0 oy
422 göst.
önce Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından

Haha biraz saçma gelebilir ama TV unitesinin altındaki cekmecelere ne koyuyorsunuz. Ben birşey bulamadım da. Evrak falan koyamiyorum malum çocuklar var. Siz ne koyuyorsunuz?:D

41 Cevaplar

+1 oy
önce (83 puan) tarafından
Konsol kullanıyorum bardak çanak dolu 
önce (115 puan) tarafından
Çocukların büyük anlaşılan:) yada çok akıllı çocuklar :D
önce (83 puan) tarafından
Bir buçuk yaşında biri diğeri daha doğmadı. İçten kilit kullanıyorum merakı oldu hep açmaya çalıştı bazen açtı kurcaladı da sonra merakı geçti karıştırmıyor artık
-Reklam-
0 oy
önce (50,734 puan) tarafından
ivir zivir hic acmiyorsa kızım yüz kere açıyor mskss kağıt pil dikiş kutusu 
Hmmm anladım kuzum:)
önce (5,653 puan) tarafından
birinde bezler be islak mendil var. birinde tel sarjlari tablet bilgisayar ve sarji  uzatma kablo tansiyon aleti  falan tarzinda seyler . birine oyuncak koyyorum evde ortalikta gezineni oraya tikiyorum daha dogrusu:)) oyuncak sepeti falan cck odasinda. diger cekmecede de seccade basirtusu var bir fermuarli hurcta. bide iste masaya annemin yaptigi tel kirma igne oyasi gibir zivir gunluk masa uzerine orttugum seyler falan derin 4 cekmeceli.  bakalim ins yenilemek istiyorum da kismet nezamana
0 oy
önce (753 puan) tarafından

Evi toplayınca çocuklar etrafa ne dağıtmış sa ilk orada toplanıyor :D

Haahha mantıklı :D
önce (16,893 puan) tarafından
Bu ben. Önce çöp niyetine kullanıyorum sonra içindekileri poşete doldurup hopp çöpe :D
önce (753 puan) tarafından
Aynen canım :)))
0 oy
önce (25 puan) tarafından
Benim boş bi kaç oyuncak var
Ben hep attım oyuncakları. Hiç sağlam oyuncak kalmıyor hepsini topladım attım. Aklıma bişe de gelmedi. Kocaman benimde 2 büyük göz var ne koysam diye düşünüyorum
önce (50,734 puan) tarafından
bos dursun zamanla dolar ☺️
0 oy
önce (4,056 puan) tarafından

Bende yok ama olsa çocuklar kesin oyuncaklarını katarlar:D benim TV duvarda asılı en rahatı 

Benimde öyle duvara monteli. Ama altında 2 tane büyük gözü olan ünite var. Aklıma bişe gelmedi ne koysam diye düşünüyorum
önce (4,056 puan) tarafından
Çocuklar küçükse hiç bir şey katamazsın bırakmazlar ki
Aynen öyle
0 oy
önce (10,891 puan) tarafından
birinde kızın ilaç, vitamin vs o tarz şeyler var. diğerinde dikiş kutusu, kablolar, ıvır zıvır 
Hmm anladım kuzum teşekkür ederim
0 oy
önce (2,532 puan) tarafından
Seccadelerim namaz kıyafetim var bı tarafta da kızımın kitapları 
0 oy
önce (8,825 puan) tarafından

Ps3 ve kolları var bir tarafında 

Cekmeceler boş ortada oyuncak varsa onları koyuyorum 
Bir tarafindada seccade ve matkabin kutusu var
0 oy
önce (707 puan) tarafından
Benim cimcime oyuncak çekmecesi yapti ikisinide günde sayısız açar kapatır oyuncak alıp koyar 
0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Benimki konsol 

1 ci gözde ilk rafında namazlık ve tesbihler var alt gözde kutulu mutfak eşyaları var 

2 ci gözde ilk rafında servis tabakları dikiş kutusu alt gozde cerez kasetleri filan var yine 

3 cü gözde ilk rafında kitaplar kalemler var altta yine tabak çanak var 

4 cu gözde ilk rafında bebek bezleri alt rafında ıslak mendil stok yaptim 

0 oy
önce (102 puan) tarafından
Oğlumun sürekli oynadığı oyuncakları var oynar sonra kendiliğinden geri koyar içine  diğer gözündeki ıslak mendil bezi filan var 

İlerde kitaplık olarak kullanmayı düşünüyorum ama
0 oy
önce (10,356 puan) tarafından
Benim cekmece genis askim seccadeleri koyuyurum ben hemen alip kullanmak kolay geliyo misafire de kolsy oluyo baska da koycak yerim yok zaten :) 
0 oy
önce (766 puan) tarafından
Oyuncak asjajsjsjsjsjsj
0 oy
önce (1,085 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

TV unitem dahi yok:D TV az yüksekse  sabitce duruyor onu bile rüzgar guluyle vurmaya çalışıyor. Bunların içine TV ünitesi yok biblo yok anam yok olmuyor hem kendine zarar verir hemde evi dağıtır 2 çocuk anası olarak diyeceklerim bu kadar

0 oy
önce (12,029 puan) tarafından
3 gozu var. Birinde masa ortulerim var. Birinde dikis seti powerbank klima kumandasi sarj aletleri cok amacli temizleme bezleri falan vae ya indan falan var. 3.dede fotograflar var. Bikac anı. Yurtdisindan aldigimiz minik susler falan var şuan
0 oy
önce (5,986 puan) tarafından
Kızım emeklemeye başladı ben o çekmeceleri boşalttım 3 buçuk yaşında kafasına göre ne bulursa atar içine ☺
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından

:D dikiş kutusu , poset , şarj aleti ıvır zivir şeyler :D

0 oy
önce (2,490 puan) tarafından
Seccadeler var benimkinde bir gözünde de kağıt filan başka yerlerden oraya sıra gelmiyor dagitmiyor kızım 
0 oy
önce (5,059 puan) tarafından
Ivir zivir var cekmecesinde bantladim acamaz iki kapakli yer var birinde günluk kiyafetleri var birinde bezleri ve islak mendilleri var elimin altinda olsun diye bu sekilde yaptim 
0 oy
önce (2,479 puan) tarafından

Ben hariç her şey çıkıyor içinden :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
23 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 105 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sifanurr (251 puan) tarafından soruldu

403,345 soru

12,081,573 cevap

36,355 kullanıcı

...