0 oy
2,156 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

ya simdi dun ablamin karsi komsusunun evinde damda 14 15 yaslarnda bir cocuk 2 yasindaki bebeğe istismar ederken gördü arkadan ediyordu o anki sokla video fotograf cekemedi sadece bagirarak mudahale etti ve bizde polisi arayip şikayet ettik polis gidip bakti ve ailenin durumu kabul ettigini daha oncede kac kere bu eylemlern gerceklestigini ama şikayet etmedikleri icin birsey yapamadikakrini konuyu kapandigini soylediler ve ben soka girdim o cocugun vebali ne olacak illa aile sikayet mi etmesi gerek Allah icin ne yapmamiz gerekte bu cocugu kurtaralim

48 Cevaplar

+1 oy
(1,911 puan) tarafından
Dayanacak gücüm kalmadı.
-Reklam-
0 oy
(3,050 puan) tarafından
Sosyal hizmetlere şikayet edin. Umarım kurtulur bebek. Bebekten ne istiyorlar Allah'ım çok kötü zamandayız. Umarım kurtulur bebek o insanlardan
(11,254 puan) tarafından
evet direkt aile bakanlığına yazın
0 oy
(2,141 puan) tarafından
Çocuk kim yani akrabası mı bı de aile bunu biliyor ve seslenmiyor doğru mu anladım 
(2,141 puan) tarafından
Ayy daha neler duyacaz yaa , 183 u arayıp şikayet edin canım eğer aynı şeyi derlerse Allah rızası için kanıt için video fotoğraf almaya çalışın, çok üzüldüm kızım 2 yaşında çok kötü oldum şu an
0 oy
(6,471 puan) tarafından
Ortalığı ayağa kaldır sosyal hizmetleri ara sosyal medya müge Esra hepsine yaz haber ihbar hatlarına yaz nolur sessiz kalmayın 
(6,471 puan) tarafından
En azından hastaneye götürürler orda zaten anlarlar ne olup bittiğini
(141 puan) tarafından
Delile ne gerek var ya Allah aşkına ne güzel şikayet etmişsiniz Allah razı olsun . Bu şikayetten sonra istismara uğrayan çocuğu alıp hastaneye götürseler inceleme yapsalar bitti.
0 oy
(245 puan) tarafından
İstismar derken ne yaptılar el kadar bebeğe. Gerçekten ehliyet versinler anne babalara artık bu ne ya 
(245 puan) tarafından
Ya inanamıyorum bunlar insan değil cani ailesi nasıl göz yumuyor
(241 puan) tarafından
Yaaaa alsınlar o bebeği o anneden Allah ım ne oluyor böyle bu ne kanı bozukluk
0 oy
(245 puan) tarafından
Gerekirse adres ver biz şikayet edelim lütfen susmayın
0 oy
(284 puan) tarafından
Okurken beynimden vuruldum resmen nasılsın bir zamandayız nasıl bir aile bu sosyal hizmetlere başvurun polise tekrar bildirin bebeğin ailesini karşı tarafı şikayet edin bebek o ya bebek adı üstünde ne günlere kaldık valla görmediğimiz duymadığımız hiçbir şey kalmadı bazen koğsun kıyamet herkes ettiğini çeksin diyorum insanlarda nasıl mide var
(284 puan) tarafından
İlk olmamış yazmışsın canım inşallah olmamıştır tabi ama üstünde durun lütfen sizinde kendi evladınız var biz gibi dayanamam kıyameti kopartırdım ben asla da pes etmezdim sonuca ulaşana kadar
(284 puan) tarafından
Bebeğin ailesi ve yapan ailesi ile görüşün varsın kıyamet kopsun o masum bebekten daha önemli değil sosyal hizmetlere gidin cimere yazın yapacaklarınız bunlar ve bu konu ile ilgili lütfen tekrar bizleri bildilendirin sabaha kadar gözüme uyku girmez
(284 puan) tarafından
Ah yanarım yanarım şu ülkemdeki adalete yanarım tacize uğrayanın yanında olan dayak yiyenin yanında olan kısası mazlumun yanında duran kimsenin elinden tutulmadı nerde bir sapık nerde bir tacizci hırsız arsız kim varsa adalet bir onlara işlemedi millet bu yüzden ses çıkaramaz oldu ülke sapıklardan geçilmiyor. Lütfen bebeğin ailesiyle iletişime geçin enazından
0 oy
(118 puan) tarafından
Sosyal hizmetlere şikayet edilmeli aynı yerden başkalarıda arayıp şikayet etsinler.en azından çocuğu ellerindenalsınlar Allah böylelerinin topluca cezasını versin inşallah 
0 oy
(11,535 puan) tarafından
Hemen sosyal hizmetlere şikayet edin.hemen .hatta giderek edin.cimeri filan beklemeyin.
(11,535 puan) tarafından
Yav yok mu bir erkek ya.yok mu bir baba yiğit orada? 14 15 yaşında diyorsunuz .gebertene kadar dovse onu
tarafından
ay olurmu bizim bu cevre kac kişi kizdi sus aile isine karisma diye yani rezil olmayalim kafasindalar
(11,535 puan) tarafından
Kız mugeyi arayın.vallahi mugeyi arayın lütfen.muge böyle durumlara çıldırıyor.kesinlikle o çocuğu sosyal hizmetlere aldirir
0 oy
tarafından
kizlar foto attim bakin bu ev
(5,739 puan) tarafından
buna sikayete gerek varmi ki . aile sosyal polit bakanligi sosyal hizmet falan aranir polis bise yapmassa
0 oy
(796 puan) tarafından
Bugün yarın o minik ölünce mi adalet sağlanmaya çalışılıcak nasıl ülkede yaşıyoruz anlamıyorum 
tarafından
evet malesefki ve susarak bu vebal uzerimize kalacak
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Sosyal hizmetleri arayıp şikayet edebilsin 

