0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (247 puan) tarafından
İlacı yemek veya içeceğine katabilir miyim etkisini azaltır mı başka türlü içireniyorum şurubunu zorla ağlata ağlata boğulacak diye korkuyorum siz nasıl içiriyorsunuz 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şırınga ile denedin mi canim
(247 puan) tarafından
Onunla veriyorum zaten yine de kıyamet kopuyor yarsından çogunu çıkarıyor zorla içiriyroum olmuyor
(7,329 puan) tarafından
Aha benim yorumum:) mucks
tarafından
Mucks bebek ☺☺♥️
-Reklam-
0 oy
(11,622 puan) tarafından
4 yaş anlayacak bi yaş aslında benim kız da 4 yaşında. Şimdi sen hasta oldun ya içinde mikroplar var sen bu şurubu içince mikroplar diyecekki aaaa o nee bu savaşı kaydebiyorum galiba şurup içti diyecekler ve savaşı sen kazanıcaksın diyorum öyle içiyor. Ardından bir yudum su vericem tadı hemen geçecek diyorum. Yada sen bu şurubu iç birlikte sticer yapıştırcaz diyorum şöyle böyle yapıcaz derken ağzına tıkıyorum 
0 oy
(87 puan) tarafından
Bende 3 bucuk yıl aynı şeyle uğraştım kizim 3 bucuk yaşındayken eczaneden iğneli şırınga aldim akşam esimle birlikte kızımı karşıma aldim sakince iğne ve ilacı göstererek  esim telefonda doktorla konuşma takliti yaptı ilacı içmezse igneyimi vuralim popoosuna dedi kizim ilacını seçti  kizim o günden sonra da herzaman ilaçlarını kullandı 
0 oy
(20,258 puan) tarafından
Doktor söyledi bana meyvesuyunun içine koyup icirebilirsin dedi. Kendi de öyle yapiyomus. Çeyrek çay bardağı meyvesuyuna koy dedi
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Aslında anlayabilecek yaşta benimde kızım var 5 doldurcak zor da olsa kabul edip içiyor 
0 oy
(6,884 puan) tarafından
4 yaşında artık içmesi gerekiyor canım anlat diyeceğimde yapmışsındır zaten. Neyin içine katsan da anlıyolar ya

Sana ödül vereceğim falan desen içmez mi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
16 cevap 389 göst.
0 oy
5 cevap 100 göst.

411,732 soru

12,394,717 cevap

44,078 kullanıcı

Kategoriler