0 oy
434 göst.
önce Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından

Haha biraz saçma gelebilir ama TV unitesinin altındaki cekmecelere ne koyuyorsunuz. Ben birşey bulamadım da. Evrak falan koyamiyorum malum çocuklar var. Siz ne koyuyorsunuz?:D

41 Cevaplar

0 oy
önce (13,425 puan) tarafından
Tv ünitem yok konsol var onda da tabak fincan vs var canım 
-Reklam-
0 oy
önce (1,748 puan) tarafından

Bir tek ben yokum diyebilirim :D

0 oy
önce (555 puan) tarafından
Benimkinde bazı evraklar birde aldığımız kutu oyunu vardı ama sağolsun çekmeceleri Türkiyenin sınır kapısından hallice açan bir kızım var diye komple boş oralar 
0 oy
önce (13,509 puan) tarafından
İlkinde acil oyuncaklar 

İkincisinde kizin boya defterleri kalemleri 

Üç bez ve peçete 

Dördüncü boş bklm 
0 oy
önce (2,936 puan) tarafından

Unitem vardı onun yerine konsol aldım daha kurmadım bile kurulcak kutaplarimi koyucam çocuklar 15 aylık 2 dene. Kilit alırım büyük ihtimal.

Şimdi ki ünitenin çekmeceleri coguklarin bikac oyuncağı dolap kısmı da boş tü karıştırdıkları için.
0 oy
önce (5,919 puan) tarafından
Çok şükür unitem yok .olsa elime be geçerse doldururdum
0 oy
önce (7,227 puan) tarafından

Garanti belgelerini koydum ben dolaplı yerlerede ilaç krem vs ecza dolabı gibi kullanıyorum 

0 oy
önce (9,500 puan) tarafından
4 çekmece var birinde telefon malzemeleri şarj alatleri tutacak falan

Birinde peçete islakk mendil

Değerleri boş küçük olmasa birine de namazliklari koyardim
0 oy
önce (16,483 puan) tarafından
Oğlum üç yaşında ama bende bir tarafta düğün albümlerim bir tarafta kutulu bardaklarım kek kalıplarım var bir nevi konsol yerine kullanıyorum 
0 oy
önce (741 puan) tarafından
Benim konsol var TV altında ya 2 çekmece var büyük diğer tarafta kapaklı o tarafta kuru bakliyat erzak ve kullanmadığım yemek takımım var diğer taraf sırf ıvır zıvır her hafta topluyorum her hafta bi şekilde yine dağılıyor resmen o çekmeceler bazen ne var ne yoksa toplayıp çöpe atasım geliyor :D
0 oy
önce (2,259 puan) tarafından
Hiç TV unitem olmadı ki alcipandan yapmış eşim iki tabağın vardı arkadarsim almıştı bana Allah Muhammet yazan ama oğlum Muhammet olanı kırdı yeri boş şuan  
0 oy
önce (749 puan) tarafından
Ya benim duvara dayalı iki tane, birinde alıcılar kablolar kumandalar falan var. Ama diğerinin rafları boş ne koysam bilemiyorum ben de :) bir de orta sehpam var onun da rafları var o da boş ona da ne koyabilirim bilmiyorum:D çekmecesinde tamir aletleri var. 
0 oy
önce (210 puan) tarafından
Kızımın oyuncakları var iki çekmece var ikisi de full oyuncak 
0 oy
önce (1,536 puan) tarafından
Seccadeleri ve namaz giysilerini koyuyorum
0 oy
önce (11,394 puan) tarafından
TV unitem yok :D
0 oy
önce (2,741 puan) tarafından
Seccade battaniye yastık oğlumun bezi ıslak mendil başka yok 
0 oy
önce (5,525 puan) tarafından
Birine çocuğunun bezi birine oynayacağı oyincagi ;))
0 oy
önce (60 puan) tarafından
Bı yerde seccadeler var birinde de legolar :D
0 oy
önce (256 puan) tarafından
Bi tarafta dikiş kutusu, süpürge başlıkları ve yedek torbaları nın oldugu kutu bir kutu da evrak kutusu diğer çekmecede kağıt kalem defter falan var 
0 oy
önce (87 puan) tarafından
albümleri garantisi bitmemiş şeylerin kutularını fln koyuyorum ben

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
23 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 105 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sifanurr (251 puan) tarafından soruldu

403,378 soru

12,083,337 cevap

36,360 kullanıcı

...