0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından

Kızlar adet tarihim 3 gün gecmis farkinda degilim. 2 gundur kahverengi lekelenmem var. Bugunde pembe lekelenmem oldu adete mi cevirecek emin olamadım.

image

6 Cevaplar

0 oy
(967 puan) tarafından
Henüz çok yeni olduğu için tutunma kanaması da olabilir. Kanamanın miktarı ve rengi artarsa sıkıntı. En iyisini doktor söyler. 
(171 puan) tarafından
Yarın gidecegim doktora insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Var canım yerleşme kanaması olabilir
(171 puan) tarafından
Emin olamadım inşallah öyledir
0 oy
tarafından
Silik çizgi var hafiften 
0 oy
(668 puan) tarafından
Hayirlisi olsun Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim gozun aydin bariz belli oluyo resimde bile gozunuz aydin :) istiyormuydunuz bilmiyorum ama eski postuna baktim 2yasinda kcocugun varmis. Nolur dusunme sakin daha cocugum kucuk zamani degil vs diye Allah herseyi kararlastirir
(171 puan) tarafından
Istiyoduk canım kızım suan 4 yasında  :)
(668 puan) tarafından
He tarihine bakmadim pardon :) ne guzel canim Rabbim saglik versin insallah :)
0 oy
(3,775 puan) tarafından
Silik var canım hakkinda hayırlısı kan versen daha iyi tabi ama hamilesin görünüyor teste bende ilk kızımda böyle öğrenmiştim 
(171 puan) tarafından
Verdim canım az önce cıkti sonucum 10.68 yarın kontrole gidecegim insallah
(3,775 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım geç döllenme de olabilir
(3,775 puan) tarafından
Benimde ilk kızım 4 yaşında geç döllenme olmus düşük bir kan değeri le öğrendim yavaş yavaş yükseldi şuan 2 aylık hamileyim
(171 puan) tarafından
İnşallah benimkide sağlıklı bir gebeliktir
(3,775 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Seni asla korkutmak için demiyorum 4 gün geçti test yaptım böyle çıktı kan verdim 16 çıktı sonra 53 e yükseldi derken kimyasal oluştu lekenmem halen devam ediyor HCG takibi yapman lazım ama bahsettiğin lekeler bende de oldu ve halen devam ediyor sonra kanamaya dönüştürdü benim 

İlgili bir soru bulunamadı

411,224 soru

12,378,368 cevap

42,996 kullanıcı

Kategoriler

...