+1 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (4,712 puan) tarafından

image

Selam kızlar günaydın evimizde 7 aylık İran kedisi var her sabah kızımı bu sekil koklayıp uyandırıyor kendi bebesi sanıyor zaar :D

Acaba neden yapıyor böyle sebebi nedir :D

3 Cevaplar

0 oy
(4,425 puan) tarafından
Bu kediler ayakci heralde bizimki de habire ayağımı kokluyor ayağıma surunuyor yalıyor :d
(2,248 puan) tarafından
Bizim eve yeni biri gelse kedi gidip direkt ayağını kokluyor
(4,425 puan) tarafından
Kısır mi canım sizinkisi
(4,712 puan) tarafından
Kız herhalde her sabah aynı kapının önünde yatıyor kapıyı açtım mi hemen gidip kızın ayağını buluyor yorgan içinde:D
(4,425 puan) tarafından
Benimkisi de yanımdan ayrilmaz bana çok düşkün oldu nereye gitsem peşimde ayağımın altına gelip yatıyor orda :)
(4,712 puan) tarafından
Gündüz bizimki de öyle canım özellikle bana düşkün ben daha çok ilgileniyorum diye maması taraması vs ben yapiyorm genelde ondan herhalde gece almıyoruz yanımıza biz :)
(4,425 puan) tarafından
Ben de almiyorum kapı açık görse hemen geliyor manyak ya uyku düzeni çok kötü bütün gece uyanık öğlen uyuyor 5 6 ya kadar onu nasıl düzeltirim
(4,712 puan) tarafından
Hiç bir fikrim yok benim kedi de aynı :D bide kimse rahatsız etmesin diye saklanıp da uyuyor manyak:D sonra gece kosuyor
(4,425 puan) tarafından
Evet aynısı işte çılgınlar gibi koşuyor zıplıyor :dd
(4,712 puan) tarafından
Topları saklıyorum artık takir takir yuvarlanmasın diye :D gece almıyorum yanıma gecenin köründe dürtüyor kalk oynayalım diye :D
(4,425 puan) tarafından
Acaba odaya koyup kapisini kapatsam psikolojisi bozulur mu
(4,712 puan) tarafından
Valla bazen yapıyorum ben ama başından beri hiç almadım yanımıza bı kaç kez eşim açık bırakmış kapıyı öyle girmiş hiç yanımızda yatmadı sabah kalktım mi açıyorum kapıyı öyle giriyor odaya
(4,712 puan) tarafından
Oturduğum ev 3 +1 kiler odası var ekstra gömme dolaplı orası odası bazen odasında yatıyor hiç ses etmiyor şimdi yine attim kaka yapmış bulastirmis kuyruğuna temizlensin diye koydum
(4,425 puan) tarafından
Ben de kapatıyorum ama kapı kapalıyken de ben bunaliyorum artık petekler açık ya havasız kalıyorum onu salona koysam kapatsam sabah olunca açsam üzülür mü acaba
(4,712 puan) tarafından
Valla benimki alışık ses etmiyor sadece maması suyu bitince başlıyor ciyak ciyak bağırmaya:D
(4,425 puan) tarafından
Ben de bu akşam bir deniyim bir de hep uyandırıyor yani miyav miyav kapı açıksa gelir tepemde gezinir zaten manyak kedi :D
(4,712 puan) tarafından
Bizimki de öyle :D bı gün eşim birakmis kapıyı açık gelmis gece 4 dürtüyor beni kalk diye oyncak:D ne sövdüm herife :D
(2,248 puan) tarafından
Bizim kedimiz kısır evet. Hanımlar kedinin gece uyumasını sağlayamazsiniz çünkü içgüdüsel olarak avcı bir ha.yvan. Gündüz uyuyup gece avlanmaya yönelik uyku düzeni. Bizimki de gün boyu uyuyup gece evde geziyor. Bizim odaya da giriyor hatta yatağa bile geldiği oluyor ne yazık ki
(4,425 puan) tarafından
Ay ondan mı acaba gece zıplayıp duruyor :)
(4,712 puan) tarafından
Biz yatağa almiyoruz canım
(2,248 puan) tarafından
Evet gece o yüzden aktiftir. Kızım doğduğunda biz de almadık odaya alıştı da aslında ama eşim kapı kapalı yatınca daraliyormus o yüzden mecbur açık.
(4,712 puan) tarafından
Bende yatak odasını açık bırakacak olursam kediyi kendi odasina koyuyorum
(4,425 puan) tarafından
İşte bende kapıyı kapatınca daraliyorum nefessiz kalıyorum sanki o yüzden açıyorum o da miyav da miyav hem susmuyor hem de üstümüzde geziniyor
(4,712 puan) tarafından
Benimki alışık hala odasında büyük bir ihtimal akşam için uyuyor :D
-Reklam-
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Ahahah benimsemiş ya ne güzel :) yavrusu sanıyor galiba gerçekten. Bende çok özeniyorum böyle görünce. Beraber büyüyorlar ne güzel 
(4,712 puan) tarafından
Evet çok seviyor oyun oynuyorlar falan çok güzel daha 4 ay oldu alalı ama çok alistik :)
0 oy
(12,015 puan) tarafından
Ooo annemin kedisi oğlumun başında bekliyor uyurken.kalkip beş dk su içmiyor.aglamasini duysun koşarak gelir bakmaya.
(4,712 puan) tarafından
Yaa ne güzel bjz gece yanımıza almıyoruz canım . Hayvanlar çok vefalı gerçekten bak benim kız o kadar hirpaliyor oynuyor hiç canını yakayım demiyor alıyor benim kız bebek arabasına koyuyor oyuncak arabaya salıncağa koyuyor yok ses etmiyor hiç :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 490 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,551 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,663 göst.
+1 oy
8 cevap 323 göst.
0 oy
9 cevap 129 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde elmakurdu34 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler