0 oy
47 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar 1 ayı geçti 4. Antibiyotiği mi kullandım sürekli antibiyotik kullanıyorum bu aralar geçen adetim 4 gün erken gelmişti antibiyotik kullanımından kaynaklı diye düşündüm günü gününe tutar hep 1 gün önce gelir normalde şu an adetim e 1 2 gün var  yorgunluk istahsızlık miğde bulantısı ve kusma sabah ta iş yerine geldim aşırı bi koku var gibiydi salam kokusu gibi aynı öğh kokudan kustum kuusucaktım bide aşırı tatlı yeme isteğim var çikolata vs ye çok düştüm normalde yemem bizim iş yerindekiler de kesin gebesin diyor ben bunları antibiyotik kullanımına baglıyordum sizce bu belirtilerle gebelik olabilir mi? Normalde 1 2 günüm var adete sizce test yapmalımıyım? 

Kızlar test yaptım negatif çıktı 

4 Cevaplar

0 oy
(913 puan) tarafından
Su an ne dersek diyelim askida kalir bi idrar testi alip yapmak ic rahatlatir idrar tesinde cikan sonuca gore kan falan verir ilerliyise bakarsin
(1,247 puan) tarafından
Diyorum ya bende bilemedim ben antibiyotik e baglıyodum İs yerimdekiler  de gebeliğe bilemedim
(913 puan) tarafından
Tamam iste netlestirmenin yolu bi idrar testi ben olsam merakimdan simdiye yuz kere yapmıştım valla iyi sabrettin :)
-Reklam-
0 oy
(475 puan) tarafından
Antibiyotik iten böyle etkiler olacağını pek zannetmiyorum ya bi test alabilirain bence 
(1,247 puan) tarafından
Adetim e 1 2 gün var bekleyeyim mi yapayımmı  bilemedim ya
(475 puan) tarafından
Ben 1 gün önce yaptığımda çıkmıştı ama yine de bekle bence belki olursun
0 oy
(302 puan) tarafından
Korunmasız ilişki yasadiysaniz olabilirsiniz. Genelde belirtiler baş dönmesi mide bulantısı kasıkta ağrı halsizliktir :) tatlı falan canınız istemis sadece. Benim hep istiyor:) korunmasız ilişki yasadiysaniz bir erken gebelikte testi alın orada cikar
(1,247 puan) tarafından
Baş dönmesi hariç diğerleri var tatlı yada hiç düşkün biri değilim  ben antibiyotik kullanımına bağlıyorum çevremdekiler de gebeliğe bilemedim :)
(302 puan) tarafından
Bir test yapın erken gebelikte adetten 10 gün sonra çıkıyor canim
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Neden sürekli antibiyotik kullanıyorsun vücudun alışır antibiyotige ? Sebebi nedir ? 

Önce evde test yap sonra da kesin bilgi için kan idrar ver bence 
(1,247 puan) tarafından
1.5 aydır zatüre ve alerjik aslım ı aynı anda geçiriyorum bundan kaynaklı hastane yatısı da yapmıyolar antibiyotik veriyorlar habire
(2,474 puan) tarafından
İyi de vücudun alışır bı yerden sonra zarar verir 10 günden sonrası zarar canım
(1,247 puan) tarafından
Bende kestim bugünden sonra içmeyeceğim belli ki miğdemi bulandıran kusturan oymuş
(2,474 puan) tarafından
Antibiyotik zaten zorda kalmadan asla vermiyorlar içme canım vücuduna zarar
(1,247 puan) tarafından
Öyle yapacagım inşallah kesilir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 56 göst.
10 Ekim 2024 Aile kategorisinde Damlagk01 (766 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seyda59 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
12 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu

404,748 soru

12,124,334 cevap

36,483 kullanıcı

...