

12,081,983 cevap

36,357 kullanıcı

...