Çocuklu anaların dramı der susarım. Hele de birden fazla çocuklu olanların biri 53 günlük biri 2 yaşında. Yazdan beri evdeyim bana darlık geliyor artık . Hazirana kadar kızımla hep market market gezdim parklara götürdüm öyle çarşı içinde dolaştık ettik, sırf şu zamanlarda çıkamayacağım diye. Ama ondan sonrası yok. Markete en son ne zaman gittim onu bile hatırlamıyorum. Bi gidicem bakıcam kafama göre bir şey olur belki ama yok. Gündüz ili çocukla zor oluyor birini anakucağına koysam oluyır ama kızım markete gidince Bi oraya saldırıyor Bi buraya. Akşam eşimle gitsek akşamları buz gibi oluyor çocuklar hasta olur diye korkuyorum daha yeni atlattılar çünkü. O yüzden kalıyor öyle.. En son eşime dicem sen evde kızı bak ben küçüğü anakucağına koyar giderim en azından kafam dağılır dicem ama eşim işten gelince de ortalık karanlık oluyor, öyle de eşim müsaade etmez gibime geliyor aydınlık gündüz olsa neyse de. Ayyy gece gece bunaldım çocuk da uyumadı gitti. Ne zor yav ili çocuklu olmak. İnşallah geçer bu durum yoksa depresyona giricem ha. Sal.ak saçma şeylere kafayı takar oldum
1,486,376 soru
24,300,388 cevap
344,030 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın