+1 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (666 puan) tarafından

Çocuklu anaların dramı der susarım. Hele de birden fazla çocuklu olanların :D biri 53 günlük biri 2 yaşında. Yazdan beri evdeyim bana darlık geliyor artık :D. Hazirana kadar kızımla hep market market gezdim parklara götürdüm öyle çarşı içinde dolaştık ettik, sırf şu zamanlarda çıkamayacağım diye. Ama ondan sonrası yok. Markete en son ne zaman gittim onu bile hatırlamıyorum. Bi gidicem bakıcam kafama göre bir şey olur belki ama yok. Gündüz ili çocukla zor oluyor birini anakucağına koysam oluyır ama kızım markete gidince Bi oraya saldırıyor Bi buraya. Akşam eşimle gitsek akşamları buz gibi oluyor çocuklar hasta olur diye korkuyorum daha yeni atlattılar çünkü. O yüzden kalıyor öyle.. En son eşime dicem sen evde kızı bak ben küçüğü anakucağına koyar giderim en azından kafam dağılır dicem ama eşim işten gelince de ortalık karanlık oluyor, öyle de eşim müsaade etmez gibime geliyor aydınlık gündüz olsa neyse de. Ayyy gece gece bunaldım çocuk da uyumadı gitti. Ne zor yav ili çocuklu olmak. İnşallah geçer bu durum yoksa depresyona giricem ha. Sal.ak saçma şeylere kafayı takar oldum :D

4 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Eşinin izin günü yokmu canım o gün gündüz gitsen eşin baksın ikisine de ayrıca.sen nasıl bakiyorsan gün boyu oda bakar 53 günlük bebek uyur zaten surekli
(666 puan) tarafından
Eşim 1 aydır kesintisiz çalışıyor pazar dahil.
Oğlum da uyumuyor maalesef ya. Gündüz ben bile zorlanıyorum o hiç idare edemez
(1,102 puan) tarafından
Geçiyor bu günler canimm ya sağlıklı olsunlar da boşver.bende iki üç ay cikamamistim bebekle doğumdan sonra kendi dikislerimdeki sorunlar yüzünden zor yürüdüm .sağlıkla büyüt nasıl olsa çıkılır gezilir sonra
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından
Ben de gidemiyorum canım evde bunaldım kış boyu ne yapcam bilmiyorum 
(666 puan) tarafından
Valla ya. İnternetimizi de kestiler hepten bunaldım
0 oy
(926 puan) tarafından
En güzeli kocan izinli evdeyken biraz bebeleri birakip kafa dinlemek

Benimde bebegm var kucuk ve ustune hamileyim bu sira cok kusuyorum kafayi yememe ramak kala kocam beni bazen rahatlatmak için haftaa 3 4 sefer cocugu aliyor 2 3 saat takiliyolar bende disari isim varsa onu hallediyorum yada dinleniyorum yada bakim su bu kafa dagitiyorum yoksa cekilecek sey degil :D
(666 puan) tarafından
Bizimki 1 aydır kesintisiz çalışıyor ya o yüzden de bunaldım izni yok
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Bende diyorum bu dramı sadece ben yaşıyorum diye  bak sende varmissin eklemeyi unutmusşun gün içinde çorabın ayağında ters döner yada teki çıkmış olur bulamazsın 
(666 puan) tarafından
Tuvalete zor gidiyorum valla ya. Dün gittim kızım oğlanın üzerine çıkmaya çalışıyordu
(1,783 puan) tarafından
Büyüğü 15 küçüğü 4 aylık gerisini sen düşün ne ferace ne çember kafa göz dağılıyor

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 471 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 617 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Papatyam15 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
3 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kezbanmiran (66 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...