0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (4,381 puan) tarafından
Benim kızım 30 aylık ama 3-6 yasmis kreş 7:30 17:00 istersen ek ücret ödeyip 19:00 da olabiliyormuş. 3 öğün yemek veriliyormuş. Ne öğretiyorlar nasıl oluyor bilen var mı ? Daha önce çocuğumu ne buraya ne bir kreşe vermedim nasıl oluyor pek bir fikrim yok. Bir de her isteyen  ücretini verip gönderir mi , bunları nette detaylı göremedim. Fiyatı çok uygun geldi bana. Çalışmayı düşünüyordum ama kreş fiyatları yüksek diye hiç cesaret edememiştim. Turkcell de iletişim danışmayim daha önce çağrı merkezinde de çalıştım büyük ihtimalle çağrı merkezi temsilcisi olurum diye düşünüyorum onların saati daha az ve belli. Yani benim için de çocuğum için de iyi olur arkadaş edinir vakit geçirir. Ben de hem paramı kazanırım hem yeni bir çevre edinirim. Yuvamız istanbulla ilgili bilgisi olanlar cevap yazarsanız çok sevinirim ♥️

1 cevap

0 oy
(484 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Herkes parasını verip gonderemiyor malesef cnm başvuru tarihleri var onların o tarihlerde başvuru yapıyorsun girmesini istediği yuvamiz İstanbul'a daha sonra o bölgede sizin yaş grubunuzda kontenjan varsa sizi arıyorlar belge falan istiyorlar öyle kayıt yaptiriyorsuniz biz iki senedir başvurduk hala bekliyoruz 
(4,381 puan) tarafından
Canım.peki şimdi başvuru yapabilir miyim kızım daha 36 aylık olmadı ama Mayıs'ta olacak
(100 puan) tarafından
Simdi basvuru yapamazsin onların başvuru tarihleri temmuz ayındaydı geçti
(4,381 puan) tarafından
Hadi ya o zaman basvursam diğer sene icin mi oluyor basvurum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 205 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,302 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,883 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...