+1 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (4,711 puan) tarafından

image

Selam kızlar günaydın evimizde 7 aylık İran kedisi var her sabah kızımı bu sekil koklayıp uyandırıyor kendi bebesi sanıyor zaar :D

Acaba neden yapıyor böyle sebebi nedir :D

3 Cevaplar

0 oy
(4,425 puan) tarafından
Bu kediler ayakci heralde bizimki de habire ayağımı kokluyor ayağıma surunuyor yalıyor :d
(4,711 puan) tarafından
Biz yatağa almiyoruz canım
(2,238 puan) tarafından
Evet gece o yüzden aktiftir. Kızım doğduğunda biz de almadık odaya alıştı da aslında ama eşim kapı kapalı yatınca daraliyormus o yüzden mecbur açık.
(4,711 puan) tarafından
Bende yatak odasını açık bırakacak olursam kediyi kendi odasina koyuyorum
(4,425 puan) tarafından
İşte bende kapıyı kapatınca daraliyorum nefessiz kalıyorum sanki o yüzden açıyorum o da miyav da miyav hem susmuyor hem de üstümüzde geziniyor
(4,711 puan) tarafından
Benimki alışık hala odasında büyük bir ihtimal akşam için uyuyor :D
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Ahahah benimsemiş ya ne güzel :) yavrusu sanıyor galiba gerçekten. Bende çok özeniyorum böyle görünce. Beraber büyüyorlar ne güzel 
(4,711 puan) tarafından
Evet çok seviyor oyun oynuyorlar falan çok güzel daha 4 ay oldu alalı ama çok alistik :)
0 oy
(12,006 puan) tarafından
Ooo annemin kedisi oğlumun başında bekliyor uyurken.kalkip beş dk su içmiyor.aglamasini duysun koşarak gelir bakmaya.
(4,711 puan) tarafından
Yaa ne güzel bjz gece yanımıza almıyoruz canım . Hayvanlar çok vefalı gerçekten bak benim kız o kadar hirpaliyor oynuyor hiç canını yakayım demiyor alıyor benim kız bebek arabasına koyuyor oyuncak arabaya salıncağa koyuyor yok ses etmiyor hiç :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 488 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,542 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,634 göst.
+1 oy
8 cevap 322 göst.
0 oy
9 cevap 128 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde elmakurdu34 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler