0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (819 puan) tarafından
Sınavlara 10 gün var nasıl geçerim kızım var 3 yaşında ve ev temizlik yemek bulaşık 10 güne ulaşır mı başka dertlerle uğraştım son günlere kaldı yardımcı olur musunuz?

6 Cevaplar

0 oy
(2,001 puan) tarafından
Ünite sonları ve  denemelerle en azından geçersiniz yüksek almazsınız âmâ
önce (819 puan) tarafından
Tamam bakayım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından
Pek kolay olmuyor en azından benim olmamıştı başta öğretmen bişi olmayınca insan pek sorumluluk almak istemiyor çalışmak istemiyor benim birde bebeğim falan yoktu bekardım ama öyle kaldı 2 3 dersim daha da devam etmedim
Tamam bakalım iyi olur inşallah
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Isi gucu birak cocugun gonlunu et otur calis baska care yok hepsine calisma bi kacina calis en onlardan pyan kazanmaya bak digerleri olmadi muaf olursun 
Tamam bakayım teşekkür ederim
0 oy
(7,449 puan) tarafından
Çıkmış sorulara çalış hangi üniversite onun uygulamasını indir ünite sonu ve çıkmış sorular kısmından çalış.
Tamam teşekkür ediyorum
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Valla çalışmaktan başka çaren yok 

Ama 10 güne kadar ne kadar calisabilirsin bilmiyorum
0 oy
(256 puan) tarafından
Canım ben kitaptaki üniteyi baştan sona okuyordum sonra videolu konu anlatım izleyip not alıyordum ünite sonu değerlendirme sorularını çözüp en sonda çıkmış soruları çözüyor ezberliyordum. Anca öyle geçtim çünkü artık çok zor yapıyorlar sınavları geçmek kolay olmuyor. Yok mu annen kaynanan gelip sana destek olmazlar mı 
Kayınvalidem var yanımda evi ayırdık canım rica sınava kadar beraber mi olsam aceba
önce (256 puan) tarafından
Çocuğu günde birkaç saat ona bırak veya sabahtan bırak akşam al işini üstten yapıp ders çalışırsın ama kv ile anlaşabiliyorsan gelip kalması sinirini bozmicaksa yardım isteyebilirsin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 352 göst.
0 oy
7 cevap 163 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
5 cevap 119 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mursi (1,401 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,102,013 cevap