0 oy
229 göst.
Aile kategorisinde (3,233 puan) tarafından
Kızım var şükür. Beş yaşında ikinci çocuğa üç yıldır uğraşıyoruz yok asla olmuyor. En sonunda rahim filmi çekildim. Doktor hiç birşeyin yok herşeyin olması gerektiği gibi dedi. Ne yapmam lazım nasıl yol izliycem inanın üzülüyorum artık.

12 Cevaplar

0 oy
(6,446 puan) tarafından
Soğan suyu denedin mi canim 
(6,446 puan) tarafından
İçini dışını komple temizliyor canim ☺
(5,599 puan) tarafından
Hiiii anladım cnm vala bnm afedersin yanma olunca iç dediler bende içtim hala içiyorum
(6,446 puan) tarafından
Maydanoz da çok iyi geliyor canım onu da saplariyla kaynatıp iç enfeksiyona birebir
(5,599 puan) tarafından
Ya o bende travma tatlım ya ilkokula giderken annem böbreklerim için çok içirdi bana  zorla  yani ;)  artık kendimi farkedince bir daha asla maydanoz evine bile koymuyorum;)
(6,446 puan) tarafından
Anam kötü olmuş yaa ☺ neyse sen soğana devam et canim
-Reklam-
0 oy
(9,037 puan) tarafından
Israrla isteyene rabbim kahirla verirmis,,

Üzülme.rabbime bırak belki stresten olmuyordur 

Doktorda birseyin yok demiş belkide hayırlı zaman değildir 
(3,233 puan) tarafından
Ya evet ister istemez stres oluyorum. Ama çokta aklıma gelmiyo telaşa dan hep adet olduğum dönemde baya kötü hissediyorum.
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Klomen yada çatlatma iğnesi hiç kullanmadınız mı?
(3,233 puan) tarafından
Hayır canım doktor bebek istemi doktoruna yönlendirdi oraya gitmedim daha .
(1,779 puan) tarafından
Genelde bu kadar uzun bir sürede veriyorlar doktorlar.
Belki bundan sonra verirler

Allah yardımcın olsun.
Kısmeti olacağı günü bekliyor
0 oy
(2,474 puan) tarafından
İyice bir araştırmak lazmm benim de 1 buçuk yıl deneme sonrası tesadüf eseri bir doktorla tanıştık onun öncesinde kaç tane doktora gittim miyomum vardı ama hepsi hamile kalırsın diyordu en son temmuz ayında bir doktora gittim bana adam açık açık yüzüme her şeyi anlattı miyomlar çok ve hamile kalamazsin kalsan da ölür dedi açık miyom ameliyatı oldum su an yasak onu bekliyoruz rahim toplasın diye bekliyoruz..çok çok araştırmak lazım testler ultrasonlar ve tabi eşin de gitsin 
0 oy
(7,499 puan) tarafından
Canım uğraşıyor olmuyor demişsin de cinsellik dışında da bir şey yapmamışsın koca karı yöntemleri hurafe gelse de işe yarar her zaman. Bende sana incir kürünü öneriyorum. Bu yöntem ile hamile kalan çok olmuş. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa sürede. 
(3,233 puan) tarafından
AA o nasıl okuyor peki
0 oy
(3,317 puan) tarafından
Rahmin kaymış olabilir benimde ikinci o sebepten olmuyordu bilen bir ebenin yanına gittim yaptığı ay hamile kaldım 
0 oy
(113 puan) tarafından
Tüm kontrollerin yapıldığından eminseniz ve temizse bir de eşiniz kontrole gitsin. Tek taraflı düşünüp kendinize yüklenmeyin. Esinizde sperm testi versin.
(3,233 puan) tarafından
Eşimde gitti problem çıkmadı onda ssa canim
0 oy
(7,626 puan) tarafından
Eşin gitti mi peki ?
(3,233 puan) tarafından
Evet evet gitti herşeyi iyi çıktı.
(7,626 puan) tarafından
Bu çağın hastalığı da 1.kanser ikinci kısırlık... Ben ilk çocuğuma tedavi ile gebe kaldım . Sonrasında çok şükür kendi kendine iki gebelik daha oldu ama biri kurtajl sonuçlandı . Şimdi o kadar çok insan var ki ikincinin hasretini çeken.    Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin gönlünüze göre canım
0 oy
(913 puan) tarafından
En onemlisi rahim filmi ve hiteroskopinin temiz olmasi bunlar normalse elbet olur stres yapma Allaha sigin vakti var vaktini bekliyor
(3,233 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(211 puan) tarafından
Dogum hapiyla mi korunuyodun
(3,233 puan) tarafından
Hayır hiç bir şekilde korunma yapmadım.
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Rahim filmi ben de cekilmistim. Doktor bana da biseyin yok  normal dene demisti. Ama tup bebek doktorum rahim filmine baktiginda sol yumurtaligin iltihapli dedi . Gercekten de sol kasigim yanar batar. Bosuna bir sene daha bekledik normal olsun diye. Baska bi doktora daha goster. Tek doktorla kalma bu durumlarda. Hormonlarina da baktır canim. Ayrica esin de gitsin sperm testi versin
(3,233 puan) tarafından
Eşim gittti canım . İnada iyi demiş doktoru. Yani biraz beklemeye karar verdim artık. Üç ay kadar.
0 oy
(11,535 puan) tarafından
Üzülme canım demek ki pskolojik.yani eşin o arada bir hastalık vs gecirdiyse o ayrı.kanser gibi . Eğer yoksa böyle birşey bir işe vs gir.cocuk olunca olmayacak ne yapmaya kalkarsan çocuk olur :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
15 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,427 göst.
28 Kasım 2022 Aile kategorisinde Syma (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 47 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.

404,748 soru