Benim anlamadığım polisin yanında aile olayı kabul ediyor ama o çocuk alınmıyor o aileden bence şikayet olmasa bile o çocuğu o an alabilirlerdi polisler çok acı o pis şerefsizlerin elinde duracağına devlette durdun daha iyi Allah kahretsin o pis sapıklarıda onlara göz yumanlarıda
(4,088 puan) tarafından
Sen yarın tekrar polisi ara baktın oralı olmuyorlar hemen sosyal hizmetleri ara onlar hemen müdahale ederler
(49 puan) tarafından
Ne biçim polis o öyle kesinlikle onu da şikayet etmelisin görevi ihmal suçundan. Şikayete tabi bir suç olabilir mi çocuğa karşı cinsel istismar. Ben avukatım bana özelden mesaj atın size yardımcı olayım. Bırakın polisi falan, en yakın adliyeye gidip savcılığa durumu anlatın gerekeni yapacaklardır
0 oy
(245 puan) tarafından
Ben cimere yazicam kızlar baksınlar aile ve sosyal hizmetlerede bildireceğim sizde şikayet Edin kurtaralım bebegi 
(2,405 puan) tarafından
Yazalım o zaman hepimiz cimere falan şikayet eden çok olunca muhakkak bebeği alıp muayene ederler
0 oy
(50,868 puan) tarafından
olur mu oyle sey ya saçmalık resmen of içim kötü oldu
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Daha çocuk şikayet mi bekliyorlar gerekeni yapsınlar polisler 
(9,538 puan) tarafından
Saçma bir sistem iste
0 oy
tarafından
Allah belasını versin öyle pisliğin de ailesınınde bile bile susuyorlar sırf rezıl olmamak için 
tarafından
aminnn gerçekten oyle
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Ya bunlar nasıl anne baba olmuş hiç mi sızlamıyor içleri Müge Anlı ihbar hattı oraya atın adresi durumu anlatın hemen hallediyorlar medyaya düşünce bu işler daha çok ceza alıyorlar
(2,405 puan) tarafından
İhbar dan sonra gelip bebeği alıp bakarlar muayene bulguların da çıkar zaten çok küçük zarar görmüş tür muhakkak vucunda bir yer
0 oy
(6,471 puan) tarafından

EGM sayfasına adres belirterek şikayette bulundum inşallah dikkate alınır inşallah 

image

(16,273 puan) tarafından
Malesef diyorum ya bi video vardı geçen adam boşanma aşamasında ve görüntülü konuşup oğlumun boğazına bıçak dayamış çocuk ağlıyor.
Sosyl medya çalkantılar içinde ihbar ettiler ertesi günü adam tutuklandı
(6,471 puan) tarafından
Offf Allah'ım ne hale geldi bu dünya artık ya
(16,273 puan) tarafından
Öyle haklısın ama bilmiyorum şuan çok kötü oldum yavrucak için :(
(6,471 puan) tarafından
Şikayet ettiğinizi biliyorlar daha ulu orta bişey yapmazlar ki zaten kapı ardında yaparlar yapacaklarını içim sıkıldı
(621 puan) tarafından
Benim 17 binlik sayfam varda şimdi oraya atsam bi ton şikayet gider ama dediğiniz gibi anne şikayetçi olmuyor. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Pislik yapanlarda çocuk nasıl evlat yetiştiriyorlar milletin başına Rabbim hepsini perişan etsin inşallah
(2,405 puan) tarafından
Dikkat etmemekte bence göz yumuyorlar geçen ölen sıla bebek vardı mesela ona tecavüz edenlerde ufaktı annesi satıyormuş bebeği dünyanin iyice çivisi çıkmış ahlak kalmamış sonumuz ne olacak çocuk büyütmeye korkuyorum
0 oy
(552 puan) tarafından
Ve polis bişey yapmadimi

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 458 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
15 cevap 297 göst.
0 oy
4 cevap 72 göst.