0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (3,107 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

3 buçuk yıldır alet atmıştım diye sacimdan soğudum kestirip boya hiç sürmedim ve uzun zamandan sonra boyadım geçen yaptım kırmızı olmuştu ama bu sefer oldu sanki yakışmış mı esim çok garip olmuş diyor alıştı tabi siyah renge :)

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay tu tu tu MasaAllah kiz sanki 19 yasinda gibisin cokda yakismis 
(3,107 puan) tarafından
Tşk ederim kız nerde 19 kız 30 a merdiven dayadım ama 4 çocukla ömür yariladim gibi :)
tarafından
Kiz yok valla MasaAllah sans genceciksin
(14,715 puan) tarafından
Maşallah hiç 4 çocuklu durmuyorsun :)
(3,107 puan) tarafından
Yok kz aslinda bu saç rengide kucuk tutuyor bilmiyorm ben kendimi şaka bir yana çökmüş hissediyorum :)
(14,715 puan) tarafından
2 çocukla bende çökmüş hissediyorum :) 4 çocukla Allah yardımcın olsun :)
-Reklam-
+1 oy
(8,042 puan) tarafından
Önce ki halini de görseydik daha net söylerdik canım ama bence siyah sana daha çok yakışıyordur. 
(3,107 puan) tarafından
Daha öncede hep boyaliyordum evlendigimden beri eşimde kendi saçım simsiyah adam ona alıştı siyah güzel diyor niye boyadin garip olmuş diye :)
(3,107 puan) tarafından
Attım canım siyah halini ama siyah biraz daha sert tutuyor yüz hatlarımi
(8,042 puan) tarafından
Bence kaşları da boyadığın için sert duruyor yoksa siyah yakışıyormuş sana.
+1 oy
(7,107 puan) tarafından
Yakışmasına yakışmış ama sen neden bizi kandırıyorsun burda 4 çocukluyum diye ayıp ayıp ☺️
(3,107 puan) tarafından
Ayy valla kandırıyor olsaydim keşke demek istemiyorum :) niye kandirayim kiz :)
(7,107 puan) tarafından
Takılıyorum Allah canlarına sağlık versin inşallah evlatlarının maşallahın var 4 çocuklu kim der sana 1 çocukla beni görmeyin ☺️❤️
(3,107 puan) tarafından
Belki sana öyle geliyordu ruhen bana da çünkü çökmüş perti çıkmış gibi hissediyorm kendimi hiç görmedim seni ;) bende yıllardır burdayım sayılı paylaşmsm boya yıllardır yapmamam garip geldi sorum ddim :)
(7,107 puan) tarafından
Bazen o kadar yorgun güçsüz hissediyorum ki kendimi kolum kalkmıyor sanki hiçbişey düzelmezmiş gibi geliyor sonra diyorum kalk Esra neler neler geçti bumu kalacak bende 4 yıl önce atıyordum arada ama artık atmıyorum ☺️
(3,107 puan) tarafından
Inan bazen diyorm keşke herşey çocuk bakmak gibi olsa bu evde çocuklarımla kafa kulağım rahat oturmak bile nimet bana ailesel olarak çok ama çok üzüntüler imtihanlar yaşadık en kötüsü bu olsun diye diye geldik bugünlere ama aynen senin dediğin gibi hep neler atlattık bunuda atlatacağız geçecek lafıyla ayakta durduk elhamdülillah
+1 oy
(406 puan) tarafından
Masallah 4 cocugunuz varmis sizi tebrik ediyorum 

3 cocukla perttim cikti 

Sizinkilrrin yasi kac kizmi erkekmi 
(3,107 puan) tarafından
En küçüğüm üç aylık hepside cimcime kizlar ya bende çökmüş hissediyorum kendimi :)
(406 puan) tarafından
Masallah benimde 3 kizim var Allah bagislasin
(3,107 puan) tarafından
Amin amin ecmain canm benum ♥️
0 oy
(3,532 puan) tarafından

Güzel olmuş güle güle kullan canım. Ben her ay boyuyorum beyaz saçlardan bugün boyadım yine bal köpüğüne:)

(3,107 puan) tarafından
Tşk ederim valla ben yıllar oldu yoksa hep boyuyordum paketten dolayı midem bulandı kestim kisalttim paket bitince boyadım bana değişik geldi :)
0 oy
tarafından
Yakışmış kız güle güle kullan ☺
(3,107 puan) tarafından
Tşk ederim uzun zmndir yapmıyorum değişik geliyor biraz :)
0 oy
(8,265 puan) tarafından
Güzel olmuş bacim
(3,107 puan) tarafından
Tşk ederim:)
0 oy
(5,007 puan) tarafından
Siyah nasıl durduğunu bilmem ama bu yakışmış :))güle güle kullan
(3,107 puan) tarafından
Yaa siyah biraz daha sert duruyor bana göre halbuki kendi saçım ama simsiyah diye sevmiyorm
(3,107 puan) tarafından
Siyah halini de attm
0 oy
tarafından
Seni neden böyle 40 yaşlarında biesey bekliyordum böyle çıtır görünce şaşırdım 

Yakışmış canım siyah halinide ataydin eydi
(3,107 puan) tarafından
Bilmiyorm niye o yaşlarda bekliyordun kız :) ama 27 yaşındayım :) siyah bakayım atayim
(4,904 puan) tarafından
Kız Esma biz 1 2 cocukla pert olduk. Masallah kim derki 4 çocuğu var:)
tarafından
Ben tek çocukla partim valla helal olsun
(3,107 puan) tarafından
Kız valla kolay mı gelin birde bana sorun okul yokken kafa kullagim rahat diyorm okul açıldı ödev okula hazırla çocukları yeminle yarışa girmiş deli at gibiyim :D
0 oy
(590 puan) tarafından

Kız seni genc bır oyuncuya benzettim dur bulcam onu :D

(3,107 puan) tarafından
Kim kız:) sadce biri var kırgın ciceklerdeki bir kizdi smdi aklima gelmiyor ismi ona diyorlardi üvey babası olan sen kime benzettin
(590 puan) tarafından
Sey kız sakla benıde naz var ya ikinci foto ona benziyor
0 oy
(590 puan) tarafından

image

bunu diyorum kız 
(3,107 puan) tarafından
Tanımıyorum kız valla hiç dizi izlemiyorum yeni oyuncular her halde TV karşısına geçip dizi izlediğim yok :) hele okula başladıktan sonra hayal oldu ;)
0 oy
(913 puan) tarafından
Evde boyamaya göre çok tatlı duruyor. Canlı bakınca hepsi tek renk ise nasıl oluyor bilmiyorum ama aralarda geçişli gibi olmuşsa çok iyi. 
(3,107 puan) tarafından
İlkini kuaförde boyadım açıcı vurulcak diye ama kırmızımsı oldu bunu da evde vurdum düz rennk ama sanki ışıltı var gibi boyayi karıştırdık tşk ederim bu arada :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 204 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.
2 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde poyraz3307 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 540 göst.
16 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu

410,754 soru

12,359,611 cevap

41,370 kullanıcı

Kategoriler

...