Günoo Yine hava yağmurlu içim karardı
•Benim yaptığım en büyük çılgınlık: Kıskançlık krizine girip otobüste birini dovmustum sonrası olaylar olaylar işte
Peki ya sizin ?
Ben normalde tepkisiz biriyim olaylara ..ozellikle eşime karsi ..sakin konuşup halletme taaraftariyim sorunlarimizi ..esim de oyle .
İs yerimdeki kizlarla 2 geceligine tatile gitmistim antalyaya is yerimdeki herkes ailesine soyleyip gelmisti kimi zaten buyuktu bnim abim ve babam izin vermez boyle seylere yalan atmistim küçük ablamda kalacam diye sjsjsjjsjsjs yasimda 21 olunca istemeyeceklerini biliyodum cok eglenmistik tabi herkse 1 hafta kaldi ben g.t korkusundan 3. Gunun sabahi dönmüştüm
Kafamı permatik le kazitmat sanırım mecbur yapılacaktı ama dok ameliyata alacağım zaman burda kazırız dedi ben 15 gün önceden kazittimistim ameliyat ağrısı saçlar gitti psikolojisi ust üste gelmesin diye mahallede erkek kuaförü vardı ameliyata 3 gün kala çarşıya gitmeye üsenmis orda tekrar kazittimistim
Yazmayayım boşver
Kesiklikle yaptığım en büyük çılgınlık elbiseyle lunaparktaki çekiçe binmekti üstelik yanımda eşim oturuyordu ve evlenmemiştik
Evlenmek 30 yaşıma kadar asla evlenmem diyordum kızım Şubat'ta 5 yaşında olacak nasıl evlendim hala bilmiyorum
Yaptığım en büyük çılgınlık evlenmekti üstüne bide çocuk doğurmak
İlk bebeğim 15 aylık 2.ciye hamileyim ve doğumum gelmiş evin içinde kova gibi su boşalıyor bacaklarımdan aşağı çocuk korkmasın diye o halde oynar gibi yapıp park beşiğini sökmusduk eşimde bu arada kendi hamile gibi odada kacisip napcani şaşırmıştı bı 15 dk soktaydi o ara kıyafetlerini topladım bebeğimin oyuncaklarına kadar su içinde kaldım ve sancı cekiyorum ev su basmış gibi ayağını bastığın halı gömülüyor su olmuş ambulans ile kızlar geldi gidiyoruz diyor bi dur be çocuk bı binsin arabaya korkuyor rüzgar gülünü de verelim eline dedim kız bu manyak mıdır nedir doğruyorsun dedi...bende biliyoruz parka gidiyoruz demedik onca acı çekiyorum o korkmasın diye katlandım dedim sonra o acıyla ben unutaýım diye ambulansta kızla muhabbet eddik numaramı aldı hala ara sıra arar konuşuruz ne gözu karasin der
Ambulans geldi hastanenin önune ben sedyedeyim götürüyorlar çocuğa mamasına verin eve götürün üsur ben gelirim siz gidin diyorum
Hâlâ
Teşekürler söyleyeceklerim bu kadar
Bana göre çılgınlık değil ama çevreme göre 4 çocuk doğururak aşırı derecede çılgınım
Evlenmek ben sakin insanim
1,488,061 soru
24,324,465 cevap
345,433 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın